פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר נו אני יודע שזה הרוב על אינטלאם לא שמתם לב היה שם עמוד על איאמדיאבל אני אמצא לכם שקוראים לו בדו
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מה שתיתה בן אדם אני אפילו לא אוזה ואני עכיו דופק וודוקותהבמבוק ה1 וחצי כבר
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר הנה זאת הודעה שמישהו כתב לי בפרטי אפילואני מחקתי את השם שמי שאמר לו בגלל שיכול להיות שהוא טועה כי כל אחד מדי פעם טועה,אבל אני יכול להגיד לכם שזה מישהו מאוד בכיר מהפורום הזה על מעבדים חדשים ש-..... המליץ לי עליהם .amd bado 6 mb ch 6 GHz (מה אתה אומר על המעבד הזה? אל תדאג יש לי את הכסף שצריך).שמעתי שיש לו גם 4 ליבות והוא יוצא עכשיו לשוק.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים הנה זאת הודעה שמישהו כתב לי בפרטי אפילואני מחקתי את השם שמי שאמר לו בגלל שיכול להיות שהוא טועה כי כל אחד מדי פעם טועה,אבל אני יכול להגיד לכם שזה מישהו מאוד בכיר מהפורום הזה על מעבדים חדשים ש-..... המליץ לי עליהם .amd bado 6 mb ch 6 GHz (מה אתה אומר על המעבד הזה? אל תדאג יש לי את הכסף שצריך).שמעתי שיש לו גם 4 ליבות והוא יוצא עכשיו לשוק. 6MB מטמון ורץ בתדר של 6GHz? :-\הזוי...
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר 6MB מטמון ורץ בתדר של 6GHz? :-\הזוי...יכול להיות ,בגלל שעדיין לא יודעים עליו כל כך פרטיםואולי זה הדגם הכי פשוט בסדרה הזאת
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים זה נשמע מוזר מאוד...לא שמעתי על מעבד כזה..לא ידעתי שיש מעבדים ב6GH ולא ידעתי שיש 6 MN קאש..נשמע מאוד מאוד מוזר..יש לך איזה קישור או משהו?כמו שאמרתי..מוזר..אולי אפילו מגיע ל"הזוי"
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים יכול להיות ,בגלל שעדיין לא יודעים עליו כל כך פרטיםאני מתכוון הזוי מבחינת הטכנולוגיה.כדי שמעבד יכיל 4 ליבות + 6MB מטמון ושירוץ בתדר של 6GHz הוא צריך להיות מיוצר בתהליך עתידני. :-X
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר למה לא?בכל סדרה יש דגמים חלשים בהשוואה לחזקים שבהםוגם אינטל מוציאים 4 ליבות,אז אתה חושב שאיאמדי פראיירים ולא יוציאו גם?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים למה לא?בכל סדרה יש דגמים חלשים בהשוואה לחזקים שבהםוגם אינטל מוציאים 4 ליבות,אז אתה חושב שאיאמדי פראיירים ולא יוציאו גם?לא, בכלל לא.ישנם מעבדים מתוכננים, אך לא כאלו עם 6MB מטמון, תדר של 6GHz, תהליך יצור דמיוני וצריכת מתחים כמו של מספר מעבדים.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר זה נשמע מוזר מאוד...לא שמעתי על מעבד כזה..לא ידעתי שיש מעבדים ב6GH ולא ידעתי שיש 6 MN קאש..נשמע מאוד מאוד מוזר..יש לך איזה קישור או משהו?כמו שאמרתי..מוזר..אולי אפילו מגיע ל"הזוי"יש 6 גיגה הרץ אולי לא בליבה אחת אבל בכמה ישויש 65 ננומטר
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר למה אתם מקשיבים בכלל לשטויות שהוא פולט ?הרי זה ברור שמעבד כזה לא קיים.לא קיים אבל יהיה קייםאולי יוסיפו בו מעל 6 בקאש ומעל 6 בגיגה הרץ
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מספיק עם הספאם, אין דבר כזה שאתה מדבר עליו.תבין כבר שפה זה פורום מחשבים, ופה יש לא מעט אנשים שאת רוב הזמן שלהם מבלים בנושא הזה, אז תחסוך את השטויות שלך מאיתנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.