פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים שלום לכם הזמנתי משחה טרמית את ה MX-1 עכשיו יש לי אלוכוהל רק 40% כדי להוריד את המשחה הישנה מהמעבד האם היא תירד? דבר שני עושים זאת עם קיסמי אוזניים ומגרדים לאט וחלש האם זה יגרום או יהרוס משהו במעבד? אני עושה OC ל 3.4 בקרוב ועוד שאלה קטנה צריך להוריד גם מהגוף קירור את המשחה או רק מהמעבד תודה
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים קודם כל תנקה עם טישו.אחר כך עם אלכוהול. אפשר עם קייסם, לא קריטי.וזה לא כזה סיפור לקנות אלכוהול 70 בסופר פארם.אבל גם ה 40 יהיה בסדר. לא קריטי.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר קודם כל תנקה עם טישו.אחר כך עם אלכוהול. אפשר עם קייסם, לא קריטי.וזה לא כזה סיפור לקנות אלכוהול 70 בסופר פארם.אבל גם ה 40 יהיה בסדר. לא קריטי.טישו יבש אחי?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים קח קצת צמר גפן שים עליו קצת אציטון תנגב את המעבד וגם את הקירור שלו..אחרי זה תעשה שוב אותו הדבר עם חתיכה חדשה של צמר גפן עם אציטון ותשפשף עד שיבריקזה אמור לצאת כמו חדש
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר קח קצת צמר גפן שים עליו קצת אציטון תנגב את המעבד וגם את הקירור שלו.. אחרי זה תעשה שוב אותו הדבר עם חתיכה חדשה של צמר גפן עם אציטון ותשפשף עד שיבריק זה אמור לצאת כמו חדש סבבה אחי הבנתי תודה לשניכם עזרתם לי מאודד אני יביא תוצאות ותמונות אחרי הOC תודה לכם
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים קח קצת צמר גפן שים עליו קצת אציטון תנגב את המעבד וגם את הקירור שלו..אחרי זה תעשה שוב אותו הדבר עם חתיכה חדשה של צמר גפן עם אציטון ותשפשף עד שיבריקזה אמור לצאת כמו חדשבשביל מה לעשות שטויות?תנקה עם טישו יבש ואת השאריות עם אלכוהול.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים כי טישו משאיר שאריות!אתה לא המצאת את הגלגל עם הטישו אל תתלהב יותר מידיהרבה יותר נוח עם צמר גפן.. ולקחת חתיכה של צמר גפן במקום טישו זה לא ממש הסתבכות.. אולי לך
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים לא ממליץ על טישו ממש, יותר נוח לנקות את הלכלוך הגדול יותר עם צמר גפן עם מעט אלכוהול ואת השאר עם קיסמי אוזניים. פשוט וקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.