עבור לתוכן

מפצל לראוטר

Featured Replies

פורסם

על מנת לחבר את הפלייסטיישן לרשת, אני נדרש לחבר את הקונסולה לראוטר. על מנת לא לחבר ראוטר נוסף על זה הקיים (גם הוצאה כספית מיותרת וגם עלול ליצור התנגשות) אני רוצה להשתמש בראוטר הקיים. 2 שאלות:

1. בראוטר הקיים, היציאה הנוספת הקיימת היא USB. האם יש כבל רשת שהוא צד אחד USB וצד שני כניסת רשת רגילה (לפלייסטיישן)?

2. אם לא חיבור כנ"ל, ומכיוון שבראוטר יש כאמור רק יציאה אחת, הומלץ לי לקנות מפצל לראוטר ולחבר למפצל גם את המחשב וגם את הקונסולה.

מישהו יכול להפנות אותי היכן לקנות מפצל כזה, וכמה עולה?

פורסם

לפי מה שאתה כותב אז אתה קצת מתבלבל בשמות, ראוטר זה מכשיר שמפצל את חיבור האינטרנט, מה שאתה מדבר עליו כראוטר זה בעצם המודם, והמפצל שהציעו לך זה הראוטר.

בקיצר, או שתקנה ראוטר או שתקנה(או שכבר יש לך) כרטיס רשת נוסף לחבר למחשב שלך ומשם לחבר לפלייסטיישן.

פורסם

לא הכי הבנתי בל לפי מה שהבנתי רכזת פותרת את הבעיה

חפש בזאפ ב 50 שח אני מאמין שתשיב ליותר מ 2

פורסם

ראוטר לא בהכרח מפצל את החיבור. הוא מקשר בין רשתות שונות. מה שאתה מדבר עליו זה סויצ(שיודע לאן הוא צריך לשלוח כל חבילה) או האב(שהוא יצור טיפש שבסך הכל עושה רפיט לאות לכל החיבורים חוץ מלזה שהוא הגיע ממנו.

ולשאלות:

1) ייתכן שדבר כזה קיים, אך הוא בטח יתאים למערכות הפעלה שונות ויצטרך דריברים(אם קיים דבר כזה הוא לא סטנדרטי).

2) כפי שרשמתי מקודם, מה שאתה צריך כנראה זה סויצ או האב(מומלץ סויץ, הוא חכם יותר).

ד.א. יש משהו לא הגיוני במה שרשמת. רק להוט(עד כמה שידוע לי) מספקת מודם גם עם חיבור של כרטיס רשת, וגם USB. היא לא מספקת לך ראוטר בנוסף(אולי לזה מי שמעלי התכוון). מאנשים בפורום הבנתי שהם מקבלים IP לכל מחשב שמחובר דרך סויץ. לא בדקתי את זה.

למה שלא תתקשר לתמיכה של המוצר, או שתשלח להם אימייל ותשאל אותם איך אתה אמור לחבר את הPS ובאילו מכשירים. עדיף מאשר להסתמך על אנשים שאף פעם(כנראה) לא ניסו דבר כזה.

פורסם

כדי לחבר קונוסולה לרשת אתה צריך שיהיה לה כרטיס רשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים