פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אוקיי איזה עוד אופציות שינית / לא שינית ב-Genie BIOS?גדי לפי התגובה שלך לא צריך בכלל OCהרי מה זה נותן? המשחק נותן כולה 68 במקום 65 FPSהקבצים ב-WinRAR מכווצים כולה בדקה לעומת דקה ו-20 שניותגם ה-945P-S3 לא נמכר כלוח לאוברקלוקחוץ מזה לא שיניתי כלום. הורדתי רק את הלוגו המעצבן של ההתחלה...אחרי שכבר קניתי מחשב שמיועד חלקית לOC, עם קירור ולוח יקר, אני כבר מעדיף לעשות, למרות שהתאכזבתי מהתמורה של הOC... אם אתה לא רוצה לעזור לי אבל אז תודה בכל מקרה...
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים לא ראיתי שאף אחד התייחס לזה אבל לAsrock יש שנה אחת אחריות בלבד אל מול 3 שנות אחריות לGigabyte
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים לא ראיתי שאף אחד התייחס לזה אבל לAsrock יש שנה אחת אחריות בלבד אל מול 3 שנות אחריות לGigabyteאף אחד לא התייחס לזה כי זה קשקוש בלבוש!!!.......מאיפה הבאת את השטות הזאת?!?!?יש לך אחריות שנה..........אם אתה קונה מהאירני בשוק הפשפשים ביפו חחחחחחחחחחחחללוח יש 3 שנות אחריות!!!! וזה בדוק.........כי יש לי אותו
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים חוץ מזה לא שיניתי כלום. הורדתי רק את הלוגו המעצבן של ההתחלה...אחרי שכבר קניתי מחשב שמיועד חלקית לOC, עם קירור ולוח יקר, אני כבר מעדיף לעשות, למרות שהתאכזבתי מהתמורה של הOC... אם אתה לא רוצה לעזור לי אבל אז תודה בכל מקרה...צור איתי קשר בפרטי ביום חמישי אני אנסה לעזור לך כמה שאפשרלא ראיתי שאף אחד התייחס לזה אבל לAsrock יש שנה אחת אחריות בלבד אל מול 3 שנות אחריות לGigabyteבתוספת כסף אפשר לקבל 3 שנות אחריות ל-ASRock, ההבדל יוצא אחרי התוספת בערך 25 שקלאף אחד לא התייחס לזה כי זה קשקוש בלבוש!!!.......מאיפה הבאת את השטות הזאת?!?!?יש לך אחריות שנה..........אם אתה קונה מהאירני בשוק הפשפשים ביפו חחחחחחחחחחחחללוח יש 3 שנות אחריות!!!! וזה בדוק.........כי יש לי אותוהוא מגיע עם שנה אחריות בלבדאתה קנית בהזמנה מיוחדת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.