עבור לתוכן

945P-S3 יתאים לE6300?

Featured Replies

פורסם

הוא ציני אם לא הבנת.. ::)

בניגוד למשתמשים בפורום שלנו, על אלו ב-XS ניתן לסמוך יותר.

אגב Asrock עם שלוש שנים אחריות יעלה 585 ש"ח (תוספת של 10% למחיר ב-KSP אם לא שילמתם אצלהם על הרכבה), בעןד 945-S3 עם שלוש שנים יש גם ב-610 ש"ח.

[מזומן בשתי החנויות].

אז ההפרש שאתם צריכים להתסכל עליו הוא רק 25 ש"ח ולא שמונים.

אז אם זה ככה אז ההפרש הוא אפילו גבוה יותר מ80 אלא 110 ש"ח

הלוח של אסרוק עלה לי 500 ש"ח בSKY-PC הזמינו לי אותו במיוחד-(והפעם אני לא ציני בכלל אלא מדבר ברצינות)

ליאור- ונגיד ווהמשתמש הבכיר הזה לא מחרטט והוא באמת הצליח להגיע ל387 באס-( שלפי מה שאני מבין הגבול של 350 באס בלוח הזה הוא הגבלה של הצ'יפסט)

אתה יודע איך?

אתה יודע האם הוא לא השתמש במודים מיוחדים?

זה לא רציני סתם כך לרשום שהגעת ל387 באס

האם יש כאן מישהו בפורום שיש לו את הלוח 945P S3 ביחד עם מעבד E6300 שיכול לאשר שהוא הצליח לעבור את ה350 באס?

במידה וכן...אנא ספר איך עשית זאת?........ואם אפשר גם תמונות

• תגובות 65
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הזמנות מיוחדות לא עקרוני, אני מדבר על מה שזמין לכלל הציבור.. איפה עוד יש את הלוח חוץ מ-KSP בפחות מהסכום שציינתי עם שלוש שנים אחריות באותם תנאי תשלום.

פורסם

והאמת היא שעוד 50MHz (ורק 50MHz) במכפלה נחמדה של 7 (מינימלית של E6300, איזה יופי) נותן לנו 350MHz יפים למעבד

ההבדל היפה בין 2100MHz ל-2450MHz, וזה הבדל שמרגישים

ליאור, על מה אתה מסתמך בדיוק כשאתה אומר שזה הבדל שמרגישים?

מי שיסתכל על המפרט שלי, יראה שאני כרגע באוברקלוק מ1.8 ל2.3. אלה 500MHZ>350MHZ...

NEWSFLASH:

אין שום הבדל, חוץ מההבדל המגניב הזה שכשאני מריץ SUPER PI, אז זה עושה לי חישוב של מיליון אחרי הנקודה ב24 שניות במקום 30. ואי איזה כיף לי... ::)

במשחקים ההבדל הרבה יותר רציני... פריים עד 2 פריימים יותר! וב3DMARK אני מקבל 300 נקודות יותר! זהו. כשהרצתי חישובים כבדים בתוכנות כמו MATLAB וMATHEMATICA, לא הרגשתי שום הבדל. כשרצות אצלי המון תוכנות במקביל, אין הבדל... כל תהליך שקורה, אם הוא איטי, ואם הוא מהיר, אז זה אותו הדבר גם בSTOCK וגם בOC. אני בטוח שאם אני אמדוד זמנים אז יהיה הבדל, אבל לא הבדל שמרגישים. יש לי את המחשב הזה כבר כמעט 3 חודשים, כאשר כמחצית מהזמן המחשב היה בSTOCK ומחצית מהזמן המחשב היה בOC שכרגע, וזה הנסיון האישי שלי. על איזה נסיון אנשים אחרים מסתמכים? פאק, אני זוכר שראיתי כאן אנשים שאומרים שמרגישים הבדל בין 6300 ו6400...

חבר שלי התרשם מאד מההבדלים, אז הוא החליט לקנות מערכת הרבה יותר רצינית לOC, והגיע לBUS של 420 עם E6300... מ1.8 הגיע למהירות של 2.9... מהירות של X6800 רק עם 2 מגה CACHE במקום 4... אז הוא מקבל הבדל של 600 נקודות ב3DMARK, ומחשב את SUPER PI ב19 שניות.

וגם הוא לא מרגיש שום הבדל, לא בעבודה שוטפת, לא במשחקים ולא בתוכנות. אני בטוח שיש אנשים שמרגישים הבדל, שנקרא הבדל פסיכולוגי.

פורסם

מי שיסתכל על המפרט שלי, יראה שאני כרגע באוברקלוק מ1.8 ל2.3. אלה 500MHZ>350MHZ...

NEWSFLASH:

אין שום הבדל, חוץ מההבדל המגניב הזה שכשאני מריץ SUPER PI, אז זה עושה לי חישוב של מיליון אחרי הנקודה ב24 שניות במקום 30. ואי איזה כיף לי... ::)

במשחקים ההבדל הרבה יותר רציני... פריים עד 2 פריימים יותר! וב3DMARK אני מקבל 300 נקודות יותר! זהו. כשהרצתי חישובים כבדים בתוכנות כמו MATLAB וMATHEMATICA, לא הרגשתי שום הבדל. כשרצות אצלי המון תוכנות במקביל, אין הבדל... כל תהליך שקורה, אם הוא איטי, ואם הוא מהיר, אז זה אותו הדבר גם בSTOCK וגם בOC. אני בטוח שאם אני אמדוד זמנים אז יהיה הבדל, אבל לא הבדל שמרגישים. יש לי את המחשב הזה כבר כמעט 3 חודשים, כאשר כמחצית מהזמן המחשב היה בSTOCK ומחצית מהזמן המחשב היה בOC שכרגע, וזה הנסיון האישי שלי. על איזה נסיון אנשים אחרים מסתמכים? פאק, אני זוכר שראיתי כאן אנשים שאומרים שמרגישים הבדל בין 6300 ו6400...

חבר שלי התרשם מאד מההבדלים, אז הוא החליט לקנות מערכת הרבה יותר רצינית לOC, והגיע לBUS של 420 עם E6300... מ1.8 הגיע למהירות של 2.9... מהירות של X6800 רק עם 2 מגה CACHE במקום 4... אז הוא מקבל הבדל של 600 נקודות ב3DMARK, ומחשב את SUPER PI ב19 שניות.

וגם הוא לא מרגיש שום הבדל, לא בעבודה שוטפת, לא במשחקים ולא בתוכנות. אני בטוח שיש אנשים שמרגישים הבדל, שנקרא הבדל פסיכולוגי.

REST MY CASE אוווווווווו סוף סוף בן אדם שמגלה לנו את האמת מה הOC באמת שווה!!!!

ובקשר למחיר של הלוח מSKY-PC כל אחד יכול להזמין מהם ובאותו המחיר....זה פשוט לא מפורסם אצלהם באתר

ואני עדיין מחכה לתוצואות של באס גבוה מ350 על 945P S3

פורסם

עם כל הכבוד ל-ASRock ה-ConroeXFire שלהם לא מגיע לרמה של ה-945P-S3

במקרה זה העובדה ששני לוחות של חברות שונות תומכות במהירויות שונות אינה מעידה על איכות הלוח. במקרה של ASROCK, כחברת בת של ASUS, הלוחות שלה מראש נועדו לקהל הצרכני שלא יתחרה בחברת האם ובמחירים ש-ASUS לא תעז למכור ולו רק בגלל השם. מפרט כזה ב-ASUS היה עולה פי 2 אבל המחיר הזול של AROCK אינו מעיד על איכות נמוכה בהכרח אלא עניין של מיתוג מול החברה האם . הדבר דומה למיתוג של פולקסווגן-אאודי-סיאט-סקודה. המכלולים המכניים זהים ורק הפח והאבזור שונה כדי למתג בין רכב יוקרתי לרכב עממי וזול. ב-Gigabyte נאלצים למכור לוח כזה עם פחות פיצ'רים (וגם לי יש אותו) במחיר כזה כדי לא לפגוע בלוחות היקרים יותר, ומצד אבל לא יכולים להוריד את המחירים למחירים של ASROCK בגלל השם.

אתה מדבר שטויות!

לקחת לוח ללא תמיכה עתידית זה לא חכם בלשון המעטה (פורסם שה - GIGABYTE 965P S3 יתמוך במרובעי ליבה לעומת ה - 945P שלא).

מרובעי ליבה יגיעו למחירים סבירים ולכל פלחי השוק בפחות מ - 5 שנים,

הם יוצאים עוד שנה וניתן להם עוד שנה - שנה וחצי להיכנס לשוק וזה יוצא פחות מ - 5 שנים ולא במעט.

בקשר למרובעי הליבות, זה ספין כרגע ותמיכה או לא תמיכה של הלוח לא משנה כרגע. מי שיקנה מרובע ליבות בשנה הקרובה ישים עליו הון ויש לו מספיק כסף גם ללוח של מעל 1000 ש"ח. ולו רק מהבושה הוא לא ישים מעבד כזה בלוח של 600 ש"ח , כמו מי שקונה היום E6800 לא שם אותו בלוח P945. מי שיקנה מרובע ליבות בעוד שנתיים שלוש במחירים שפויים גם לא ישים אותו בלוח בין שנתיים שלוש. עד אז במקום SATA2 ייצא SATA 17 , במקום PCI-E x16 ייצא PCI-E x79.5 , זיכרון DDR2 יוחלף ב-DDR14 וכו'. אני לא רואה מי שם מעבד חדיש בלוח ישן כמו שאף אחד נורמלי לא ישים קונרו בלוח עם זיכרון DDR400 , דיסק IDE וכרטיס מסך AGP כשב-500 ש"ח נוספים הוא מקפיץ את כל המערכת.

גם הלו"ז למחירים שפויים של מרובעי הליבות לא בטוח. הקטר של דברים כאלו הם הגיימרים ולא בטוח שזה יועיל להם בקרוב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312483,00.html#n

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34916

פורסם

במקרה זה העובדה ששני לוחות של חברות שונות תומכות במהירויות שונות אינה מעידה על איכות הלוח. במקרה של ASROCK, כחברת בת של ASUS, הלוחות שלה מראש נועדו לקהל הצרכני שלא יתחרה בחברת האם ובמחירים ש-ASUS לא תעז למכור ולו רק בגלל השם. מפרט כזה ב-ASUS היה עולה פי 2 אבל המחיר הזול של AROCK אינו מעיד על איכות נמוכה בהכרח אלא עניין של מיתוג מול החברה האם . הדבר דומה למיתוג של פולקסווגן-אאודי-סיאט-סקודה. המכלולים המכניים זהים ורק הפח והאבזור שונה כדי למתג בין רכב יוקרתי לרכב עממי וזול. ב-Gigabyte נאלצים למכור לוח כזה עם פחות פיצ'רים (וגם לי יש אותו) במחיר כזה כדי לא לפגוע בלוחות היקרים יותר, ומצד אבל לא יכולים להוריד את המחירים למחירים של ASROCK בגלל השם.

:yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:

אילו מילים!!!

לא הייתי יכול לנסח את זה טוב יותר כם אם הייתי מנסה.................כל הכבוד!!!

הלוח של אסרוק הוא אחלה לוח ולא רואה את ה945P S3 ממטר מבחינת איבזור!....ולמרות שהוא מגיע ל50 באס פחות הוא לא סובל מרכיבים אלקטרוניים זולים

כמו שליאור טען!!!

ואפרופו......אני עדיין מחכה למישהו עם לוח 945P S3 ומעבד E6300 שהצליח להגיע לבאס גבוה מ350

פורסם

NEWSFLASH:

ולי יש חבר שעובד עם E6300 על DFI Infinity 975X-G על באס 380, שזה 2660MHz, או אם תרצה, E6700 עם 2MB L2 נכון?

בטעות יום אחד הבחור לחץ על Load Default Settings ב-BIOS, והמעבד חזר ל-1860MHz הרגילים שלו

כבר בהרצה הראשונה של Photoshop CS הוא שם לב שמשהו לא בסדר

הקשר הכלכלי בין ASRock ל-ASUS לא מצביע על איכות לוחות האם.

גדי אתה מחפש בפורום הלא נכון, תחפש בפורום אוברקלוקינג וקירור

פורסם

ליאור, אתה כנראה זה שעשה לו את האוברקלוק אם אני לא טועה, אז אתה יכול בבקשה להגיד לי עם איזה ביוס הוא עובד, ואילו הגדרות בדיוק שמתם בBIOS? תודה רבה...

פורסם

ביוס 831

עדיין לא יצא לי להוריד את ה-913 ולשים אצלו

איזה הגדרות בדיוק אתה רוצה?

PCI-Express נעול על 100MHz, כיבינו כל אופציית OC באחוזים וכו'

באס על 380 והזכרונות על 1:1 (G.Skill HZ) זמנית

פורסם

כי אני לא זז מעל 333 גם עם 1:1 וגם עם מחל אחד פחות, אז רציתי לדעת אולי יש הגדרות שכדאי לשנות שעוזרות לאוברקלוק במקומות אחרים בביוס, קיימים דברים כאלה בגדול, ya know

פורסם

אוקיי איזה הגדרות בדיוק שינית?

פורסם

בדיוק את מה שאתה (ניסיתי גם לשים את הPCI EXPRESS על 101), עם הביוס החדש זה יציב אצלי על 333, אבל מעל ניסיתי עם 1:1 אבל הזכרון לא סוחב(המחשב נתקע באמצע 3DMARK05 או 06 נראה לי, ניסיתי כמה פעמים ונתקע כל פעם דווקא בCPU TEST(אחד מהם)), ועם מחלק של פחות מ1:1 זה לא עושה לי בכלל POST...

פורסם

ולי יש חבר שעובד עם E6300 על DFI Infinity 975X-G על באס 380, שזה 2660MHz, או אם תרצה, E6700 עם 2MB L2 נכון?

בטעות יום אחד הבחור לחץ על Load Default Settings ב-BIOS, והמעבד חזר ל-1860MHz הרגילים שלו

כבר בהרצה הראשונה של Photoshop CS הוא שם לב שמשהו לא בסדר

כן.......ומה קרה?!?!.....לפוטושופ לקח 30 שניות במקום 20 שניות לעבד תמונה?

אהה...אוקי...ולוח שבכלל לא מתיימר להיות מיועד לאוברקלוק וגם לא נמכר ככזה והפשע שלו הוא שהוא לא עובר 300 באס..כן מעיד על האיכות שלו?

גדי אתה מחפש בפורום הלא נכון, תחפש בפורום אוברקלוקינג וקירור

ליאור חיפשתי "945P S3" בפורום אוברקלוקינג וקירור....ונחש מה?.....אפילו לא תוצאה אחת!!!.....כניראה שגם האוברקלוקרים של HWZONE לא חושבים אפילו להשתמש ב945P S3 של גיגה-בייט!..........ודרך אגב גם בגוגל לא מצאתי אף תיעוד שהלוח הזה עובר 350

פורסם

בדיוק את מה שאתה (ניסיתי גם לשים את הPCI EXPRESS על 101), עם הביוס החדש זה יציב אצלי על 333, אבל מעל ניסיתי עם 1:1 אבל הזכרון לא סוחב(המחשב נתקע באמצע 3DMARK05 או 06 נראה לי, ניסיתי כמה פעמים ונתקע כל פעם דווקא בCPU TEST(אחד מהם)), ועם מחלק של פחות מ1:1 זה לא עושה לי בכלל POST...

אוקיי איזה עוד אופציות שינית / לא שינית ב-Genie BIOS?

גדי לפי התגובה שלך לא צריך בכלל OC

הרי מה זה נותן? המשחק נותן כולה 68 במקום 65 FPS

הקבצים ב-WinRAR מכווצים כולה בדקה לעומת דקה ו-20 שניות

גם ה-945P-S3 לא נמכר כלוח לאוברקלוק

פורסם

אכן, אבל זה גם לא מה שטענתי. לדעתך מהירות גבוהה ב-50MHz מעידה על לוח טוב יותר ולטענתי יתכן רק שהלוח של Astrock מוגבל בביוס או בתכן החשמלי למהירות נמוכה רק כדי לא להתחרות ב-ASUS ולא בהכרח מצביע על איכות רכיבים נמוכה יותר. יתכן גם שאתה צודק ואכן לוח GB איכותי יותר, אבל המהירות במקרה זה אינה ההוכחה לכאן או לכאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים