עבור לתוכן

945P-S3 יתאים לE6300?

Featured Replies

פורסם

^^^^^^^^^

מה יותר טוב ה GB או ה ASROCK!!!

תחליטו :'(

ללא OC

• תגובות 65
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ללא OC אין הרבה הבדל

פורסם

כן,אם אין הרבה הבדל אז מה יותר(מומלץ) :-X

פורסם

Best Value For Money זה פרס שמשתנה ממדינה למדינה, כי גם התמחור שונה

ובקשר לנושא, יכולת לעבוד בתדרים גבוהים מראה על איכות רכיבים (לא כל צ'יפסט מסוגל להגיע ל-350 באס או ל-400) ועל שימוש ברכיבים אלקטרוניים טובים יותר, ועל התאמה טובה יותר בין החלקים (לא שזה נוגע לבנאדם שלא הולך לעשות OC כן?)

OC בהחלט מצביע על יכולות, ולכן גם בביקורות באתר אנחנו מבצעים OC, למרות שזה לא פונה לרוב האוכלוסיה

מאור סופה של כל טכנולוגיה להגיע לעם

אם זה קלטות וידאו, DVD או מרובעי ליבה

קודם כל תודה רבה לך על התגובה המפורטת :xyxthumbs:

אבל תרשה לי לא להסכים ולחלוק עליך על חלק מהדברים שרשמת

קודם כל אם הבנתי נכון מדבריך אתה מודה שאם לא עושים OC לקונרו עדיף לקחת את האסרוק ולא את הגיגהבייט

כי לאסרוק כרטיס קול טוב יותר- Realtek ALC888 לעומת ה Realtek ALC883 של הגיגבייט

כי לאסרוק יש תמיכה בRAID ולגיגהבייט אין

כי לאסרוק יש יציאות ESATA ולגיגהבייט אין

כי לאסרוק יש 2 חיבורי IEEE 1394 ולגיגהבייט אין

כי לאסרוק יש 6 חיבורי USB ולגיגהבייט יש רק 4

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ועכשיו לכל מה שאני לא מסכים

1. אתה אומר שהBEST-VALUE AWARD משתנה ממדינה למדינה בגלל תמחור שונה

אז גם במדינה הקטנה שלנו אתה מקבל את האסרוק עם כל התכונות הנהדרות שרשמתי למעלה ועדיין משלם על זה 80 ש"ח פחות!!!

2.אתה אומר שזה שהגיגהבייט מגיע ל50 באס יותר גבוה מראה על רכיבים אלקטרוניים טובים יותר ועל התאמה טובה בינהם

תסלח לי אבל זה ממש לא מחייב שזה המצב כאן!!! כי מי כמוך יודע שלא תמיד הבעיה היא דווקא החומרה.....אלא התוכנה

זה כמו שתיקח מחשב קונרו E6800 EXTREME עם 8 גיגה זיכרון ותתקין עליו WINDOWS 98 או WINDOWS ME

האם המחשב עדיין ינצל את כל היכולות העצומות שגלומות בו?

ומה שאני מנסה להגיד כאן זה שכל ההגבלה של 300 בבאס טמונה אך ורק בBIOS (כמו במקרה של הלוח של DFI שמי שלא עידכן את הביוס קיבל יכולות OC עלובות)

אז נכון האסרוק מגיע ל50 באס פחות בגלל אפשרויות BIOS מוגבלות........אבל עדיף לקבל את כל היתרונות האחרים שיש לו על הגיגהבייט שציינתי למעלה וגם

לשלם עליו 80 ש"ח פחות ....מאשר לקבל עוד 350 מגה הרץ בOC שצריך להיות מדען אטומי בשביל להרגיש בהבדל הזה

הרי אם אינטל היו ממשיכים לחשוב שככל שתדר המעבד גבוה יותר המעבד טוב יותר ...היינו מקבלים מעבד פנטיום 5.4 גיגה הרץ ולא את הקונרו הנפלא שלהם

שמעבד בתדר 1.83 לא רואה ממטר כפולי ליבה בתדר 3.4

ומי יודע?.............מחר מחרתיים יכול לצאת עידכון BIOS לאסרוק שישפר במעט גם את יכולות הOC שלו...ואז הרבה אנשים כאן יאכלו את הכובע שלהם :jump:

פורסם

כן,אם אין הרבה הבדל אז מה יותר(מומלץ) :-X

מה שיותר קורץ לך / מה שבזמינות מיידית

קודם כל תודה רבה לך על התגובה המפורטת :xyxthumbs:

אבל תרשה לי לא להסכים ולחלוק עליך על חלק מהדברים שרשמת

קודם כל אם הבנתי נכון מדבריך אתה מודה שאם לא עושים OC לקונרו עדיף לקחת את האסרוק ולא את הגיגהבייט

כי לאסרוק כרטיס קול טוב יותר- Realtek ALC888 לעומת ה Realtek ALC883 של הגיגבייט

כי לאסרוק יש תמיכה בRAID ולגיגהבייט אין

כי לאסרוק יש יציאות ESATA ולגיגהבייט אין

כי לאסרוק יש 2 חיבורי IEEE 1394 ולגיגהבייט אין

כי לאסרוק יש 6 חיבורי USB ולגיגהבייט יש רק 4

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ועכשיו לכל מה שאני לא מסכים

1. אתה אומר שהBEST-VALUE AWARD משתנה ממדינה למדינה בגלל תמחור שונה

אז גם במדינה הקטנה שלנו אתה מקבל את האסרוק עם כל התכונות הנהדרות שרשמתי למעלה ועדיין משלם על זה 80 ש"ח פחות!!!

2.אתה אומר שזה שהגיגהבייט מגיע ל50 באס יותר גבוה מראה על רכיבים אלקטרוניים טובים יותר ועל התאמה טובה בינהם

תסלח לי אבל זה ממש לא מחייב שזה המצב כאן!!! כי מי כמוך יודע שלא תמיד הבעיה היא דווקא החומרה.....אלא התוכנה

זה כמו שתיקח מחשב קונרו E6800 EXTREME עם 8 גיגה זיכרון ותתקין עליו WINDOWS 98 או WINDOWS ME

האם המחשב עדיין ינצל את כל היכולות העצומות שגלומות בו?

ומה שאני מנסה להגיד כאן זה שכל ההגבלה של 300 בבאס טמונה אך ורק בBIOS (כמו במקרה של הלוח של DFI שמי שלא עידכן את הביוס קיבל יכולות OC עלובות)

אז נכון האסרוק מגיע ל50 באס פחות בגלל אפשרויות BIOS מוגבלות........אבל עדיף לקבל את כל היתרונות האחרים שיש לו על הגיגהבייט שציינתי למעלה וגם

לשלם עליו 80 ש"ח פחות ....מאשר לקבל עוד 350 מגה הרץ בOC שצריך להיות מדען אטומי בשביל להרגיש בהבדל הזה

הרי אם אינטל היו ממשיכים לחשוב שככל שתדר המעבד גבוה יותר המעבד טוב יותר ...היינו מקבלים מעבד פנטיום 5.4 גיגה הרץ ולא את הקונרו הנפלא שלהם

שמעבד בתדר 1.83 לא רואה ממטר כפולי ליבה בתדר 3.4

ומי יודע?.............מחר מחרתיים יכול לצאת עידכון BIOS לאסרוק שישפר במעט גם את יכולות הOC שלו...ואז הרבה אנשים כאן יאכלו את הכובע שלהם :jump:

אני לא הסכמתי שה-ASRock עדיף אם לא מתוכנן OC, אני רק אמרתי שזה לא משנה

אם אני צריך לחכות שבוע ל-ASRock אבל יש Gigabyte מיידי אני אקח את ה-GB והפוך

1. 80 שקל פחות מע"מ ובדולרים זה 16$, גם בשקלים וגם בדולרים זה זניח

2. אתה לא יכול להתקין Win 98 על לוחות שתומכים ב-C2D

ובמקרה שלנו זה לא בעית BIOS כי יצאו גירסאות BIOS ערוכות שעדיין גרועות ל-OC

והאמת היא שעוד 50MHz (ורק 50MHz) במכפלה נחמדה של 7 (מינימלית של E6300, איזה יופי) נותן לנו 350MHz יפים למעבד

ההבדל היפה בין 2100MHz ל-2450MHz, וזה הבדל שמרגישים

אבל העניין הוא אחר, ה-945P-S3 לא עוצר ב-350 (ז"א הוא עוצר, אם יש לך E6700 עליו ולקחת אותו ל-3.5GHz) אלא מגיע רחוק יותר

ובוודאי שתדר משנה, הוא פשוט לא משנה בשיט כשאתה משווה סדרות שונות לגמרי

פורסם

אז אתה אומר בעצם שעם 945P S3 ניתן להגיע ליותר מ350 עם E6300? יש לך ביקורת או מישהו שעשה את זה?

פורסם

תסתכל על כמה וכמה ביקורות

רצוי עם מעבדים שונים (דגמים שונים הכוונה) ורצוי עם דגמים כמה שיותר נמוכים

פורסם

זה מעניין!............זאת פעם ראשונה שאני שומע על זה....חשבתי שבכל מקרה הגיגהבייט עוצר ב350 באס לא ידעתי שעל 6300 הוא מגיע יותר

יש לך לינק לביקורת עליו?

פורסם

אני דווקא מעוניין בשילוב של הלוח עם E6300 (כי זה המעבד שאני חושב לקנות עם הלוח הזה) והבנתי מדבריך שאפשר להגיע ליותר מ350. תוכל להתייחס דווקא למעבד הזה ולגבות את דבריך, כי אני מצאתי רק ביקורת אחת שבה הגיעו ל350 וזהו?

פורסם

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1740753&postcount=73

387MHz באס

וזה החיפוש הכי פשוט ב-XS

אני מאמין שחיפוש עמוק יותר יגלה עוד

פשששששששש איזו ביקורת מהסרטים ....ליאור זה בסך הכל איזה משתמש בפורום שרשם שהוא הגיע לFSB 387

אז יש לי חדשות בשבילכם אנשים הרגע הצלחתי להגיע עם האסרוק שלי לבאס 450 והמעבד שלי רץ בתדר 3150 על קירור סטוק

והמחשב יציב כמו אביגדור ליברמן

הפכתי בגוגל ואין אף ביקורת רשמית

פורסם

באס 450??? נשמע מעולה. אז מה כל הסיפורים שהלוח הזה לא עובר 300? תוכל להעלות תמונות ?

וד"א מה עם הזכרונות שלך?

פורסם

אני אישית לא מאמין לזה שה - ASROCK יציב על באס 450.

פורסם

זה לא סתם משתמש בפורום

אלא זה חבר בצוות 3D Xtreme של XtremeSystems

פורסם

באס 450??? נשמע מעולה. אז מה כל הסיפורים שהלוח הזה לא עובר 300? תוכל להעלות תמונות ?

הוא ציני אם לא הבנת.. ::)

בניגוד למשתמשים בפורום שלנו, על אלו ב-XS ניתן לסמוך יותר.

אגב Asrock עם שלוש שנים אחריות יעלה 585 ש"ח (תוספת של 10% למחיר ב-KSP אם לא שילמתם אצלהם על הרכבה), בעןד 945-S3 עם שלוש שנים יש גם ב-610 ש"ח.

[מזומן בשתי החנויות].

אז ההפרש שאתם צריכים להתסכל עליו הוא רק 25 ש"ח ולא שמונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים