עבור לתוכן

945P-S3 יתאים לE6300?

Featured Replies

פורסם

טעות שלי (טוב, זה היה צפוי..).

• 4 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 65
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ניראה לי שמי שקונה לוח ב500 שקל מתכנן OC

חוץ מזה נגיד שהו קונה E6300 אז ההבדל בOC ביו שני הלוחות הוא

350 מגהרץ שזה זניח לחלוטין

בקיצור אני עדין חושב שהאסרוק הוא בחירה טובה יותר

למה זניח. לדעתי במצטבר זה לא זניח ואני אסביר את עצמי. עם האסרוק שינוי תדר עבודת המעבד (הדלתא) לעומת הסטוק הינה 240MHZ בערך, שבאמת לא יורגשו לעומת הסטוק של המעבד (1860MHZ) ואילו עם ה- 945P S3 השינוי יהיה קרוב ל-600 MHZ ופה כבר יורגש הבדל לעומת תדר הסטוק של המעבד (וכמובן לא נשכח את האופציה העתידית לתמיכה במרובעי ליבה) אז לא עדיף בשביל תוספת כספית קטנה?

פורסם

ה כנראה 945P S3 לא יתמוך במרובעי ליבה

יכול להיות ש 965P-S3 יתמוך

פורסם

לא ניראה לי שמי שקונה לוח ב500 שקל מתכנן OC

חוץ מזה נגיד שהו קונה E6300 אז ההבדל בOC ביו שני הלוחות הוא

350 מגהרץ שזה זניח לחלוטין

בקיצור אני עדין חושב שהאסרוק הוא בחירה טובה יותר

מחזק בריבוע!!!

ואם תסתכל במפרט שלי בצד ימין אז תדע שאני לא סתם ממליץ לך על לוח מתוך קריאה של דיעות של אנשים אחרים עליו...אלא מתוך התנסות אישית ומהנה שלי איתו

מבחינת פיצ'רים האסרוק לא רואה את הGB 945P ממטר!!!

לאסרוק תמיכה בכל מערכי הRAID הקיימים

הגיגה בייט לא תומך

האסרוק תומך בESATA (כונן קשיח חיצוני)

הגיגה בייט לא!

לאסרוק יש כרטיס קול פשוט מדהים עם HIGH DEFINITION AUDIO ב7.1 ערוצים

ושלא לדבר על זה שהוא עולה 80 ש"ח פחות!!!

ואפילו עשיתי OC למעבד והעלתי את הבאס ל300 כך שהE6300 שלי עובד געת בתדר של 2.1 גיגה

והזיכרונות עובדים על תדר 750 והמחשב יציב כמו בטון -( נערכה בדיקת מאמץ 28 שעות בORTOS)

אז אם שווה לך להוצי 80 ש"ח מיותרים בשביל לקבל עוד 350 מגה הרץ ולוותר על שאר הפיצרים שאתה מקבל באסרוק

אז לך על הגיגבייט

פורסם

^^

WOW

אחי אכשיו אני מאמין באמת ש ASROCK יותר טוב.... :yelclap:

פורסם

^^

WOW

אחי אכשיו אני מאמין באמת ש ASROCK יותר טוב.... :yelclap:

אני שמח מאוד לשמוע :xyxthumbs:

אנשים פשוט שומעים ASROCK ונבהלים......ואת זה אומר לך בן אדם שהיה פעם פריק של ASUS ...לא היה איכפת לי מה אני מקבל בלוחות אחרים העיקר שיש לי ASUS

לא סתם הלוח הזה נבחר לבחירת העורך בVR-ZONE

ונבחר בתור הלוח בעל היחס עלות/תועלת הטוב ביותר

לא יעזור בית דין למחשב שלא מתוכנן לעבור OC גבוה זהו הלוח המומלץ ביותר ללא ספק

נהנה מכל רגע באמת :yelclap::jump:

פורסם

אני זוכר ששאלתי כאן את העניין עם לוחות האסרוק ואמרתי ש KSP אומרים שאילו לוחות טובים והם חברת בת של אסוס

ואיך הלוח אז אמרו לי .........כאן אל תתקרב..זה בולשיט איפה זה רשום בכלללוחות לא מוכרים לא מתעסקים

והיום יכול להגיד לך בטח רק מי שכבר מנוסה בו

פורסם

אני זוכר ששאלתי כאן את העניין עם לוחות האסרוק ואמרתי ש KSP אומרים שאילו לוחות טובים והם חברת בת של אסוס

ואיך הלוח אז אמרו לי .........כאן אל תתקרב..זה בולשיט איפה זה רשום בכלללוחות לא מוכרים לא מתעסקים

והיום יכול להגיד לך בטח רק מי שכבר מנוסה בו

גם אני לא קונה אף רכיב אם אני לא שומע עליו קודם המלצות

ואת האמת באסרוק לקחתי חצי סיכון....כי הביקורות היחידות שהיו כשקניתי אותו היו של VR-ZONE

ואילו כאן בפורום גם אותי הזהירו לא להתקרב

אבל משום מה הלכתי פשוט עם האינטואיציה שלי ואמרתי לעצמי שמקסימום הלוח לא יהיה טוב אז מקסימום הלכו לי 500 ש"ח

אבל שוב אני אומר לכולכם כאן ....מניסיון ...האסרוק פשוט בובה של לוח :xyxthumbs:

פורסם

עם כל הכבוד ל-ASRock ה-ConroeXFire שלהם לא מגיע לרמה של ה-945P-S3

פורסם

עם כל הכבוד ל-ASRock ה-ConroeXFire שלהם לא מגיע לרמה של ה-945P-S3

ועם כל הכבוד לידע שלך במחשבים ..ובאמת שאין על זה עוררין

הייתי מצפה ממך להיות עם ראש קצת יותר פתוח כי כשאתה אומר שהגיגה בייט לא רואה את האסרוק ממטר

על מה בדיוק אתה מסתמך?....ניסיון אישי שלך עם שתי הלוחות?

במה בדיוק הגיגה בייט יותר טוב מהאסרוק?!?!??......בזה שהוא מגיע לבאס 350 ?

אחרי יותר מ21.000 הודעות (שרובן הן הודעות קצרות כמו "כן" "לא" "ננעל") בוא פעם אחת תרשום בבקשה דיעה מפורטת שלך מדוע הגיגה בייט יותר טוב מהאסרוק

כי אני גם ציינתי את זה במפורשות .....הלוח טוב ביותר לקונרו שהוא לא לOC זה הCONROEXFIRE

והיתרון היחידי שיש לגיגה בייט עליו זה עוד 50 יותר גבוה בבאס.....מבחינת כל שאר הפיצ'רים אין לגיגה-בייט יתרון אפילו בדבר אחד

אז חבל באמת שאתה מטעה אנשים שסומכים מאוד על הידע שלך( וגם אני אחד מהם- :xyxthumbs:)- כי אני לפחות מבסס את הדיעה שלי לאחר ניסיון אישי שלי עם לפחות

אחד מהלוחות......באיזה לוח אתה משתמש?.......על סמך מה אתה קובע?!.......ביקורות ברשת?!?.......כי אם זה על סמך ביקורות אז אתה בוודאי יודע

שהאסרוק קיבל את פרס העורך בVR-ZONE

וגם את פרס הBEST VALUE FOR MONEY של HARDWAREZONE.COM

איזה פרס קיבל בדיוק ה945 של גיגהבייט?!?!

בתודה מראש גדיץ:)

פורסם

לפי מידע חדש שפורסם ב-Tom's Hardware, יש סיכוי ש-945 בכלל לא יתמוך במרובעי ליבה

לכן כדאי להוסיף ל-965P-S3

אויש מי שלא מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב שיקח 945 S3 למה ? מי יקנה מעבד בקרוב ל 6.000 ש"ח ? יצא ה DDR3 ולוח 965 S3 לא יתמוך במקום לחשוב על העתיד תקח מחשב שיתאים לך ל 5 שנים הקרובות המעבדים המרובעי ליבה יהיו יקרים מאוד ולפי דעתי יותר מ 6,000 ש"ח

וזה רק המעבד אני מעדיף לקנות את ה 6300 ולחכות לפחות 6 שנים עד שהמחירים ירדו אם הם ירדו .

פורסם

אתה מדבר שטויות!

לקחת לוח ללא תמיכה עתידית זה לא חכם בלשון המעטה (פורסם שה - GIGABYTE 965P S3 יתמוך במרובעי ליבה לעומת ה - 945P שלא).

מרובעי ליבה יגיעו למחירים סבירים ולכל פלחי השוק בפחות מ - 5 שנים,

הם יוצאים עוד שנה וניתן להם עוד שנה - שנה וחצי להיכנס לשוק וזה יוצא פחות מ - 5 שנים ולא במעט.

פורסם

רגע......

אז איזה לוח יותר טוב ללא OC!!

ה ASROCK

או ה GB S3 456P?

פורסם

רגע......

אז איזה לוח יותר טוב ללא OC!!

ה ASROCK

או ה GB S3 456P?

ASROCK!

פורסם

ועם כל הכבוד לידע שלך במחשבים ..ובאמת שאין על זה עוררין

הייתי מצפה ממך להיות עם ראש קצת יותר פתוח כי כשאתה אומר שהגיגה בייט לא רואה את האסרוק ממטר

על מה בדיוק אתה מסתמך?....ניסיון אישי שלך עם שתי הלוחות?

במה בדיוק הגיגה בייט יותר טוב מהאסרוק?!?!??......בזה שהוא מגיע לבאס 350 ?

אחרי יותר מ21.000 הודעות (שרובן הן הודעות קצרות כמו "כן" "לא" "ננעל") בוא פעם אחת תרשום בבקשה דיעה מפורטת שלך מדוע הגיגה בייט יותר טוב מהאסרוק

כי אני גם ציינתי את זה במפורשות .....הלוח טוב ביותר לקונרו שהוא לא לOC זה הCONROEXFIRE

והיתרון היחידי שיש לגיגה בייט עליו זה עוד 50 יותר גבוה בבאס.....מבחינת כל שאר הפיצ'רים אין לגיגה-בייט יתרון אפילו בדבר אחד

אז חבל באמת שאתה מטעה אנשים שסומכים מאוד על הידע שלך( וגם אני אחד מהם- :xyxthumbs:)- כי אני לפחות מבסס את הדיעה שלי לאחר ניסיון אישי שלי עם לפחות

אחד מהלוחות......באיזה לוח אתה משתמש?.......על סמך מה אתה קובע?!.......ביקורות ברשת?!?.......כי אם זה על סמך ביקורות אז אתה בוודאי יודע

שהאסרוק קיבל את פרס העורך בVR-ZONE

וגם את פרס הBEST VALUE FOR MONEY של HARDWAREZONE.COM

איזה פרס קיבל בדיוק ה945 של גיגהבייט?!?!

בתודה מראש גדיץ:)

Best Value For Money זה פרס שמשתנה ממדינה למדינה, כי גם התמחור שונה

ובקשר לנושא, יכולת לעבוד בתדרים גבוהים מראה על איכות רכיבים (לא כל צ'יפסט מסוגל להגיע ל-350 באס או ל-400) ועל שימוש ברכיבים אלקטרוניים טובים יותר, ועל התאמה טובה יותר בין החלקים (לא שזה נוגע לבנאדם שלא הולך לעשות OC כן?)

OC בהחלט מצביע על יכולות, ולכן גם בביקורות באתר אנחנו מבצעים OC, למרות שזה לא פונה לרוב האוכלוסיה

מאור סופה של כל טכנולוגיה להגיע לעם

אם זה קלטות וידאו, DVD או מרובעי ליבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים