פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אני מחפש צורב טוב שיוכל לצרוב לי משחקים לPS2 ולא רק גם סרטים וקבצים מהמחשב (משחקים שירים מסמכים וכו) אני לא צורב הרבה ולא מכניס דיסקים הרבה אני מחפש צורב זול (200 ש"ח בערך) שיוכל לקרוא DVD (אני לא משתשמש הרבה אז לא אכפת לי שיהיה קצת איתי ) לצרוב משחקי PS2 סרטים וקבצים מהמחשב עכשיו אני מבקש עם אתם יכולים למצוא לי צורב טוב בשבילי בבקשה?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר אישי בשבוע הראשון אני יצרוב איזה 5 דיסקים ואז כל חודש איזה 2-3 ככה אפילו פחות לפעמים.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים משחקים שלך, למה אתה לא יכול לגבות אותם? אני לא עניתי כי אין לי מושג בקונסולות זה הכל.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים להמליץ על צורב מותר -להגיד לו איך ליצרוב אסור ופותח הדיון כימאת כל צורב DVD שמוכרים היום בחנויות יעשה תעבודה אז תשנה תכותרת לצריך צורב DVD טוב עד 200 שקל+-
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר על איזה חברה ללכת ?ועוד שאלה :עם צורב אני יכול להתקין משחקים או לעביר קבצים והוא לא יארס או משהו?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אם צורב אתה יכול לעשות כל מה שכונן רגיל עושההבעיה שאתה תישחוק תעינית מהר יותראז מומלץ ליכנות כונן ניפרד להתקנות \סרטים וכו אני לא יודע איזה חברה מומלצת היום אבל תשנה תכותרת (תוריד תחלק של הPS2 )
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים על איזה חברה ללכת ?ועוד שאלה :עם צורב אני יכול להתקין משחקים או לעביר קבצים והוא לא יארס או משהו?PIONEERלא יהרס
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים בפורום הזה(לps2) תוכל למצוא הרבה אינפורמציה מענינת!לגבי צריבת משחקים מה שאני יודע שאתה חייב דיסקים איכותיים!http://www.fresh.co.il/vBulletin/forumdisplay.php?f=24 מה שכן זה גם פורום חוקי!
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים AVI.S.T, תקרא את החוקים.א, הנחתי שהמשחקים הם שלך שאתה רוצה לגבות אז השארתי את הת'רד פתוחב, אבל אז הקפצת, דבר האסור לפי חוקי הפורוםלכן אני נותן לך אזהרה (ראשונה שלך), אחרי 3 תורחק או תושתקוהת'רד ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.