עבור לתוכן

כרטיס טלויזיה

Featured Replies

פורסם

אני צריך כרטיס טלויזיה לצפיה הקלטה ואם אפשר גם טיימר להקלטות

פורסם

תקציב?

במחיר של 100-300 שקל אתה יכול לקנות כרטיס אנלוגי, כלומר שמתחבר לאנטנה או כבלים אנלוגיים(יש לו גם כניסה למקור וידאו, כלומר תוכל לחבר את היציאה של ממיר דיגיטלי) במחיר הזה ההקלטה מבוצעת על ידי המעבד של המחשב, מה שאומר שאתה לא כל כך יכול להקליט ותוך כדי להמשיך לעבוד עם המחשב, וסביר להניח שגם לא תוכל להמשיך לצפות בטלוויזיה במחשב בו זמנית כי אתה תראה את התמונה בקפיצות.

במחיר של 550+ אתה יכול לקנות כרטיס אנאלוגי עם מעבד מובנה שמטפל בהקלטה, ואז אתה יכול להקליט ועדיין לראות טלוויזיה כרגיל או להמשיך ולהשתמש במחשב.

יש גם כרטיסים לשידורים דיגיטליים ו HD אבל הם כבר ממש יקרים.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי לינקים גם לאלה שיש להם מעבד וגם לאלה שלא

והאם הפשוטים יקליטו באיכות טובה

פורסם

עדיין, מה התקציב?

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-TVCard&orderby=price

מי שעם הקלטת חומרה שם זה ה WinTV-PVR-150 Hauppauge ומעלה במחיר, מה שמתחת זה בלי.

אם הפשוטים יקליטו באיכות טובה תלוי במעבד של המחשב שלך ובתוכנה שאתה משתמש בה, זה גם תלוי למה אתה קורא איכות טובה.

אם יש לך מחשב מהיר אז גם הפשוטים יוכלו להקליט באיכות טובה, אבל עדיין לא תוכל להשתמש במחשב או לראות טלוויזיה על המחשב באותו הזמן.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לתקציב אני לא יודע ביגלל שאני לא יודע כמה אני צריך להשקיע

עכשיו הHAUPPAUGE WinTV-PVR-150 הוא כרטיס שיש לו מעבד והוא כרטיס איכותי

איזה יש בלי מעבד

והאם ה HAUPPAUGE WinTV-PVR-150 מספיק טוב

פורסם

אני בידיוק קניתי את ה WinTV-PVR-150 Hauppauge בעצמי, יהיה לי אותו או היום או מחר, ככה שאני אוכל להגיד לך אם הוא טוב או לא אחרי שאני אבדוק אותו קצת.

אלה שבלי המעבד רובם עובדים על אותו סוג שבב, ה BT878 או 848, ככה שתלך לפי טווח מחירים, בין 100 ל 300 שקל, סביר להניח שזאת בידיוק אותה טכנולוגיה רק מחברות שונות.

אבל אתה לא עונה על מה שאני שואל וככה קשה לעזור לך, מה נחשב מבחינתך איכות טובה? סרט באיזו רזולוציה? כלומר באיזה גודל חלון, אתה רוצה להיות מסוגל להמשיך להשתמש במחשב או לראות טלוויזיה תוך כדי הקלטה? מה אתה רוצה להקליט, משהו ארוך או דברים קצרים?

פורסם

לי יש את הכרטיס

WinFast TV2000 XP Expert

אחלה כרטיס אני ממליץ לך עליו הוא בא עם שלט שאיתו אתה יכול לכבות את המחשב ואתה יכול להקליט ולצלם תמונות מהטלויזיה

פורסם
  • מחבר

חשוב לי להקליט ולהשתמש במחשב להליט ולראות טלויזיה לא חשוב כי יהיה לי גם טלויזיה וגם על המחשב

מבחינת איכות אני לא כל כך מבין אבל נראה לי DVDRIP

ורזולוציה שיהיה סבבה ליראות בDVD

פורסם

בקיצור, אם המחשב שלך מהיר ואתה רוצה להוציא כמה שפחות כסף אז תקנה כרטיס רגיל מאלה שפה:

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-TVCard&orderby=price&pageInfo=2

אם המחשב לא מהיר תקנה את ה WinTV-PVR-150 Hauppauge ודומיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים