עבור לתוכן

בעייה ב-FireWall + הצעות ל-AV ו-FW חדשים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מותקן אצלי ה FIREWLL של SYGATE, שעד לפני זמן מה לא היו לי איתו שום בעיות.. אני כבר איתו קרוב ל-3 שנים ומאד היתיידדנו.

הבעיה שהתחילה לא מזמן מאד לא מובנת לי ולא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה.

כל כמה דקות, בערך 5~ (זה דיי קבוע) התוכנה Smc.exe ב-Task Manager מגיעה ל-100% ניצולת ותוקעת את כל המחשב לכמה שניות.. ואז הכל מסתדר עד ששוב חולפות ה5 דקות~ וחוזר חליליה.

חשוב לציין שכשאני מנתק את האינטרנט הדבר לא קורה.

בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה.

ואם יש לכם המלצות לFireWall אחר שהוא יותר טוב מה Sygate אז אשמח אם תשתפו אותי במידע (Sygate עדיין במקום הראשון יחד עם Nod32 ??)

בנוסף יש לי תוכנת אנטי וירוס של AVG 7.1 ואיני בטוח שהיא עושה את העבודה כמו שצריך.. האם יש לכם המצלות לתוכנת AV טובה יותר?

שמעתי ש-Kaspersky מאד טובה אבל היו לי איתה בעיות בעבר.. האם הדברים הסתדרו בגירסה החדשה שלהם? (השתמשתי בKaspersky ליפני כשנה~)

שתי התוכנות מעודכנות FW Ver 5.5.4 ו AV Ver 7.1.4

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

Somebody?

Anybody?

plz ?

:)

פורסם

מסוג הדברים שצפויים לקרות בתוכנה שהפסיקו לפתח אותה/לתקן בה באגים או אי תאימויות עם טלאים חדשים של ווינדוס וכיוצא בזה.

אולי הבעיה פתירה, אולי לא - לא יודע. תצטרך אולי לחפש משתמשי Sygate אחרים ברשת הרחבה. בטווח הרחוק אין לך מה לחפש ב-Sygate לדעתי, חוץ מאשר צרות. היה נחמד - נגמר ותודה.

רוב מומחי האבטחה נודדים בין כמה תוכנות חומת אש מרכזיות, ZoneAlarm (תמיד במקום הראשון) או Outpost או Kerio או Jetico. כולן עושות פחות או יותר אותה עבודה, לדעתי הלא מקצועית. הייתי מנסה אותן בסדר הזה.

אישית הייתי הולך על "ההימור הבטוח" ZA ו-NOD32, ועוד חצי שנה ככה הייתי שוקל לעבור לחבילת Kaspersky Internet Security שגם לי היו בעיות עם האנטי-וירוס שלו בעבר וזו בדיוק הסיבה שאני דוחה קצת לפני שאני נותן לו צ'אנס שני.

פורסם

הקפצה היא אסורה. אנא קרא/י את חוקי הפורום.

זוהי אזהרה 2 שלך מתוך 3. בשלישית את/ה תנעל/י/תורחק'י מהפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים