עבור לתוכן

התקנתי HDD SATA150 והוא לא מזוהה בXP SP2 32bit

Featured Replies

פורסם

עשיתי חיפושים אבל התייאשתי, כי כל הת'רדים הדומים לזה הם אנשים שהיה להם רק דיסק SATA ואז לא הייתה להם בעיה להתקין דרייברים במהלך התקנת הWIN. אבל לי כבר מותקן הווינדוס בהארדיסק IDE (WD400JB(.. בכל אופן, קניתי את הWD2500KS, בביוס הוא מזוהה אך לא בהפעלת הווינדוס. אין לי מושג איך לפרמט אותו ולמען האמת לא קיבלתי שום דרייברים של SATA עם הלוח שלי. יש לו ג'ימפור לSATA150 במקום SATA300, עשיתי את זה. חשבתי שזה יועיל אבל המצב לא השתנה.

הלוח שלי הוא 775Dual-VSTA של ASRock. קישור להורדת דרייברים מאתר החברה ללוח הספציפי: (כי אני לא מצאתי שם כלום)

http://www.asrock.com/support/download.asp?Model=775Dual-VSTA

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

עשיתי

זה לא עזר לי

כמו שאמרתי.. היה לי IDE ועכשיו יש לי נוסף SATA. לבחור שם היה SATA.

אצלי הSATA לא נמצא ב device manager, אצלו שניהם היו נמצאים..

עריכה: ולא, זה לא מופיע ב diskmgmt.msc

פורסם
  • מחבר

עדכון:

WTF?! התקנתי ווינדוס על ההארדיסק הSATA החדש ינעטו הWD2500KS.. והפעלתי והכל עובד שם כמו שצריך. כלומר, דרך my computer אני רואה את ההארדיסק הישן ה40GB. אבל כשאני מפעיל מחדש ועובר למערכת ההפעלה שנמצאת בכונן הישן, אני לא רואה את הכונן של הWD2500KS.

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

פורסם

שתי מערכות ההפעלה שמותקנות אצלך הם XP?

פורסם
  • מחבר

כן.. אותה גרסא אותו BUILD אותו הכל. זה מאותו דיסק התקנה.

WIN XP SP2 32BIT

קיצור זה מטורף

זה מאוד לא הגיוני שבשתי מערכות הפעלה שמותקנות על שני כוננים קשיחים, הדברים נראים אחרת

:\

מה עושים?

פורסם

במערכת שלא מזהה את הדיסק הקשיח תתקין מחדש את הדרייברים של לוח האם שלך, אם אין לך אותם אז תוריד אותם מהאינטרנט ותתקין.

פורסם
  • מחבר

הכל מותקן וניסיתי הכל 1000 פעמים..

טוב נניח ואני יוותר ויעבור למערכת ההפעלה שהתקנתי בכונן החדש הSATA. איך אני יכול לשנות את הVOLUME שלו שהוא יהיה כונן C:? הראשון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים