עבור לתוכן

הרד דיסק הפך מ40 ג' ל15 ג'

Featured Replies

פורסם

ההרד דיסק שלי הפך מ40 ג' ל15 ג' לאחר חיברו מחדש למחשב בתור SLAVE הכונן השני הוא גם 15(שככה זה אמור להיות) ........

אחר כך ניתקתי את ה 15 מאסטר השארתי את ה 40 אבל הוא מראה עדין 15 ........זה מראה את זה בביוס .....ויש לי קצת מושג......

מישהו מכיר בעיה כזאת??.......ואיך לפתור אותה?

פורסם

תכנס לניהול במחשב שלי תראה מה הולך שם..

פורסם
  • מחבר

אין שם כלום זה כאילו שההארד דיסק הפך ל 15 .........אפילו בביוס זה רשום....וגם בתחילת ההתקנה של הBOOT של ה XP

פורסם

רגע יש לך כונן אחד של 40GB ואחד של 15GB..(לפי מה שהבנתי)..

תנסה להחליף כבל או חיבור IDE על הלוח....ולשחק עם הג'מפרים..

פורסם
  • מחבר

החלפתי את הקטע הזה של הMASTER וSLAVE בלי ההארד דיסק של ה 15 .........זה לא עזר.......וגם בדקתי ב תוכנה HDDlife והוא אומר שההארד דיסק עבד 15 יום עם תוחלת חיים של 78%......ויש לי את המחשב עם ההארד דיסק הזה 4 שנים.......הוא פשוט הפך מ 40 ל15 ...לא יודע איך ......אני יבדוק על מחשב אחר אולי ואני יעדכן

פורסם
  • מחבר

לא חשוב ...סידרתי את זה ...תודה לכל העוזרים ושבוע טוב :xyxthumbs:

פורסם

לא חשוב ...סידרתי את זה ...תודה לכל העוזרים ושבוע טוב :xyxthumbs:

ספר לעולם איך סידרת את זה.... ;) ;D

פורסם
  • מחבר

זה קצת מוזר אבל הצליח........שמתי את ההארד דיסק 40 על מאסטר ואת ההארד דיסק 15 ניתקתי מהמחשב......הדלקתי את המחשב נכנסתי לביוס והוא הראה לי בנתונים שזה 15 אז החלטתי פשוט להגדיר את זה ידנית..........שמתי על מצב MENUAL באחד מה שאפשריות (היו 2) ובשניה שמתי CHS (משהו כזה)....ואז נפתחו ההגדרות הידניות ....שם קבעתי פראמטרים שדומים לדיסק של 80 ג'(שראיתי במחשב של אח שלי) ושינית את הראשים(HEADS) ל8 במקום 16 וככה זה כאילו כונן של 40 .....לאחר מכן הדלקתי את המחשב עוד פעם לאחר ששמרתי את ההגדרות נכנסתי לBOOT של ה XP וראיתי כונן של 40 ........אחר כך כיביתי את המחשב והחזרתי הכל לקדמותו חיברתי את הכונן 15 בתור מאסטר ואת ה40 בתור סלייב ....הדלקתי וזה עבד ........וכמובן שהחזרתי הכל AUTO בביוס....

*!*!חובה לזכור לאחר כל השינויים להחזיר את ההגדרות של הכוננים הקשיחים לAUTO כי אחרת הוא יכול לחשוב ש 15 זה 40 כמו שהיה לי בהתחלה אחרי שחיברתי הכל :silly:

****ובסוף הקטע עם הראשים לא היה נכון ....זה 16 ראשים אבל בשני פארמטרים דומים צריך לרשום 20ג( בבתים או ב MB לא זוכר) אבל זה הצליח בכל מיקרה אז מה זה משנה.

אם יש שאלות חופשי(ואם זה ארוך מידי מצטער חחחחחח) :jump: :jump: :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים