עבור לתוכן

לפני קנייה רק שיפוצים אחרונים 8K (אני ישמח לע&

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה זה המיפרט:

כמות. מוצרים סה"כ

1 Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb

1 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775

2 Twinmos DDR2 667/800 1GB

1 Enermax Liberty 500W Active PFC

1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black

1 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS

1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU

1 Logitech® Value Keyboard Black

1 Habu

1 Thermaltake Extreme Spirit II

1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER

1 Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler

1 CREATIVE X-Fi XtremeMusic

אני מוריד מפה את הכ. קול הממש טוב כי אין לי רמקולים ממש טובים והתקציב הוא 8K

ה/ הוא אפשרות או 667 או 800

ואני לא יודע עוד כמה זמן יגיע העכבר הזה ואם זה עוד הרבה זמן (יותר משבועיים) אז אני מוותר עליו ואשמח להצעות אחרות.

אני חשבתי על להעלות בכ. מסך לX9650 CROSFIRE או X1900XT CROSFIRE (אם אפשר) וגם לקחת את ה800 MHZ (בRAM) אם ישאר מספיק כסף בתקציב

תודה מראש אחים ואחיות שלי ;)

פורסם

כמה יוצא הכל?

אם יש לך עוד כסף פנוי:

תעלה במעבד ל-e6400

תרד בצורב ל-nec

מקלדת לא צריך כל כך משוכלל

פורסם

כמה יוצא הכל?

אם יש לך עוד כסף פנוי:

תעלה במעבד ל-e6400

תרד בצורב ל-nec

מקלדת לא צריך כל כך משוכלל

וגם כן לא הבנתי מה השאלה שלך לגבי X900? ומה זה בכלל? אתה מדבר על X1900 אולי?

בכל מקרה זיכרונות 800MHZ עדיפים על מערך CF, אז עדיף שתשקיע בהם.

פורסם

במחשב כזה עדיף לקחת את ה 6400

פורסם
  • מחבר

חח כן זה 1900XT ערכתי

פורסם

מאיפה תה בונה את המפרט?

עכשיו, רד לליברטי 400, אין לך שום צורך ביותר מזה (כבר חסכנו 200 ש"ח) ותוותר על הכרטיס קול, האחד שיש על הלוח יספיק לך...

ולדעתי אחרי שתעשה אתזה תוכל להכניס שתי ג'יגה לתקציב, למשחקים זה ישתלם לך מאוד! הבדל ענקי...

פורסם
  • מחבר

כבר יש 2 ג'יגה רשום שם 2 בצד וזה אומר פעמיים את אותו דבר, ואני קונה את ה500 כי אני רוצה שיהיה אפשר להחליף את כ. המסך בעתיד לכ. תומך בDX10 ושמעתי שהוא דורש המון חשמל.

חשבתי על להוריד את כ. הקול ולהישאר עם הכ. קול שעל הלוח אם (אם יש עליו, ואם לא אז אני צריך המלצות לאחד שיש לו), ולהחליף את המעבד לE6600ואת הזיכרונות ל800HRZ, או להחליף את הכ. מסך למשהו ממש חזק כמו X1950 CROSFIRE ואת הזיכרונות ל800KHZ ואת המעבד לE6400 (אם זה יכנס בתקציב).

מה אתם אומרים? רעיון טוב או לא?

פורסם

תוותר על רעיון ה-CF הוא מיותר. לעשות CF זה להוציא בערך 4K רק על כרטיסי מסך, וזה לא כזה משפר את הביצועים.

תחליף ספק למשהו זול יותר מה-Liberty, ה-Hiper Type-R יעשה את העבודה שלו מצויין גם אחרי צאת ה-DX10 וכרטיסיו. הוא ספק מצויין, אמין, 580W והוא זול יותר מה-Liberty.

מעבד, E6400 כיום ובעתיד יספק אותך כמו שצריך, אני בטוח ב-100% שביום שהוא לא יספק אותך כבר כל המחשב יחשב לעגלה ותרצה להחליף את כולו.

לגבי הזיכרונות, האם יש לך צורך בהחלפה מ-667MHz ל-800MHz? אתה מתכנן OC כבד? כי אם לא תשאר עם זיכרונות 667MHZ וזהיחסוך לך כסף.

פורסם
  • מחבר

ממ אני רוצה להגיע ל3.5 GHZ אז כן OC דיי רציני, בגלל זה אני גם קונה קירור מסיבי (כפי שראיתם) להכל (כ. מסך, מעבד, זיכרונות) ואני חושב שה800MHZ יהיה שיפור ענקי (לא?), ואני יגיע יותר בקלות למתרה שלי.

אזז מה אתם אומרים? ליקנות את הE6400 וזיכרונות 800MHZ וזהו? (אם נישאר כסף אני יוסיף מאווררים למגדל קירור)

פורסם

כן תלך על E6400 + זכרונות 800

חוץ מזה בעוד 50 שקל בערך אתה קונה דיסק קשיח יותר גדול ב 90 גיגה....(250KS)

זאת השקעה קטנה ששוה

פורסם
  • מחבר

ממ ישאר לי כסף בכלל? טוב תמיד אפשר להוריד את המחיר עם כמה דקות של דיבור לא?

ממ אז כמה מאווררים להוסיף לקירור? 2? 3? או שהקירור הזה דיי ויותר

פורסם

איזה קירור? נינג'ה?

לא זכור לי שיש לו אפשרות להוסיף קירור אלא בקומבינה. כי הוא בא עם מחזיקים למאוורר אחד.

פורסם
  • מחבר

טוב אבל הוא מאוד חזק לא? אני יכל להגיע איתו ל3.5GHZ לא?

פורסם

כן, אבל אלא אם אתה ממש מבין בעניין אז לא נראה לי שמומלץ לעשות OC כזה רציני.

אם אתה לוקח את ה6600 אז לא אמורות כלל להיות בעיות אבל אם תיקח את ה6400 לדעתי ממש לא מומלץ לכוון ל3.5GHZ... יותר מדי, לדעתי תוכל להסתפק ב3...

פורסם
  • מחבר

ממ טוב גם 3GHZ במעבד הזה זה מאוד חזק לא? כמה זמן זה יחזיק? 3 שנים ככה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים