עבור לתוכן

50~ איש חמושים מכף רגל ועד ראש הגיעו מצצניה למרכז מוסקבה. הכיצד?

Featured Replies

פורסם

אני לא מדבר על הישראלים, כי אני יודע דברים, אבל לא יודע איפה לשים קו אדום על דברי.

מקרי החטופים (hostage situations) בבריטניה גבוהים לאין שיעור מאלו בצרפת, אז אולי הצרפתים 'מרשימים' יותר, אבל לדעתי, אין חכם כבעל ניסיון.

בהחלט שיש לרוסים יחידות מעולות למלחמה בטרור, וזה בהחלט בלתי אפשרי היה לפרוץ פנימה בלי ניטרול, אבל בכל זאת. 121 איש, זה המון. המון. לדעתי אפשר היה לפרוץ לשם, למרות שזה מאוד מאוד קשה, עם גז מתון יותר, או בדרך אחרת שתמנע תגובה. פעולה עם גז עצבים זה דבר שאסור ע"פ אמנת ג'נבה, והרוסים הפרו את זה.

• תגובות 36
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בו נגיד שזה 619 נולדו מחדש מתוך 800 מתים.

פורסם

למה אתה סתם מגמד את המספר? 121 איש, 121 משפחות, 121 לוויות, 242 הורים אבלים, ועיר אחת, עצומה, ועצובה.

פורסם

המחבלים האלה באו לשם בכדאי למות ! הם לא היו יוצאים מן התאטרון אפילו אם רוסיה היתה מוציאה את הצבא מצ'יצ'יניה.

המחבלים אמרו שהם רוצים למות יותר מאשר אנחנו לחיות, אם הרוסים לא היו נכנסים בהם גם היו מתים 700 אנשים וגם כל הביניין היה נופל.

אני בטוח שרוסיה לא היתה מוציאה את הצבא שלה מצ'יצ'יניה אפילו אם היא היתה צריכה להקריב 2000 איש , כי אחרת כל יום היו חוטפים אנשים ומבקשים כל מיני דברים, לכן פותין עשה מעשה חכם ולא ביצעה את מה שהטרוריסטים רצו.

ותפסיקו לקרוא לתרוריסטים צ'יצ'ינים כי הם לא צ'יצ'ינים הם טרורסיטים !!! .

בדיוק מה שאני חושב

רק בלי טעיות הכתיב

>=P

פורסם

בו נגיד שזה 619 נולדו מחדש מתוך 800 מתים.

אתה יודע איזה עיוותים עושה גז עצבים?

מי יודע במה עוד הם השתמשו.. הגיוני שלחצי מהאנשים האלה יהיה מוח של כאלה שכרגע נולדו..

פורסם

מ-800 אנשים מתים אפילו אחד קם לתחיה זה כבר נס !

פורסם

הרוסים אומרים שהגז שהם השתמשו בו מבוסס על פנטניל.

מישהו יודע מה זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים