עבור לתוכן

הטלפון של HOT הוא VoIP ?

Featured Replies

פורסם

שלום!

צצה לי בראש השאלה הבאה:

האם הטלפון של HOT הוא VoIP?

פורסם

מה זה VoIP בכלל?

פורסם

VOIC-OVER-IP

שיחות טלפון שעוברות על גבי האינטנת.....

בקשר לשאלה של פותח התרד פשוט תתקשר לשאול

פורסם
  • מחבר

VOICE *

פורסם

ואיך העמוד הזה קשור לשאלה?

פורסם
טלפוניה פנים ארצית

בסוף חודש נובמבר 2004 החלה HOT לספק שירותי טלפון נייחים בטכנולוגיה המתקדמת של VOIP. שירותי הטלפוניה של HOT מהווים אלטרנטיבה לטלפון הנייח הקיימים כיום בשוק ובכך מאפשרת HOT ללקוחותיה ליהנות מחבילת תקשורת מלאה לבית: טלוויזיה אינטרנט מהיר ושירותי טלפון. לשירות כבר היום מנויים מעל 100,000 לקוחות.

שירותי HOT מסופקים בהתאם לרשיונות שניתנו על ידי משרד התקשרות לתאגידים בקבוצת המותג HOT

פורסם

צצה לי בראש השאלה הבאה:

האם הטלפון של HOT הוא VoIP?

כן VOIP.

התשתית של הכבלים שמעבירה את האינטרנט ושידורי הטלוויזיה הדיגיטלית מעבירה גם את השיחות טלפון ב IP.

אתה מקבל מודם שמתחבר לכבלים ויודע להפוך את הדיבור של טלפון רגיל ל IP ולהיפך.

פורסם

ואם ככה זה אומר שיכולים להיות הפרעות בפס אם אני מוריד\מעלה משהו מהאינטרנט באותו זמן שאני מדבר??

פורסם

ואם ככה זה אומר שיכולים להיות הפרעות בפס אם אני מוריד\מעלה משהו מהאינטרנט באותו זמן שאני מדבר??

לא כיוון שהכבלים מקצים ונותנים לך הרבה מאוד מגה"צ על הקו שיכול להעביר VOD (ז"א טלוויזיה שדורשת חיבור מהיר בזמן אמת) אנטרנט וטלפון בו זמנית ללא הפרעות.

פורסם

אההה הבנתי תודה לך!!

פורסם

כמו שאמר קודמי, על הכבל יש אפשרות להרבה מאוד רוחב פס.

בכל מקרה רוחב הפס מנוהל כך שתמיד יהיה מספיק לחיבור הטלפון ולכבלים. זה נפח קבוע שאפשר לחשב והוא לא מתחרה עם רוחב הפס של האינטרנט.

פורסם

כמו שאמר קודמי, על הכבל יש אפשרות להרבה מאוד רוחב פס.

בכל מקרה רוחב הפס מנוהל כך שתמיד יהיה מספיק לחיבור הטלפון ולכבלים. זה נפח קבוע שאפשר לחשב והוא לא מתחרה עם רוחב הפס של האינטרנט.

אם יורשה לי לתקן את ידידי המלומד אז על הכבל יש הרבה מאוד רוחב סרט שעליו יש את רוחב הפס (של האנטרנט) וכו...

פורסם

מה זה רוחב סרט?

פורסם

רוחב סרט זה הרוחב הכללי של קו המידע של התשתית, שעליו נמצא רוחב הפס שמוקצה לאינטרנט. תקנו אותי אם אני טועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים