עבור לתוכן

איזה חסרונות יש לפלאפון k800i?

Featured Replies

פורסם

?

פורסם

אתה שואל ברצינות?

לכל מכשיר יש את החסרונות שלו, ומצד כל אחד ואחד החסרונות האלה משתנים.

למשל לי מפריע במכשירי SE שיש את הג'וייסטיק המעצבן הזה.

לי מפריע שהוא לא נוקיה.

מפריע לי גם שהוא קצת כבד.

וכו'.

???

פורסם

חסרונות בהשוואה למי או למה ?

פורסם
  • מחבר

לשאר מכשירי se שנמצאים באותו רמת מחיר.

פורסם

האמת אין הרבה, הוא ממותג מאד ברמה משלו השוואה אולי יכולה להיות ל-W900 אם ממש רוצים מבחינת מחיר אבל זה לא בדיוק השוואה נכונה.

פורסם
  • מחבר

שמעתי שבפאפון הזה יש כרטיס זיכרון חדש שעולה די הרבה ,זה נכון? כמה הרבה?

מה זה w900?

איזה השוואה יכולה להיות נכונה?

פורסם

יכול להיות נכון אולי להשוות אותו ל-N73, למרות שגם כאן יש כמה דברים שונים מהבסיס (מערכת הפעלה)...

אכן יש לו כרטיס זכרון חדש ויקר מאד יחסית, ה-M2 של סוני כ-350 שקלים ל-512Mb...

הוא גם מאד נדיר לקנייה בכלל בארץ...

פורסם

אוקיי זה בהחלט מחיר מעולה.

זה תלוי, K800 לוקח בענק בכל הקשור למצלמה, N73 לוקח בדברים אחרים כמו מסך גדול יותר או מערכת הפעלה פתוחה.

פורסם

הייתי מציע לך ת N73 אולי ל K800 יש מצלמה טובה יותר אבל בכל מקרה המצלמה ב N73 היא טובה ויש לה הרבה היתרונות מעבר ל K800.

פורסם
  • מחבר

אילו היתרונות יש לN73 על k800i?

ומה ז"א מערכת הפעלה פתוחה?

פורסם

גם אני בדיוק מתלבט בין ה-K800 ל-N73.

בהנחה שמצלמה סופר-מדהימה היא לא כזאת קריטית עבורי (מצלמה "טובה" היא מספיקה בהחלט), יש ל-N73 יתרונות משמעותיים על פני ה-K800 ? מעבר ל"יש לו סימביאן", מה היתרונות תכלס בפועל?

אחד החסרונות של ה-K800 בשבילי הוא שהספיקר שלו חלש. מישהו יודע מה מצב הספיקר ב-N73 ?

פורסם
  • מחבר

בקשר לכרטיס זיכרון יש היתרון לN73 במחיר של כרטיס לk800 ל512mb אפשר לקנות 2gb לN73.

מה ההבדל בין שתי המצלמות?

פורסם

בוא נגיד שהיתרון היחיד שלו הוא בפלאש ניאון שיש למכשיר.

החסרון שלו שמערכת ההפעלה לא פתוחה, JAVA פשוט קקה!

גם אני בדיוק מתלבט בין ה-K800 ל-N73.

בהנחה שמצלמה סופר-מדהימה היא לא כזאת קריטית עבורי (מצלמה "טובה" היא מספיקה בהחלט), יש ל-N73 יתרונות משמעותיים על פני ה-K800 ? מעבר ל"יש לו סימביאן", מה היתרונות תכלס בפועל?

אחד החסרונות של ה-K800 בשבילי הוא [glow=red,2,300]שהספיקר שלו חלש. מישהו יודע מה מצב הספיקר ב-N73 ?[/glow]

קצת יותר חזק מכל מכשיר ממוצע עם ספיקר, לא משהו מיוחד..

פורסם

קצת יותר חזק מכל מכשיר ממוצע זה הרבה יותר טוב מה-se שהוא דיי ממש יותר חלש מכל מכשיר ממוצע..

עוד יתרון ל-N73 שראיתי עכשיו זה שאפשר לצרף אליו מקלט GPS ובעזרת תוכנת SMART MAP (של VITO) שכוללת מפות של ישראל להפוך אותו למכשיר ניווט ללא תלות בספק חיצוני.. ועם המסך הענק שלו, זה לא רע בכלל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים