עבור לתוכן

יום מצויין ותודה מראש - צריך מפרט למשחקים בכ-5,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לא מזמן ביקשתי כאן המלצה למחשב גיימרים בכ-5,000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי (עכבר, מקלדת וסאונד)

זה המפרט שקיבלתי והוא מ-KSP שאני בהחלט מעדיף לקנות אצלם :

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache

ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire

DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB)

Maxtor 250GB (16MB) SATA II

Sapphire (ATI) Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E

7.1 Channel Audio

DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black)

On Board 10/100/1000

Enermax Liberty ELT500AWT 500W

HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU)

Total price 5256 ¤

for payments 12 X 481 ¤

עכשיו לשאלות -

א.האם אתם מסכימים אם המפרט הזה? כלומר, זה המפרט הטוב ביותר למשחקים בכ-5000 ש"ח? האם יש מפרט טוב יותר ב-KSP או בחנות אמינה אחרת?

ב.בהנחה שאני יכול לוותר על כרטיס קול 7.1 ולהסתפק בסאונד המובנה שבד"כ מספיק (זה מחובר אצלי למערכת סטריאו עם 2 רמקולים ואם אני ארכוש מערכת היקפית מה שכנראה לא יקרה אני יכול להתקין כרטיס בנפרד) במה כדאי להשקיע את הכסף הנותר? אני יכול להוסיף עוד איזה 300 ש"ח בנוסף לסכום שאני חוסך על כרטיס 7.1.

ג.אני ממש לא מבין בספקים אבל ספק 400 וואט איכותי שכבר הגיע ל-KSP יספיק לי גם כן? אם כן בסעיף ב' אפשר להכניס גם את ההפרש בין הספקים.

המון תודה מראש לכולם!

פורסם

ליברטי 400 יספיק לך ואפילו יותר..אבל אם יש כסף אפשר לקחת 500 בישביל שידרוגים עתידיים של כ.מסך ...

חוות דעת יכלו לתת לך בטרד הראשון שפתחת..חבל לפתוח שוב טרד על טרד...

כסף? אין לך במה עוד להשקיע..רק זיכרון וכ.מסך..מאחר ש 2 ג"ב זיכרון יעלו לך עוד 600 שקל..היתי משקיע בכ.מסך..אולי עולה ל 1950RO

ואולי ל1900XT 256M...

לגבי הכ.מסך תתיעץ בפורום גרפיקה...

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שבט'רד המקורי משום מה לא כל כך הגיבו לי. קיבלתי מפרט אחד (את זה שפירסמתי כאן) וזהו.

בהנחה שאני חוסך 200 שקל בערך על ה-400 וואט ועוד סכום דומה על הכרטיס קול וגם מוסיף קצת אני יכול להוסיף עוד ג'יגה זיכרון. זה לא עדיף מאשר שדרוג של כרטיס המסך? חשוב לי לציין שמאחר ואני מתגייס עוד שנה הטווח הקצר יותר חשוב לי (כלומר, מעדיף מחשב מדהים לשנה שאולי יתיישן קצת יותר מהר מאשר מחשב יציב לכמה שנים שלא יהיה בקדמת הטכנולוגיה).

המון תודה על התגובות בכל מקרה!

פורסם

עוד אופציה טובה היא להשקיע את ההפרש בלוח ל OC.

פורסם
  • מחבר

מה זה ייתן בפועל? כלומר, עם זיכרון למשל אני יודע שזה עוזר במולטיטסקינג וזמני טעינה...במה OC ללוח אם יתבטא?

אגב אף פעם לא הבנתי איך אפשר לעשות |OC ללוח אם. כאילו, בשונה מכרטיס מסך או מעבד אין לו מהירות עיבוד, הוא סתם לוח שהכל יושב עליו מה אפשר לשפר בו? זה לא שאני יכול לעשות לו OC שיגדיל את מספר החיבורים או משהו כזה אז מה בדיוק OC ללוח אם אומר?

פורסם

לא OC ללוח אם!

אלא לוח שתומך בOC...

זה יכול להיות לא רע..שתחזור מהבצא המחשב יקרטע..ואז תעשה לו OC...

פורסם

הקונרן אחלה אוברקלוקר. פשוט חבל לא לשמור את האופציה שתקפיץ לך משמעותית את ביצועי המחשב. ספק מתאים כבר יש לך. כשתרצה תצטרך להוסיף קרור טוב למעבד. גם זכרונות DDR800 יעזרו.

פורסם

אני חושב שכדאי לך לקנות את הלוח S3..הוא לא יקר והוא די טוב..

נדמה לי שיש 2*1024 במהירות 800 ב1300 בערך...לא יקר יותר מדי מ667

פורסם

אני חושב שכדאי לך לקנות את הלוח S3..הוא לא יקר והוא די טוב..

נדמה לי שיש 2*1024 במהירות 800 ב1300 בערך...לא יקר יותר מדי מ667

:xyxthumbs: מחזק

גם כרטיס מסך הייתי ממליץ לך לקחת מנעה את ה 1950 PRO כמעט באותו כסף...

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף לשדרג חבר'ה? יש לי כולה כ-600 שקל...לוח אם או זכרונות?

בקשר לכרטיס מסך, קצת מוזר שכרטיס טוב יותר עולה בנועה מחיר דומה...בכל מקרה כשאשב עם KSP על הפרטים מן הסתם שאני אנסה לסחוט מהם מחיר קצת יותר טוב :cool2:

בקשר ללוח אם - אני חייב לציין שאני חייב מינימום 6 יציאות USB ולפחות 2 קדמיות ושאני גם מאוד אשמח ליציאת אודיו חיצונית, האמת שאף פעם לא הבנתי אם זה קשור ללוח אם או למארז.

פורסם

1.לא הבנתי של איזה חברה הזיכרון,תיקח חברה אמינה כמו קינגסטון ,טווינמוס,קרוסיאר,אוקז

2.בלוח אם אם אתה יכול תשדרג לגיגהבייט או לאסוס

3.מחשב טוב

4. תתחדש,תהנה

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה לכולם על התגובות! :xyxthumbs:

אז אתם אומרים שהדבר שהכי כדאי לשדרג זה את לוח האם? אפילו יותר מעוד ג'יגה זיכרון פנימי?

פורסם

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box

GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY

G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15

WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII

CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO

ANTEC SLK3800B 400W

סה"כ: ¤ 5275

noacomp

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה למפרט חדש :-)

בכל מקרה 160 ג'יגה פשוט לא יספיקו לי...250 זה המינימום מבחינתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים