פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים לפי קריאה בפורום שמתי לב שזוהי התוכנה אנטי וירוס המומלצת ביותר ( תקנו אותי עם אני טועה ) רציתי לדעת איזה גירסה של התוכנה היא הכי מעודכנת וטובה ?והשאלה השנייה היא : אם אני קונה את הגרסה המלאה של קרספרסקי , האם אני צריך גם תוכנת ספייור?אם כן ? איזו תוכנה היא הכי יעילה וטובה שלא לוקחת יותר מידי משאבים.תודה לעוזרים.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים לפי קריאה בפורום שמתי לב שזוהי התוכנה אנטי וירוס המומלצת ביותר ( תקנו אותי עם אני טועה ) רציתי לדעת איזה גירסה של התוכנה היא הכי מעודכנת וטובה ?והשאלה השנייה היא : אם אני קונה את הגרסה המלאה של קרספרסקי , האם אני צריך גם תוכנת ספייור?אם כן ? איזו תוכנה היא הכי יעילה וטובה שלא לוקחת יותר מידי משאבים.תודה לעוזרים. אכן זה האנטי וירוס הכי מומלץ.הגירסא הכי מעודכנת זה לפי דעתי6.0.303השאלה איזה גירסא אתה קונהנגיד עם אתה קונה את KIS 6 - kasrpskey internt secirty 6 אז יש בא הכלFile Anti VirusMail Anti VirusWeb Anti virusProactive DefenseAnti SpyAnti hackerAnti spamאבל יש עוד גירסאות כגוןKarpskey Anti-virus 6שאתה יכול להביא שזה רק האנטי וירוסולא יותרעדין מומלץ לא משנה איזה גירסא שיהיה לך (AV or KIS )שיהיה תוכנות אנטי רוגלה ,כגון:SpyBot , Ad-Awareהמומלצות...בגלל שהם הכי מוצלחותאני משתמש ב-Kis 6 ואני מאוד מרוצה ותומך בוא
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים הגירסה האחרונה היא גירסה מס' 6. מן הסתם היא גם הכי מתקדמת.קספרסקי יודע לטפל ב-SPYWARE וברוגלות שונות, אך לא באותה רמה כמו תוכנות ANTI SPYWARE מקצועיות שזה עיסוקן העיקרי.אם אתה מחפש תוכנה חינמית לעניין הרוגלות לך על SPYBOT, ואם אתה מוכן לשלם אז SPYSWEEPER של WEBROOT נחשבת לאחת הטובות בתחום.בכל מקרה בתור אנטי וירוס הקספרסקי מומלץ ביותר.יום נעים.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר תודה רבה לכולם נראה לי שאני באמת ילך רק הקרספרסקי 6 רק האנטי וירוס וספייבוט
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אם כבר קספרסקי אז אין על 6 היא הכי חדשה תיקנו בה גם הרבה באגים והיא יותר מעוצבת שזה שטויות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.