פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים שאלה קלאסית על כרטיס רשת אלמוני ללא דריברים שהווינדוס לא מצליח להתקין כמו שצריך ניסיתי גם לסמן את האופציה של לחפש בוינדוס אפדייט הוא לא מצליח ...אם זה לא המקום אשמח להעברה אבל אם זה כן רעיונות מישהו ?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אם יש לך אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב בו הכרטיס נמצא (בזמן שהכרטיס בתוך המחשב!) דרך כרטיס רשת אחר או USB אז אולי אוכל לעזור.גש ל-www.driveragent.com ותבצע את הסריקה בעמוד הראשי (זה דורש הורדת פקד בטוח לגמריי).אחרי הסריקה יוצגו לך כל ההתקנים ללא דרייברים/דרייברים לא נכונים במחשב - תראה מה רשום ליד הכרטיס רשת ותשלח לי את השם במדוייק.קח בחשבון שהאתר בתשלום אז הוא ייתן לך רק לבצע סריקה ולא להוריד דרייברים מעודכנים.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מה לא עזר הרבה? EVEREST או האתר?הוא מציג לך לינק להורדה? במידה וכן תעתיק את הקישור של הלינק ותעביר אליי.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים תחפש מספרים ואותיות על הכרטיס. תהפוך מכל הכיוונים כל מספר אות שילוב שתמצא תעשה חיפוש בגוגל.אין ספור פעמים זאת השיטה שהתשמשתי בה כדי לזהות חומרה שהייתה זרוקה בכל מיני מקומות.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר כתוב עליו GTS fc-515lעכשיו אני בחיפושים נואשים אחרי דריבר שלא דורש ממני את נשמתי בתמורהד"אמזה EVEREST ?והסורק דריברים לא עזר .
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אני חושב שמצאתי את הדרייבר הנכון.העלתי את הדרייבר ל-RAPID SHARE: http://rapidshare.de/files/32626816/fw-100tx_v1.5_eng.exe.htmlנסה להתקין את זה ונראה אם יש תוצאות....בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.