פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחשב Acer Aspire 5044AMD Turion 64, 1.8ghz512MB DDR-333120GB HDDDVD-super multi double layer15.4" WXGA Acer crystal-bright ATI RADEON XPRESS 200 chipsetWi-Fi, bluetoothתודה .....
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר לא.... מדובר על מחשב חדש לגמרי. אני שואל כי אין לי צל של מושג במחשבים ניידים ..... מעולם לא היה לי אך שוקל לקנות עכשיואני לא גיימר..... צריך לשימושים הרגילים - סרטים, מוזיקה, אינטרנט וכדומה.....
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר מתנצל אם לא הזכרתי..... לא מדובר על קניה בארץ. מקבלים גם תיק של Acer ועכבר אלחוטי ..... אני יכול להעלות כאן תמונה של המפרט .... זה דגם חדש של Acer
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר אני בעיקר מתכוון להשתמש בו כתחליף שולחני בנסיעות.כמה עולה בארץ מחשב דומה?
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר תודה על חוות הדעת .... המשחק היחיד שאני משחק במחשב הוא שח ואני מתאר לעצמי שלא תהיה כל בעיה...... האמת היא שאין לי צורך גדול במחשב נייד, משמש יותר כצעצוע למבוגרים או נוחיות לתקשורת אינטרנט (במקום לרוץ לקפה אינטרנט בחו"ל) .... לכן לא קניתי עד היום כי יש גבול להוצאה עבור משהו שלא כל-כך צריכים. פשוט רציתי אישור שחוץ ממשחקים, המחשב הנ"ל יריץ ביצועים אחרים בצורה סבירה (אינטרנט, סרטים, מוזיקה וכד') ...זה בעצם מה שחשוב לי ( תחליף מחשב שולחני בנסיעות).
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים לא צריכה להיות בעיה, אולם אני מעריך שהשימוש במקלדת המובנית יהיה מעט לא נוח כי הוא יתחמם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.