פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אתה פשוט ילד קטן על תידאג זה יעבור...אני לא מבין מה בדיוק הבעיה בזה שהוא המליץ על הכרטיס, הרי זה קשור לדיון (ראה כותרת).
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים כמעט כל נושא הוא עושה העתק הדבק וחזור על דברים שנאמרו סתם לשמה?? לשמה?? ואני לא היחידי שחושב ככה...
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים כמעט כל נושא הוא עושה העתק הדבק וחזור על דברים שנאמרו סתם לשמה?? לשמה?? ואני לא היחידי שחושב ככה... אני איתך
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אני חושב ש7600GT הוא כרטיס ממש טוב אתם לא צריכים לרדת על מישהו שעוזר לכם בנושאזה ממש לא יפה שאתם עושים את זהודרך אגב הוא מבין די טוב במחשבים אז תקשיבו לו לפעמים....
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים הם לא מביניםשגם אלו שיש להם חלקים ששואלים עליהם חשוב שלמי שיש את החלקים האלה ייתן עליהם ביקורתלמי שיש ניסיון הם סתם עזוב אותם ילדים קטנים
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אני חושב ש7600GT הוא כרטיס ממש טוב אתם לא צריכים לרדת על מישהו שעוזר לכם בנושא זה ממש לא יפה שאתם עושים את זה ודרך אגב הוא מבין די טוב במחשבים אז תקשיבו לו לפעמים.... הרגת אותי עכשיו, פתחת עוד משתמש כדי לכתוב הודעה....ואז גם ענית לעצמך, תהיה לי בריא :bash: :s07:
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מההההה?אתה מדבר עליי?זה משתמש אחרפשוט הוא רוצה שאני אעזור לו במחשב הוא חדש פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.