עבור לתוכן

למי שיש דיסק קשיח מדגם WD2500KS בבקשה שיכנס ויעזור לי

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת אם יש הבדל ניכר בביצועים בין דיסק קשיח עם 8MB לבין ה 16MB והאם ה Raptor הוא עדיף על שניהם ובמידה וכן אם ההפרש בביצועים שווה את ההשקעה תודה.

עריכה:

למי שיש דיסק קשיח מדגם WD2500KS האם גם לכם הדיסק קשיח דיי מרעיש בזמן כתיבה\קריאה?

פורסם

לך על ה 16.

פורסם

הסדרה של הרפטור מהממת מהירות סיבוב של10,000 סל"ד.......

אבל לא תראה כל הבדל במהירות... השינוים מתבטאים רק בתנאים מאוד מסוימים...שאני לא יודע את תגיע אליהם

והאמת מה זה משנה עיקוב קל של העברת נתונים......

והמחיר ממש יקר... אין טעם

לך על הכונן עם BUFFER 16 SATA 2....... לי יש 8 והוא ממש מעולה

פורסם
  • מחבר

אם יש דבר היום שמהווה צוור בקבוק במחשב זה הכונן הקשיח.. אם ה 10000 לא מהיר יותר אז סתם הוא מסתובב יותר מהר?

פורסם

לרפטור יש ביצועים מצויינים שניכרים ומורגשים. אבל הם לא משתווים למחיר שלו.

כלומר, אם ממש יש לך צורך בביצועים יותר טובים מההארד דיסק שלך אז לך על הרפטור אבל אם לא אז חבל על הכסף.

השיקול של רוב האנשים הוא Price/performance מאחר והרפטור לא נותן שיפור כמו שהוא עולה יותר אז הוא לא ממש משתלם.

תקנה אותו רק אם אתה זקוק לו.

אני מציע שאם אתה חושב שאתה זקוק לו אז תחפש benchmarks עבור היישומים שמעניינים אותך ותראה אם זה משתלם.

קח בשחשבון שיש לו נפחים קטנים יחסית.

פורסם

להגיד שההארד דיסק הוא הצוואר בקבוק במחשבים זה כמו להגיד שצורב הוא צוואר בקבוק - זה רק בדברים מאוד מסויימים וב90% מהשימושים הביתיים ההארד דיסק הוא לא צוואר בקבוק.

כל מי שמתגאה בRAID0 שלו שמעלה את המחשב ב10 שניות ושפותח לו קובץ וורד ב20% יותר מהר מוזמן ללחוץ על הריסט עד שתיפול לו האצבע ולפתוח עבודות בית ספר עד שיגמר לו הזיכרון.

אני גם אוהב את אלה שאומרים שהארד דיסק מהיר זה חשוב בשביל קובץ דפדוף. RAM מהיר פי 100,000 (וזאת לא הגזמה) מהארד דיסק. אז מה עוזר קובץ דפדוף שקל לגשת אליו אם האלטרנטיבה זה שהמידע יישמר בזיכרון?

פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף את ה WD 250GB 16MB SATA2 אבל הוא מרעיש ועושה קלות כמו של ההרדיסקים החרושים.. זה באמת צריך להיות ככה?

פורסם

הרדיסק הוא צוואר בקבוק, נכון שהשימושים בו הם יחסית זניחים למעבד זיכרון וכרטיס המסך, אבל הוא עדיין בין הרכיבים האיטיים במחשב

פורסם

הייתי באמת מציע לבחור לקנות במחיר שפוי שני כוננים של 80 גיגה, וליצור רייד.

אני חושב שזה מהיר יותר מרפטור, אם כי מסוכן כפול.

ולגבי זמן אתחול, רוב הזמן ההמתנה אינה בגלל הHD, אלא בגלל הלוח, אם כי בזמן הצגת המסך עם הקווים הנוסעים בXP הוא מחפש התקני IDE אבל לא יעזור כאן כונן מהיר יותר.

פורסם

רפטור מהיר יותר מרייד. והוא יכול במחיר שלו לקנות 2 של 200 אם לא יותר.

רייד זה בהחלט סיכון גדול יותר.

לכל אחד היתרונות שלו.

אבל הוא כבר קנה אז מה זה משנה?

פורסם
  • מחבר

אבל למה הוא מרעיש ועושה קולות כמו של ההרדיסקים החרושים.. זה באמת צריך להיות ככה?

פורסם

אני לא יודע איזה קולות בדיוק הוא משמיע לך, אבל הוא לא אמור להשמיע קולות מוזרים, אלא קולות של דיסק קשיח בריא.

יש לי שניים כאלה.

פורסם

תוכל להקליט ולהשמיע לנו?

פורסם
  • מחבר

לפני שקניתי אותו היה לי WD 80GB SATA והוא היה שקט. הדיסק קשיח הזה כל פעם שהוא כותב או קורא עושה רעשים כמו ההרדיסקים הישנים שאתה שומע את הראש שלו זז...

פורסם

לפי התיאור שלך, זה בסדר.

seagate הם השקטים.

אבל אתה לא שומע אותו מסתובב נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים