עבור לתוכן

האם ה - GIGABYTE 965P DS3 שווה תוספת של 160 ש"ח על פני ה - 965P S3 ?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי שני הלוחות האלו מצוינים לאוברקלוק ומגיעים בערך לאותם תוצאות (אני לא טועה, נכון?).

אילו יתרונות יש ל - DS3 על פני ה - S3 מלבד הקבלים היותר איכותיים שלו (עד כמה זה בכלל משפיע?) ?

פורסם

אם אתה עושה אוברקלוק סולידי אז ה S3 יספיק אם אתה מתכוון לעשות אוברקלוק רציני אז תלך על ה DS3

ההבדל בינהם הוא באיכות הקבלים (משפיע ישירות על התחממותם).

פורסם

אם יש לך כסף וזה לא בעיה להוסיף אז תוסיף מן הסתם ה-ds3 לא סתם יותר יקר אבל גם ה-s3 טוב ותגיע איתו לתוצאות טובות.

פורסם

אם אתה עושה אוברקלוק סולידי אז ה S3 יספיק אם אתה מתכוון לעשות אוברקלוק רציני אז תלך על ה DS3

עד כמה שאני יודע אתה טועה והם אמורים להגיע לאותו מרחק.. יש פשוט יותר ידע על ה-DS3 כי יותר אנשים ב-XS קנו אותו (כי מה לעשות המחירים בחו"ל יותר נורמאליים).

ה-S3 אמור להציג אותן יכולות אוברקלוק. ואני כנראה אלך מחר לנסות לשחק עם אחד.

בכל מקרה לשניהם הקירור של הצ'יפסט לא מספיק ורצוי לשקול קירור חלופי (אז קח בחשבון הוצאה של עוד 100 ש"ח לפחות).

ההבדל שמסמל ה-D זה Durability - עמידות.

ואם להיות יותר מדיוק ה-S3 יחזיק בוא נגיד עד 4 שנים, וה-DS3 עם הקבלים המשופרים שלו יחזיק 5 שנים ויותר (לפחות ראיתי איפשהו טכנאי של Gigabyte שצוטט בקשר לזה).

פורסם

וזה מוכח ? כלומר, איך אני יכול להיות בטוח שזה לא רק גימיק שווקי של החברה?

אני אישית ראיתי לוחות אם מיושנים ,מאובקים מאד ולא מתוחזקים , בעלי קבלים "ישנים" שפועלים היטב למרות שעברו כבר לפחות 5-6 שנים מיום הייצור שלהם

אז למה לי בעצם לקנות את ה DS3 (שעולה יותר מה S3 ) ?

פורסם

אלה קבלי אלומיניום ללא נוזלים

DFI עברו להשתמש בהם בדגם DFI LanParty NF4 SLI-DR Venus

פורסם

טוב לדעת , אך העניין עדיין לא ברור

בפועל ,

קבלים רגילים בלוחות אם , אפילו בלוחות פשוטים וזולים, מחזיקים יותר מ 5 שנים ( לפחות בלוחות אם שאני ראיתי, יכול להיות שאני טועה )

אפילו אם נניח מצב לא נורמלי שבו אדם רוצה לקנות מחשב ליותר מ 5 שנים

ההפרש בין הלוחות הוא 150+ , האם זה שווה את ההשקעה ?

פורסם

זאת בעיה ידועה של לוחות אם

קבלים נוזלים

עד היום זה נפתר בעיקר ע"י הלחמת קבל חדש זהה או ע"י לוח אם חדש

פורסם

בכמה אחוזים מכלל לוחות האם הביתיים הקבלים מתנפחים ו\או נוזלים ? אני פשוט רוצה לדעת אם התופעה נפוצה עד כדי כך ששווה להשקיע בלוח אם עוד 150+ ...

מכיוון שלשאלה שלמעלה כנראה אין תשובה מדוייקת , בכמה לוחות אם אתם נתקלתם שבהם תקלה בקבל הקדימה בעייה אחרת וגרמה להשבתת הלוח ?

בכל מקרה השאלה כאן היא אחת, והיא ברורה, בהיבט של עלות \ תועלת :

האם ההפרש בין בלוחות שווה את ההשקעה ?

( במילים אחרות ,האם לא שווה להשקיע את הכסף הזה , בזיכרון כ. מסך וכו' ? )

לדעתי התשובה היא שזה לא שווה את ההשקעה. כדאי לקחת את ה S3 גם בהנחה שהמשחב יהיה פעיל בעוד 5 שנים מה שלא תמיד נכון

פורסם

אם זה ההפרש על חשבון כרטיס מסך או זכרון או ספק נורמלי אין מה לחשוב פעמיים

במצב בו יש בחירה בין זה ובין זה

לא על חשבון חלקים אחרים, עדיף ללכת על ה-DS3

פורסם

לי יש את לוח הS3 ובינתיים הגעתי איתו לאוברקלוק של 2.6GHz עם E6300, זכרונות Twimos667@742 (לא ניסיתי יותר גבוהה)

הלוח סך הכל בסדר הוא עשה לי כמה ריסטים אקראיים, אבל זה קרה רק פעם אחת מאז עידכון ביוס, אין בלוח אופציות לשינוי תזמונים של זיכרון אבל עם אני לא טועה גם אין בDS3

עוד דבר אחד לחשוב עליו זה שלDS3 יש 2 עידכוני ביוס שאין לF3 vs F5' S3

פורסם

לי יש את לוח הS3 ובינתיים הגעתי איתו לאוברקלוק של 2.6GHz עם E6300, זכרונות Twimos667@742 (לא ניסיתי יותר גבוהה)

הלוח סך הכל בסדר הוא עשה לי כמה ריסטים אקראיים, אבל זה קרה רק פעם אחת מאז עידכון ביוס, אין בלוח אופציות לשינוי תזמונים של זיכרון אבל עם אני לא טועה גם אין בDS3

עוד דבר אחד לחשוב עליו זה שלDS3 יש 2 עידכוני ביוס שאין לF3 vs F5' S3

את האוברקלוק עשית דרך הביוס ?

פורסם

כמובן

פורסם

אין בלוח אופציות לשינוי תזמונים של זיכרון אבל עם אני לא טועה גם אין בDS3

עברת למצב מתקדם בביוס? אצל ג'יגהבייט צריך ללחוץ על F1 או F3 (לא זוכר) כדי לפתוח את כל האופציות הנסתרות בביוס.

פורסם

הוא לא עשה F1..

יש בלוח אפשרויות שינוי תזמונים פשוט לוחצים F1 במסך הראשי של הלוח..

ולי הלוח לא עשה שום בעיה עד עכשיו והגיע לבאס של 500 :)

ממליץ בחום על ה S3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים