עבור לתוכן

מבקש המלצה לראוטר אלחוטי

Featured Replies

פורסם

צריך אחד יציב שלא יתנתק גם כשמשתמשים לאורך זמן בתוכנות שיתוף קבצים, החיבור לאינטרנט הוא חיבור קבוע דרך הכבלים, יהיה נחמד אם יהיהבו גם אופציה לחיבור מדפסת אבל לא הכרחי. תקציב עד 500 ש"ח אבל יהיה נחמד מאוד אם אפשר למצוא משהו לא משמעותית פחות טוב ביותר זול.

תודה.

פורסם

WRT54GL של Linksys.

ללא חיבור למדפסת ולא עושה קפה.

מלבד שני אלה מאוד מומלץ ויציב ו . . .

פחות מ 400 ש"ח בד"כ.

פורסם
  • מחבר

אז איזה מהם עדיף ולמה ???

פורסם

לגבי שלושת הדגמים שהציעו לך דעתי היא כזאת:

ה 3COM כמו שאמרו מעלי הוא ראוטר אמין טוב ונוח לתפעול - לי יש כזה ואני מאוד מרוצה.

ה WRT54GL טוב מאוד ומומלץ - יש לו אופציות רבות גם דרך תוכנה לא רשמית שניתן להוריד באינטרנט - אם אתה חייב אותם כמובן.

ה Edimax הזה תומך בטכנולוגית MIMO שאמורה להגדיל את טווח השידור האפקטיבי. אין לי שום אינדיקציה כמה זה עוזר אבל אם אתה לא מקרה גבולי כמו בית עם כמה קומות או שידור לממ"ד אז שני הראשונים טובים בהחלט. ולבסוף יש את ענין המחיר. ה Edimax לדוגמא אמנם יכול לאפשר טווח מוגדל אבל עולה פי 2 מה 3Com. במחיר כזה אפשר להתקין 2 3Com עם WDS ולרשת שטח גדול (או לחילופין קומות,ממ"ד) ביותר אפקטיביות מה Edimax .

פורסם
  • מחבר

מה לגבי COMPEX NP27G שעולה 400 ש"ח?

לא ראיתי עליו הרבה דיעות, אבל אלה שראיתי היו טובות.

פורסם

ה WRT54GL טוב מאוד ומומלץ - יש לו אופציות רבות גם דרך תוכנה לא רשמית שניתן להוריד באינטרנט - אם אתה חייב אותם כמובן.

תגידו לא הפסיקו לייצר את הדגם הזה שניתן להעלות עליו קושחת לינוקס? חשבתי שהם שינו את החומרה ועכשיו היא הרבה יותר חלשה

עדיין אפשר להשיג את הדגם הזה? אם כן מישהו יכול להגיד לי איפה?

פורסם
  • מחבר

מה לגבי COMPEX NP27G שעולה 400 ש"ח?

לא ראיתי עליו הרבה דיעות, אבל אלה שראיתי היו טובות.

אני רוצה להזמין היום, האם יש דיעות נוספות בעניין?

תודה.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם לי היה הרבה ראוטרים ומהם הגרוע שבינהם היה DLINK או משהו כזה

עכשיו יש לי ספיד טצ' והוא לא עושה בעיות

פורסם

לי דווקא יש DLINK ואני די מרוצה ממנו , אבל באמת שמעתי מהמון אנשים שהוא עושה בעיות. ניתוקים וכאלה.

פורסם

DLink אכן , לא תמיד מוצלחים .

ה- 3Com ממש אחלה .

פורסם
  • מחבר

מישהו ממליץ (או שלא) על COMPEX NP27G ?

פורסם

np27 של קומפס באמת נתב ברמה טובה ומעולה.

תתבלט בינו לבין wrt54gl של linksys --תבחר אחד מהם שהוא עונה לך על הדרישות שלך וכמובן שהוא יהיה במסגרת התקציב שלך.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים