עבור לתוכן

שאלה על "קורס מקוון בשפת C "

Featured Replies

פורסם

למי שלא מכיר באתר www.mh2000.co.il יש מדריך לשפת C

ובמדריך כל הזמן מפנים ל"תרגול" : קרא סעיף זה בספר ובצע/י תרגילים XXX בעמוד

מזה הספר הזה? ומאיפה משיגים אותו?

פורסם

בחנויות ספרים(סטימצקי וכו).

פורסם
  • מחבר

אבל מזה הספר הזה? איך הוא נקרא?!!?

פורסם

אני מניח שנכנסת לכאן: http://www.mh2000.co.il/c/course.asp

ומשם ל"קורס המקוון". שים לב שיש לך שם את שם הספר. מה שאתה קורה באינטרנט אלה פרקים נבחרים מהספר שלהם.

פורסם
  • מחבר

אכן הורדתי משם את הספר/קורס מקוון

עכשיו לפי מה שאני הבנתי שזה כל הספר חוץ מהתירגול, שבשבילו אני צריך לקנות את כל הספר או שיש את זה בנפרד?

פורסם

אני לא בידיוק מכיר את הספרים שלהם. למה שלא תשלח להם אימייל ותשאל?

עריכה: לפי דעתי עדיך לך לקנות ספר ולא להסתמך על מדריכים באינטרנט. זה יותר נוח.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות

ואינ אנסה ליצור איתם קשר ולברר.

האם יש ספר אחר מומלץ ללימוד C מהבסיס עם תרגול טוב?

פורסם

אם הוא כבר שואל אז רציתי לדעת איך הספר c++ שלהם... אני יודע c והתחלתי ללמוד את המקוון אבל אני רוצה לקנות את הספר בשביל תרגילים ומה שאין באתר.

קוראים לו c++ מדריך מקצועי http://www.mh2000.co.il/cpp/

כדאי לי או שיש ספר אחר יותר טוב?

בינתיים קראתי 80 עמודים בספר ואני מבין את החומר טוב.. אבל באינטרנט יש 368 עמודים בספר ובאמיתי יש 1000 עמודים לפי האתר.

אז השאלה שלי היא אם הספר פי 3 גדול בגלל שיש בו תרגילים+ פיתרונות, יותר חומר, או שהם פשוט מורחים את זה על יותר עמודים עם יותר הסברים? כי בינתיים אני מבין את זה טוב.

הממ אולי זה בעצם כי ב- adobe זה מתפרס על דף גדול במקום הדף של הספר שהוא קטן בהרבה.

עריכה: התקשרתי לאיזה 8 חנויות סטימצקי ולכולם אין את הספר.. למישהו יש רעיון איפה אפשר לקנות את הספר או שיש המלצה על ספר c++ אחר?

דרך אגב אני גם מחפש את הספר code complete ולא מוצא..

תודה למי שיעזור

פורסם

מישהו?

פורסם

תשאל אם הוא אזל בהפצה(ואז אי אפשר להשיג אותו בכלל) או אם יש להם את זה במחסן והם יכולים להזמין. תבדוק גם באתר האינטרנט שלהם, לא תמיד הם מוכרים אותם מוצרים.

פורסם

לא הבנתי.

פורסם

הוא שאל איפה מוצאים את code complete.

פורסם

אאההה... אופס... חשבתי שאתה כתבת את התראד הזה ושאני נמצא בעמוד הראשון... לא שמתי לב שאני בשני..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים