עבור לתוכן

צילמתי בסלולרי...

Featured Replies

פורסם

אני לא ההיתי מחליף מיליסטון בעד אף אחד מהפלאפונים האלו ... מינימום N8 וגם הוא סימביאן - יאק

• תגובות 975
  • צפיות 170.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוב הזמן אני מצלם בפלאפון (לא בא לי לסחוב מצלמה) כך שכול שאר התכונות של המיילסטון לא יחסרו לי בכלל.

N8 לא בא בחשבון בכלל,אם היה ל-PIXON12 עברית כבר ממזמן הייתי לוקח אותו מה שגם זול פי 2 כמעט מה-N8 וטוב ממנו בכול האספקטים.

פורסם

אם אתה מחפש איכות צילום אז כמו שאמרתי לך, ה-SATIO יהיה הטוב ביותר פה, ל-N86 אין פלאש קסנון וזה חסרון משמעותי.

לאומניה HD יכולים לצאת יופי של תמונות באור יום זה תלוי ב-FIRM

לדוגמא כמה אנשים התלוננו שהפיקסון12 שלהם מוציא תמונות לא משהו והבעיה היתה בגלל ה-FIRM, לי קרה שהתקנתי FIRM על הסמסונג ג'ט וכתוצאה מזה

התמונות שם לא יצאו משהו, אבל כשהחלפתי FIRM הוא הוציא יופי של תמונות.

כרגע עם הפיקסון12 אני עם FIRM בערבית שמספק יופי של תמונות ונותן לי תמיכה בעברית חלקית.

בקשר לקסנון, פלאש קסנון טוב רק לכמה מטרים בודדים.

לפי הנסיון שלי, הסטיו הוא תחליף למצלמה דיגיטלית, הפיקסון12 הוא תחליף למצלמה דיגיטלית.

כמו שאמרתי, בין השלושה שציינת הסטיו לוקח בתחום הצילום.

רוב הזמן אני מצלם בפלאפון (לא בא לי לסחוב מצלמה) כך שכול שאר התכונות של המיילסטון לא יחסרו לי בכלל.

N8 לא בא בחשבון בכלל,אם היה ל-PIXON12 עברית כבר ממזמן הייתי לוקח אותו מה שגם זול פי 2 כמעט מה-N8 וטוב ממנו בכול האספקטים.

ה-N8 הוא מתחרה ראוי לפיקסון12, הדעות חלוקות לכאן ולכאן, מבחינת חומרה הפיקסון לוקח, יש לו חומרה חזקה יותר אך מערכת הפעלה סגורה. המצלמה, ממה שאני ראיתי אני עדיין מעדיף את התמונות של הפיקסון12, הן יוצאות יותר חיות(VIVID) וחדות. אבל שוב, תמונה זה גם עניין של טעם.

פורסם

שחקתי מעט עם ה-SATIO ולא אהבתי את מסך המגע שלו שמרגיז מאוד.

הוא גם מרגיש פלסטיקי מידי,הרגשה זולה והסוללה די חלשה,שלא לדבר על רמקול המונו שלו.

הפיקסון נראה ובטוח מרגיש סולידי,עם מסך נהדר וחיישן טוב ואמין למרות רמקול המונו.

מה שמשך אותי ב-N86 הוא הגודל הפיסי ואיכות הבניה מעולה.

קצת קשה לשלב,ככלות הכול מעבר למצלמה איכות הצליל בשיחה בצד השני ובצד שלי זה גם אספקט חשוב.

פורסם

התקנתי איזה פיקס ל hd2 שכביכול מעלה את האיכות ל 8 מגה..לא יודע אם זה עובד אבל משקל התמונה קפץ למעבר ל 1 מגה וכן גם האיכות טיפה יותר חדה לדעתי.

imag0540z.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

imag0541.th.jpg

imag0539.th.jpg

imag0538.th.jpg

פורסם

החתול נראה קצת זהוב/זרחני בראש.

או שזה הצבע שלו :s05:

פורסם

אתם מתהדרים במצלפונים אימתניים, אבל אפשר להגיע לתוצאות יפות גם עם פלאפון פשוט- (Samsung Soul(SGH-U900. יש לו מצלמת 5Mp ולד פלאש.

למי שתוהה- התמונות צולמו בגן החיות התנכ"י בירושלים.

32233140.th.jpg

099copy.th.jpg

פורסם

החתול נראה קצת זהוב/זרחני בראש.

או שזה הצבע שלו :s05:

בטעות הפעלתי את הפלאש במצלמה :P זה שינה לו תצבע כנראה.

רק בתמונה האחרונה ברשימה זה היה ללא (אגב המניאק הקטן שרט לי תמגן פלסטיק כנראה שהפלאש עצבן לו תעיניים חחח).

פורסם

אתם מתהדרים במצלפונים אימתניים, אבל אפשר להגיע לתוצאות יפות גם עם פלאפון פשוט- (Samsung Soul(SGH-U900. יש לו מצלמת 5Mp ולד פלאש.

למי שתוהה- התמונות צולמו בגן החיות התנכ"י בירושלים.

חה! :hat:

אתה מתלהב עם הפלאפון (Samsung Soul(SGH-U900 עם מצלמה של 5MP ופלאש של לד.

קבל תמונה שצילמתי עם הסלולרי Nokia 3220 עם מצלמת 0.3MP בלי שום פלאש בתנאי תאורה ביתיים כשהייתי בן 13:

Bingojpg.jpg

למי שתוהה- לכלב קוראים בינגו.

פורסם

למה מתלהב? יותר יוצא נגד ההגזמה....

סמוך עלי, אני ממש לא מתלהב מהפלאפון הזה. אגב, כבר החלפתי אותו.

הצילום שלך בהחלט מרשים.....

למי שתוהה- לעז קראו (היא נפטרה) קאו (COW). ז"ל.

פורסם

לאיזה סלולרי החלפת? :)

נ.ב: משתתף בצערך

פורסם

כן..... היינו מאוד קרובים.... לפחות היא השאירה בן (סאני/ג'ימי) ואחות (דמקה).... :'(

בכל מקרה, Galaxy S

פורסם

אחלה תמונות :)

פורסם

קצת תמונות איכות של הרמקולים שלי Peerless Magic 6, הרמקולים עברו שיפוץ, שמתי להם זוג קרוסאוברים מקצועיים, והוספתי להם ספוג.

הסאונד השתפר בצורה מטורפתת, עכשיו שומעים בהם פשוט מעולה !

מצאתי את המגבר הזה בארון של סבתא שלי, החלפתי זוג פיוזים, ויש לי אחלה מגבר לחדר (:

מכשיר סלולרי: Nokia N97.

התמונות הוקטנו, ככה שהאיכות ירדה.

תמונות :

111020101023.jpg

111020101031.jpg

141120101286.jpg

141120101288.jpg

חוות דעת ? :)

פורסם

אהבתי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים