פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אני מחפש מסך טוב למחשב חדש אותו אני רוצה לקנות השבוע.אני מעוניין שהמסך יהיה בגודל 19 כדי שאוכל להשתמש בו גם כטלוויזיה.אני מתלבט בין המסכים הבאים:Samsung 931BFSamsung 930BFLG L1970HRSamsung 960BFהאם מכיוון שאני מתכוון להשתמש בו לצפיה ב-TV חשוב להקפיד עד זמן תגובה מסויים?בתודה מראש!
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אני מחפש מסך טוב למחשב חדש אותו אני רוצה לקנות השבוע.אני מעוניין שהמסך יהיה בגודל 19 כדי שאוכל להשתמש בו גם כטלוויזיה.אני מתלבט בין המסכים הבאים:Samsung 931BFSamsung 930BFLG L1970HRSamsung 960BFהאם מכיוון שאני מתכוון להשתמש בו לצפיה ב-TV חשוב להקפיד עד זמן תגובה מסויים?בתודה מראש!כל המסכים הנ"ל יעשו את העבודה שלהם כ TV וגם כמסכים למשחקים ...
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים ברור לך שלמסכים האלה אין כניסת וידאו רגילה ויש רק כניסת מחשבככה שאם תרצה לראות טלויזיה תצטרך כרטיס טלויזיה במחשב
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים לפי דעתי זה מאוד מעצבן שהמסך מחשב ישמש גם לטלויזיה וזה מניסיוןהיה לי תשילוב של כרטיס טלויזה אם המסך הנוכחי שלי והבעיה המעצבנת זה שהמחשב צריך לידלוק כלהזמן שאתה רוצה ליראות טלויזיה ככה שאני ממליץ שתיקנה מסכים ניפרדים וגם בLCD ליראות טלויזיה ישראלית זה חראה לי היה CRT שאין לא תבעיות של רזולוציה טיבעית אבל בLCD יש תבעיות האלה והכבלים והלוין משדרים שידורים באיכות נמוכה
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אז מה אם המחשב ישאר דולקיש זמנים שאני לא מכבה אותו שבועיים, מישהו מת? חוץ מזה שזה יותר בריא כי כל פעם שמכבים ומדליקים יורד זמן תוחלת החיים
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים היה לי נסיון אם זה ואתה לא יודע כמה זה יכול לעצבן תחשוב על זה שהמחשב עושה משהו כבד או שמישהו אחר מישתמש בו ואתה לא יכול ליראות טלויזיה או שיש משהו מענין ולוקח לך זמן להפעיל תטלויזה גם הרעש מעצבן אם אין לך קירור שקט ושאתה הולך לישון אתה צריך לקום כדי ליסגור תוכנות פועלות ידנית אם יש משהו חשוב לך ואתה פוחד שאו ידפק בסגירה אם הכפתור של השלט וזה עוד אם כרטיס טלויזיה בלי כרטיס אתה חיב לקום וליסגור לבד וכמובן LCD איכותי+איכות השידורים בארץ כרגע=
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים קודם כל הוא לא אמר שיש לו דול קור חוץ מיזה צריך שהמערכת הפעלה והתוכנות ידעו לישתמש בו בצורה טובה וזה יקרה בWII כניראה רק בוסיטה שבעצמה לוקחת הרבה משביםוחוץ מיזה זה יפתור רק בעיה אחת מהבעיות שצינתי והבעיה העיקרית זה לימצוא מסך שגם מתאים לרזולוציות של המחשב וגם לרזולוציות של שידורי הלווין\כבלים בארץ כרגע ואני לא מכיר אף מסך LCD שבאמת מתאים לזה
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים לא אמרתי שהוא אמר שיש לו דואל קורזאת תשובה לבעיה הראשונה שהצגתאם כבד עם תוכנות ברקע אתה פשוט שם דואל קורואם מישהו משתמש במחשב, תקנה עוד מחשב משרדי זול ותשים בחדר אחר וככה לא ישתמשו לך במחשבואם רואים כל כך חרא איך זה שבישראל יש מלא אנשים עם טלוויזיות LCD שלא מתלוננים? כן אני יודע שהאיכות שידורים בארץ היא חרא אבל זה לא הגיוני שיראו ממש ריבועים ותצוגה חרא של שידורים במסכי LCDאחרת בעלי טלוויזות כאלה היו מתלוננים לחברות הלווין והכבלים והיו משדרגים את שיטות השידור
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אני מחפש מסך טוב למחשב חדש אותו אני רוצה לקנות השבוע.אני מעוניין שהמסך יהיה בגודל 19 כדי שאוכל להשתמש בו גם כטלוויזיה.אני מתלבט בין המסכים הבאים:Samsung 931BFSamsung 930BFLG L1970HRSamsung 960BFהאם מכיוון שאני מתכוון להשתמש בו לצפיה ב-TV חשוב להקפיד עד זמן תגובה מסויים?בתודה מראש!ה 960BF הוא אחלה , אני רואה בו טלויזיה דרך הממיר שמחובר לכרטיס מסך שלי בלי שום בעיות.מה שנכון שהשידורים עדין לא משודרים בפורמט HD ולכן האיכות לא אופטימלית.עכשיו מה שקורה שלפעמים השירוים לא נראים הכי משהו מקרוב לפעמים מפוקסלים ו/או מרוחים אבל עם צופים במרק סביר ולא במרחק סמ" בודדים מהסמך אז הכל נראה תקין חד וברור.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים יצא לי ליצפות בשידורי כבלים ולווין במסכי LCD ובטלויזיה רגילה האיכות היתה יותר טובהזה נכון שיעברו לHD זה ישתנה אבל כרגע זה לא המצב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.