עבור לתוכן

שאלה בקשר למדיות DVD...

Featured Replies

פורסם

שלום.

אחרי קריאה קצרה בפורום התסבכתי עם כל המושגים של המדיות.

מה שאני השתמשתי עד עכשיו לצריבה זה מדיות DVD-R של אופיס דיפו. ב NEROINFO הוא הראה לי TYG02 תחת קוד יצרן. (ממש קשה לי להאמין שזה של TY, וגם אין שום מספר סידורי על גבי הדיסק, אין כלום).

אחרי שהסטוק של המדיות שלי נגמר אני מחפש לקנות עוד 50 מדיות DVD-R לסרטים בעיקר.

אני צריך שתמליצו לי על מדיות ואיפה ניתן לקנותם, כמו-כן איך אני יכול להבדיל בין המדיות השונות (מה טוב ומה לא) כאשר הם באריזה סגורה...

תודה מראש.

פורסם

TDK בדר"כ ממש בסדר ובמחירים נוחים.

פורסם

לפי האתר videohelp המדיות שלהם בסדר אבל באות אם מדיה קוד Ritek קח שאם זה לא זיוף זה מעולה אך קרוב לודאי שהם לא תוצרת של TY לא בדקת את איכות הצריבה?כמה pif קיבלת?

לגבי דיסקים מומלצים קח verbatim תוצרת טיוואן .

קישור לבדיקת מדיות videohelp:

http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=officedepot&dvdmediadvdridsearch=&type=1&size=4.7&dvdburnspeed=All&order=Name&hits=50&search=Search+or+List+Media

פורסם
  • מחבר

לפי האתר videohelp המדיות שלהם בסדר אבל באות אם מדיה קוד Ritek קח שאם זה לא זיוף זה מעולה אך קרוב לודאי שהם לא תוצרת של TY לא בדקת את איכות הצריבה?כמה pif קיבלת?

לגבי דיסקים מומלצים קח verbatim תוצרת טיוואן .

קישור לבדיקת מדיות videohelp:

http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=officedepot&dvdmediadvdridsearch=&type=1&size=4.7&dvdburnspeed=All&order=Name&hits=50&search=Search+or+List+Media

איך אני בודק?

בדקתי עם CD SPEED של נרו וקבלתי 0 QUALITY POINTS.... וצריך להכניס לשם דיסק ריק או דיסק צרוב?

פורסם
  • מחבר

ואיזה דיסקים אני יכול לקנות כדי שאני אדע שהם מתוצרת TY או כל יצרן איכותי אחר?

ואיך אני בודק שהוא באמת מיוצר ע"י היצרן ולא זיוף (כמו במקרה של האופיס דיפו)?

פורסם

ישנם כמה וכמה תוכנות לבדיקת איכות הצריבה(על הדרך הן נותנות אינפורמציה על המדיה קוד והיצרן מה שלא מבטיח שלא היה זיוף(fake medi code)).

dvdinfo,(לצורב lite on י kprobe) וnero cd speed הפשוטה שכלולה בחבילת נרו.לגבי איך עושים את הבדיקה תסתכל בסטיקי לניטור שגיאות בפורום הזה!

פורסם
  • מחבר

ישנם כמה וכמה תוכנות לבדיקת איכות הצריבה(על הדרך הן נותנות אינפורמציה על המדיה קוד והיצרן מה שלא מבטיח שלא היה זיוף(fake medi code)).

dvdinfo,(לצורב lite on י kprobe) וnero cd speed הפשוטה שכלולה בחבילת נרו.לגבי איך עושים את הבדיקה תסתכל בסטיקי לניטור שגיאות בפורום הזה!

אני התכוונתי איזה חברות שנמכרות בארץ מכילות את המדיות של TY? הבנתי וורבטים, אבל איפה ניתן להשיג את הוורבטים הספציפי הזה?

פורסם
  • מחבר

קופסאות של 25 אין כאלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים