עבור לתוכן

שאלות בנושא תוכנות אבטחה שונות (NOD32, netlimiter, Norton ועוד)

Featured Replies

פורסם

אני מרכז כאן מספר שאלות (כי אני לא רוצה לתפוס הרבה מקום על דף הראשון של פורום תוכנה)

1. העפתי את ה NIS של נורטון (נגמר התקופת עדכונים) ורוצה לנסות משהו אחר (הייתי מרוצה מביצוע ואבל לא ממשאבים),

בכל זאת נשארו לי רכיבים וקבצים ותקיות של החלקים השונים של קבוצת התכנות הזאת איך מעיפים אותם בדרך קלה (בלי חפש כל קוץ וקובץ)?

2. האם NOD32 שהתקנתי ל 30 יום ניסיון זהה לתוכנה שרוכשים (פרט למגבלה של הזמן?) אני לא רוצה לסכן את מחשב אם היא פחות טובה ממקורית.

(בעוד חודש אני כבר יחליט אם לקחת את התכונה שאינה ניסיון!)

3. מה עושה ה IMON של ה NOD32? (הםא זה מחליף פיירוול? ואם לא אז האם כשיש פיירוול אפשר לכבות את השירות בשקט?)

4. כשעולה ה NOD32 כשמערכת הפעלה עולה ומופיע המסך שלו האם זה צריך לקחת הרבה זמן ? (או שזה רק אצלי?)

5. התוכנה netlimiter 2 (אהבתי את מידע שתוכנה נותנת ואפשרות להפסיק חיבורים ספציפים), אבל איך הפיירוול שמובנה בה?

האם הוא מספיק טוב או שכדאי פיירוול אחר?

6. האם כשיש אנטיוירוס ופיירוול בחבילה אחת של אותה חברה האם זה חוסך משאבים לעומת שתי תוכנות נפרדות?

7. לסיום צריך המלצה לפיירוול (קראתי את המלצות ישנות ובלבלתם אותי :nixweiss:), אני לא רוצה להתפשר על רמת אבטחה!! (מאשבים זה משני)

ומצד שני אני צריך משהו נוח (אין לי בעיה עם יש משהו לא כל כך נוח אבל אז תפנו אותי למדריך על התוכנה)

תציינו אם נראה לכם שפיירוול ברור לתפעול עבור אחותי בת 11 (זאת לא דרישה שיהיה כזה אבל שאני אדע מראש לאיפה אני נכנס)

תודה לעונים וסליחה על כמות השאלות!

טל

פורסם

1. פה יש לך תוכנה שמוחקת את השאריות שלו: http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039

2. כן, זהה.

3.לא הוא לא מחליף פירוול, ואסור לכבות אותו גם כשיש אותו. הוא בודק קבצים שמגיעים מהאינטרנט, עוד לפני שהורדו למחשב. זה תכונה חשובה מאוד ואסור לבטלה.

4.אפשר לבטל את המסך מההגדרות, זה סתם משהו ויזואלי. נוד עצמו עולה תוך שניה.

פורסם

הצעה שלי

קרספסקי יותר טובה מנוד.

פורסם
  • מחבר

תודה על המלצה SciFi7 כרגע אני מנסה את נוד 32 (שמעתי על קרספסקי נראה בהמשך בנתיים הנוד בחינם לחודש הקרוב)

תודה על תשובות konst88 !

1. פה יש לך תוכנה שמוחקת את השאריות שלו: http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039

1. לא מצליח לסייים את התהליך (גם לא כשעברתי להתהליך הידני) הוא נותן הודעה שצריך להסיר את symantec winfax pro,

ואין לי את תכונה הזאת כבר כמה שנים (סתם תקייה עם גיבוי שלה על הארדיסק אחר -> לא הראשי)

(ראה את הודעה שהופיעה למטה בתמונה המצורפת) [glow=red,2,300]עריכה נפתר ! הסרתי את winfax ידנית מרגיסטרי (כפי היה רשום באתר של סימנטק)[/glow]

לגבי שאלות 2 ו 3 OK תודה, סבבה!

4.אפשר לבטל את המסך מההגדרות, זה סתם משהו ויזואלי. נוד עצמו עולה תוך שניה.

4. יודע שאפשר לבטל (לא רוצה ככה אני מוודא שהתכונה לא נעלמה לה) ובכל זאת נראה שזמני העלית המערכת קצת ארוכים

(אבל יכול להיות שזה בגלל בעיות עדיין הסרה של נורטון ושטויות אחרות) נתעלם מזה כרגע אם זה לא הסתדר בהמשך נתייעץ שוב אתכם.

לגבי שאלות 5 , 6 ו 7 עדיין ממתין לתשובות/המלצות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תשוהבות ל-6 ו-7:

לגביי החיסכון במשאבים - ניצול משאביי מערכת תלוי מאוד בתוכנה בה משתמשים. יכולות להיות לך שתי תוכנות נפרדות שצורכות מעט מאוד משאבים ביחס לתוכנה אחת שמסוגלת לבצע את מה ששתיהן עושות יחד. מצד שני המצב יכול להיות גם הפוך - זה תלוי בתוכנה ובצורת העבודה שלה.

עם זאת, קח בחשבון שתוכנה המשלבת גם אנטי וירוס וגם חומת-אש, מציעה בד"כ ממשק ניהול אחיד ומרכזי לשתיהן כך שהשליטה אולי תהיה יותר קלה בצורה כזאת.

היתרון של תוכנות נפרדות לעומת זאת הוא המודולריות שלהן במערכת - אתה יכול לבחור את התוכנה הטובה ביותר בשוק בכל תחום ולהתקין אותה במקביל לתוכנה השנייה בלי להתפשר על אבטחה. איזה אנטי וירוס שאתה רוצה לצד חומת האש שבחרת.

אני ממליץ שתלך על שתי תוכנות נפרדות.

לגביי בחירת חומת אש - יש הרבה שחקנים בשוק הזה כאשר הבולטות לטעמי הן KERIO ו-ZONEALARM. הייתי אומר גם סיגייט אבל הם הפסיקו לפתח את המוצר לשוק הביתי (אם כי ניתן למצוא אותו עדיין ברשת).

לכל אחד מהם היתרונות שלו - תקרא מעט ותראה מה מתאים לך.

בהצלחה ויום נעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים