פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אחרי שהכריזו שהנונצקו יגיע בסטוק של כל ידית(התוסף האנלוגי)ואחרי שהראו פלסטיק שיחבר תידית אם הנונצקו לדבר דמוי אקדח הכריזו על תוסף הגה-http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9856וכן זה ניראה דבילי מאוד בימיוחד שאין יתנגדות וברקס וגז לרגלים אבל כניראה יכללו את זה אם המישחק ויותר חשוב זה מסמן שיש הרבה אפשרויותלשנות תשליטה בידית אם כל מיני תוספים זולים וכן אפילו אני לא מיתענין בהגה הזה
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים נראה ממש דפוק.לא נראה לי שאפשר בכלל להגיע לכל הלחצנים אם תופסים את ההגה ב-2 ידיים.אבל אניח שזה יכול להיות יותר נורמלי מאשר לשחק מרוצים עם השלט הרגיל של התנועה :-\
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים לא נראה לי שהלחצנים זו הבעיה...תנסה להחזיק את הידיים ככה באוויר שתי דקות...
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר אם אני פאן של נינטנדו חושב שזה דבילי אז זה בטח דביליאבל הרעיון שאפשר לשנות תשליטה בעזרת תוספים זולים זה דבר מאוד חיובי לדעתי חבל שלא עשו עמדה להגה והיו מוסיפים גז וברקס פשוטים אם החיבור לידית היה יוצא להם הגה מאוד זול כי כל הטכנולוגיה גם ככה כבר בידית
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אני מאמין שגם זה יגיע, סבלנות... כמובן, תחת ההנחה שיהיה הרבה לקוחות של WII... אני מקווה שכן תחרות בריאה
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר ההגה הדפוק הזה יגיע אם מישחק מרוצים של Ubisoft ככה שהוא לא יעלה כלום השאלה אם יוסיפו מחיר למישחק ואם יוסיפו אז כמה
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים נשמע דווקא מעניין. במקום לשלם על הגה נפרד בא דבר זול שמחקה הגה (לא ציניות).
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים כמו שאמרתי מקודם, זה נראה עדיף על לשחק עם השלט הרגיל, אז אם זה בא ביחד עם תוספת כספית קטנה למשחק, אז זה ממש שווה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.