עבור לתוכן

איזה כרטיס הכי מינימלי כדי לשחק בכל המשחקים ברזולוציה הכי גבוהה?

Featured Replies

פורסם

7600GT לא?

פורסם

לא ממש...יש משחקים (ולא חסר כאלה) שדורשים יותר ממנו...

פורסם
  • מחבר

אז איזה כרטיס מינימלי יספיק לכולם (בזמננו לפחות)

פורסם

התשובה שיתנו לך פה תהיה רלוונטית לחודש במקרה הטוב ::)

פורסם

7600GT לא?

השאלה שלך כללית מדי לכל כרטיס מסך יש מגבלות ולחלק מהם קשה מאוד להגיע כי צריך לשחק ברזולוציות מטורפות כדי שהוא יתחיל לצלוע. אם תספר לנו באיזה רזולוצה אתה רוצה לשחק ,איזה משחקים אתה רוצה לשחק, ומה מגבלות התקציב שלך אנשים ידעו בערך מה להציע לך. אם יש לך LCD של 17 עד 19 אינץ' רוב הסיכויים שלא תצתרך רזולוציה מעל 1280X1024.

נראה לי שכיום ממליצים ככה:

לתקציב בסיבות ה1000שח זה 7600GT ב1400-1300 x1900gt או x1950 pro (מוצר חדש). ב 1600-1700 ראיתי שיש 1900xt עם 256MB (מוצר חדש)ו ב2000 x1900xt עם 512MB .

פורסם

הכרטיסים היקרים ביותר, וגם חיבור של 2 או 4 כרטיסים קיימים כי יש דרישה כמובן, זה אומר שיש משחקים הדורשים את זה, וכמו שאמרו פה לא חסר משחקים כאלה. זאת אומרת התשובה היא ש X1950XTX ב CF או 7950GX2 ב QUAD-SLI יתאימו, בשני המקרים הללו המחיר הוא מעל 5-6K שקל.

אבל אם תאמר לנו באיזו רזולוציה אתה משחק, כלומר עם איזה מסך, נוכל לעזור לך.

אם יש לך LCD סטנדרטי, סביר להניח שהרזולוציה המקסימאלית שלו היא 1024*1280 פיקסלים, אני חושב ש 7600GT יכול להפעיל כל משחק ברזולוציה הזאת אבל ללא פילטרים.

בקיצור יש הרבה מאוד קריטריונים שצריך להתייחס אליהם.

פורסם

עובדה:

ברזולוציה של 1,024 * 1,280 כרטיס GeForce 7600GT לא יכול להריץ Company of Heroes (על הגדרות נורמליות).

פורסם

תשמע בקשר לכל המשחקים אני לא יודע אבל אני מריץ fear ו-far cry הם משחקים בינוניים אבל אני מריץ הכל על high..

פורסם

במערכת של קונרו 6300 עם 1 ג'יגה זיכרון 800

1900GT מריץ את אובליביון ברזולוציה 1280X1024 על מ ק ס י מ ו ם

בלי שום בעיה!!!!!!!!

מניסיון של חבר

הייתי אומר שזה הכרטיס הכי משתלם שיש וסביר להניח שיחזיק להרבה יותר מחודש...

פורסם

למה מה אתה רוצה להגיד שכרטיס מסך מחזיק רק כמה חודשים? חחח

פורסם

במערכת של קונרו 6300 עם 1 ג'יגה זיכרון 800

1900GT מריץ את אובליביון ברזולוציה 1280X1024 על מ ק ס י מ ו ם

בלי שום בעיה!!!!!!!!

מניסיון של חבר

הייתי אומר שזה הכרטיס הכי משתלם שיש וסביר להניח שיחזיק להרבה יותר מחודש...

ה1900 גי טי הוא כרטיס משתלם אבל

באותו מכיר אפשר לקנות את ה1950 פרו שעדיף עליו בביצועים ולכן הוא אחד הכרטיסים הכי משתלמים שיש היום

פורסם

למה מה אתה רוצה להגיד שכרטיס מסך מחזיק רק כמה חודשים? חחח

לא

חולי גרפיקה לא יודעים לבטא את עצמם

התרגום הוא:

כרטיס מסך יכול להחזיק אפילו עד 2040 ולעבוד טוב, תלוי בתנאים

הכוונה היא שעוד כמה חודשים יצאו משחקים חדשים שהיוצרים המטומטמים שלהם יעלו את דרישות המערכת ואז הכרטיס מסך יתקשה להריץ ואז תצטרך לקנות חדש

או שלא תצטרך בכלל, הרי אתה יכול פשוט להמשיך לשחק מולטיפלייר של BF2 או ut2004 או COD2 או משהו כמה שנים בסבבה

פורסם

שקניתי את ה X800GTO בזמנו הוא הריץ הכל על הגדרות גבוהות עם פילטרים

עברה לה שנה, ועכשיו מתפשרים על הגדרות. אבל אני עדיין מרוצה. הוא מריץ את רוב הדברים על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות, אבל עדיין משביע רצון) ועם קצת פילטרים (AAX2, AFX8)

תעבור עוד שנה, נקנה כרטיס חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים