עבור לתוכן

מטלבט בין K750i ל W800i.

Featured Replies

פורסם

לצערי לא עולה לי משהו לראש כרגע... אולי 3250, אבל זה אם אתה ממש נעול על נוקיה.

• תגובות 60
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ד"א אם תחכה שבועיים יוצא באורנג' הK800 שזה טלפון מדהים מכל בחינה, הוא פשוט מהמם, שווה לחכות (באותו מחיר).

פורסם

איזו סיבה הגיונית יש למישהו לקנות מכשיר דרך אורנג'/סלקום ולא עצמאית? אתה מודע לעובדה שזה מחיר בדיוק כפול ?

פורסם

איזו סיבה הגיונית יש למישהו לקנות מכשיר דרך אורנג'/סלקום ולא עצמאית? אתה מודע לעובדה שזה מחיר בדיוק כפול ?

אממ האמת לפחות עד שהמחיר בשוק לא יעודכן דווקא מחיר ה-K800 באורנג' יהיה זול מאד, 2844) כשבינתיים קשה למצוא אותו מתחת ל-3100.

אני מאמין אבל שברגע שהוא יכנס לאורנג' מחיר השוק יתעדכן וירד אל מתחת ה- 2600, מקווה ומאמין, בהחלט טלפון מעולה.

בקשר לרוב ההפלאפונים לעומת מה זאת מה שנטען למעלה נכון מאד.

פורסם

לפי ההכרזה של אורנג' K800 יהיה 2400 ש"ח, והייתרון בלקנות מאורנג' זה שאתה מקבל החזרים, 50 אם אתה מדבר מעל 200 שקל, לאנשים שגם ככה מדברים מעל 200 זה שווה.

פורסם

צודק, מחירו אכן אמור להיות 69 שקלים בחודש.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז הלכתי על ה K750i עם כרטיס זיכרון 64M כלול בערכה, סהכ' 1500שח (יותר נכון הוספה של 100 שקלים בגלל ההחלפה).

מקווה שהזיכרון יספיק לי, ומקווה שאני לא אתאזכב מהפלאפון כבר מהרגע הראישון, תודה לכולם :)

פורסם

מאיפה קנית ? ואתה מקווה שהזכרון יספיק לך ל..?

פורסם
  • מחבר

לא אני אישית קניתי, לכן אני לא ממש יודע.

הזיכרון אמור להספיק לי לצילים תמונות.

פורסם

לא אני אישית קניתי, לכן אני לא ממש יודע.

הזיכרון אמור להספיק לי לצילים תמונות.

מחכים לחוות הדעת שלך על הפלאפון... ;)

פורסם

לא ממש ש K610 יעלה 1000, V3X עולה 1000, E770 עולה 685, E61 יעלה 2500 והN73 עולה 2800 שקלים.

הכל מחירים מאורנג', אגב ;D

רק הK800 מעט יקר, וגם זה 2500 שקלים שזה לא כל כך נורא.

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי, וזה היה לפני שבוע-שבועיים בערך, ה-w800 עלה 2,500 באורנג' ו-1,500 בכל מקום אחר... (נו, אז לא בדיוק כפול.. אז מה.. :P)

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי, וזה היה לפני שבוע-שבועיים בערך, ה-w800 עלה 2,500 באורנג' ו-1,500 בכל מקום אחר... (נו, אז לא בדיוק כפול.. אז מה.. :P)

אכן זה נכון, אבל הסיבה העיקרית היא כי לא מדובר במכשיר דור שלישי מסובסד... כמו 6230I ב-79 שקלים לחודש...

פורסם

מה? מי? איך? איפה?

מה מסובסד? מי מסבסד? למה? ולמה לא אותו?

פורסם

יופי, מכשירי דור שלישי מסובסדים, אבל מצד שני הם מחייבים אותך להכנס לתוכנית דור שלישי שעולה 15 שקל לחודש ומחזירה להם את כל הכסף.

חוצמזה, כמו שחנויות אחרות מרוויחות על המכשיר, גם אורנג'\סלקום היו יכולים להסתפק ברווח כזה ולא מוגזם בהרבה,

זה לא שחנויות אחרות נותנות לך את המכשיר במחיר שהם קונות אותו...

אי אפשר להתווכח עם זה שאורנג'\סלקום מרשים לעצמם לדפוק מחירים כי רוב הישראלים לא יעיזו לקנות ממקום אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים