פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=56821. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י?2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...)3. *מה ה CFM שלו? *ומה ה Sone / DB שלו?4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה)5. דרך אגב HDR שמים (מחליטים אם ON או OFF) בOPTIONS של המשחק ?6. א. X1900XT של החברה Sapphire שווה בביצועים לחברה CONNECT3D נכון? ב. ^^^בתאכלס איזה חברה נחשבת ליותר טובה?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אני יסכם הכול ויגיד לך לעשות חיפוש....הן באתרים של היצרניות (ZALMAN) והן בפורום....לגבי היצרניות בעיקרון אין הבדל (שוב אם מדברים על אותו מעבד גרפי)..ההבדל העיקרי זה בבאנדל..ולפעמיים בקירור...
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר ^^^1. מה זה באנל?2. לא הבנתי מה רשום באתר (מה המהירות ומה עוצמת הרעש)?רשום:Speed : 1,350 ~ 2,400rpm ± 10%Noise Level : 18.5 ~ 25.0dB ± 10%* אם מישהו יכול אז שיענה על השאלות שלי (בהודעה הראשונה...)
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים 1. באנדל (ולא באנל) זה ה"אביזרים" שאתה מקבל עם הכרטיס כגון משחקים שונים..כבלים..מתאמים..וכו...2. לא כזה מסובך...זה אומר שהמאוורר פועל מRPM (סיבובים לדקה) מ 1350 עד ל 2400..הוא מנוטר על ידי הטמפ'...(קר>>פחות RPM..חם>>יותר RPM)..כנ"ל לגבי הרעש המאוורר ב1350RPM "מוציא/מרעיש" כ18.5DB וב2400RPM כ25DB....(באמצע אתה מוזמן לחשב..)..
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר ^^^OKאוריפ, אני יעשה את זהתודה לtaotao161רק לא הבנתי, אני סקרן:איך גוף הקרור יודע מתי הכרטיס חם ומתי לא? יש לו חיישן טמפי?ושאלה אחרונה HDR שמים (מחליטים אם ON או OFF) בOPTIONS של המשחק ?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים יך גוף הקרור יודע מתי הכרטיס חם ומתי לא? יש לו חיישן טמפי? מין הסתם.. ולגבי הHDR כן זה באפשרויות של המשחק..
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים המפגרים שלחו לי את הכרטיס של ספיר בנפרד ואת הקירור בנפרדהרכבתי בעצמיהמאוורר מאוד שקט גם על המהירות הכי גבוההוהוא מקרר טוב מאוד, אתה גם מקבל היטסינקים לזכרונות בצבע כחול שגם עוזרים לקרר
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים עידן אני חושב שיש לך טעות, הזלמן לא בוחר לבד RPM, אין לו חיישן, יש לו פוטנציומטר
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים זה נכוןיש פונציומטר כזה שאפשר לכוון את המהירות, לא שזה משנה כי גם ככה זה שקט גם על הכי גבוהומקבלים מדבקה שאפשר להדביק אותו על המארז כדי שאפשר להתכופף למארז ולסובב את הכפתור כדי לשנות מהירות
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר המפגרים שלחו לי את הכרטיס של ספיר בנפרד ואת הקירור בנפרד /1. כמה עלה לך בסה"כ? 2,200?הרכבתי בעצמיהמאוורר מאוד שקט גם על המהירות הכי גבוהה 2. אבל ניתן לשמוע אותו? (או שהוא ממש לא מרעיש אפילו טיפה?)והוא מקרר טוב מאוד, אתה גם מקבל היטסינקים לזכרונות בצבע כחול שגם עוזרים לקרר3. מקבלים לקרור של הזיכרונות של הכרטיס משחה טרמית כדי להדיביק אותם?זה נכוןיש פונציומטר כזה שאפשר לכוון את המהירות, לא שזה משנה כי גם ככה זה שקט גם על הכי גבוה 4. מה זה פונציומטר ?ומקבלים מדבקה שאפשר להדביק אותו על המארז כדי שאפשר להתכופף למארז ולסובב את הכפתור כדי לשנות מהירות5. איפה נמצא הכפתור ומה הקשר למדבקה? זה סתם מדבקה שרשום עליה זלמן לא? מה זה...6. מה זה "ניטור" ?תודה לעונים וסליחה על החפירות...
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים 1. אם אני לא טועה המחיר הוא 2400.2. הוא מרעיש בקושי על מצב מקס'.3. מקבלים כל מה שאתה צריך.4. פוטנציומטר זה רכיב ששולט על המתח שמגיע למאוורר וככה על מהירות הסיבוב שלו5. הכפתור נמצא על מין חתיכת פלסטיק בגודל בוהן שאפשר להדביק אותה בעזרת המדבקה גם מחוץ למארז6. ניטור = בקרה
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר תודה רבהה ZALMAN VF900-Cuהרבה יותר טוב ועדיף מ Arctic Cooling Accelero X2נכון?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים יותר טוב במקצת,עוד אופציה חוץ מהפונציומטר היאאפשרות לחבר את הקירור למתח של 5V או 12V ע"י מולקס שמגיע איתו וע"י כך לבחור בין 2 אופציות,הVF-700CU שליעובד על 5V חרישים ומקרר מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.