עבור לתוכן

צריך המלצה לשדרוג מחשב תקציב 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

אוקי אני רוצה להחליף כרטיס מסך,לוח אם ומעבד

המחשב הזה משומש כמעט לגמרי למשחקים

1. אני מחפש לוח אם שתומך בקונרו ויש לו סוקט 775 (אני גם צריך מעבד מתאים)

ושאלה: יש לי כרגע 2 סטיקים של 256MB RAM במהירות 300MHZ והשאלה שלי האם הם יתאימו ללוח החדש? (הם DDR SDRAM לפי הeverest שלי)

פורסם

אם הם זכרונות DDR הם כן יתאימו תהיה בטוח מזה בהתחלה

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180

775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 370

XpertVison Geforce 7300GT Extreme 256MB DDRIII 555

2105

כל זה בהנחה אם אתה מתכוון לשדרג את הזכרונות בעתיד הקרוב, כי ה CORE חבל על ה CORE עם זכרונות כו איטיים

פורסם
  • מחבר

אין לי ממש צורך במעבד CORE אז אם אפשר מעבד זול יותר וכרטיס מסך יקר יותר

פורסם

Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore 660

775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 370

XpertVison Geforce 7600GT 256MBDDRIII 900

1930

למרות שאם אינך רוצה מעבד CORE עדיף לך AMD על P-D למשחקים ואז תוכל להביא כרטיס מסך עוד יותר חזק

פורסם
  • מחבר

אחת הסיבות שאני רוצה לוח אם תומך קונרו זה בגלל שאני מתכנן לעבור לקונרו בעתיד

(AMD הולך יותר טוב עם ATI לא? אם כבר אז כבר לא כדאי לשנות את הכרטיס לATI?)

עריכה:2 שאלות

1. מאיזה חנות המחירים האלה?

2. יש לי כונן קשיח שהוא ATA (PATA) האם הוא יעבוד עם הלוח אם החדש?

פורסם

1 KSP

2 כן בלי בעיה

אם אתה משדרג בעתיד ל CORE זה בסדר אחרת קח

AMD 300+ 939 510

AsRock K8Nf4G - 939 NF4 325

ATI X1950Pro 256MB DDRII 1350

2185

פורסם

תשדרג ל-core אבל תקח לוח אם יותר נורמלי, תוותר על הזכרונות (בכל מקרה אין מה לעשות היום עם 512 ועוד בתדירות כזאת). אל תשכח שלוח אם הוא החלק הכי חשוב במחשב, ואותו צריך לבחור בקפדנות (Gigabyte GA-945P-S3 או ASUS P5LDSE די תקציביים ואיכותיים). למרות שכנראה לא ישאר לך כמעט כסף לכרטיס מסך, תקבל שדרוג מאוזן, וברמה גבוהה.

פורסם
  • מחבר

תשדרג ל-core אבל תקח לוח אם יותר נורמלי, תוותר על הזכרונות (בכל מקרה אין מה לעשות היום עם 512 ועוד בתדירות כזאת). אל תשכח שלוח אם הוא החלק הכי חשוב במחשב, ואותו צריך לבחור בקפדנות (Gigabyte GA-945P-S3 או ASUS P5LDSE די תקציביים ואיכותיים). למרות שכנראה לא ישאר לך כמעט כסף לכרטיס מסך, תקבל שדרוג מאוזן, וברמה גבוהה.

אוקי כל הקניה הזאת היא גדולה מסיבה אחת- הכרטיס מסך

אני רוצה להחליף אותו אבל אז הלוח אם לא מתאים אבל אז המעבד לא מתאים ולכן זה יקר

אני מסתדר יפה מאוד עם ה P4 2.6 GHZ שלי ועם הזכרונות האיטיים שלי הבעיה היחידה היא הכרטיס וזה גורר קניה יקרה יותר מהצורך

פורסם

תראה, סביר להניח שאת הזכרונות תרצה לשדרג בעתיד הקרוב לג'יגה לפחות, ומכיוון שזכרונות בתדירות כאלה לא מוכרים כבר, ואני מניח שגם הלוח לא תומך בזכרונות בתדירות גבוהה מ-400 (DDR1). מה שאני מציע לך זה לחכות קצת, לחסוך עוד כמה מאות שקלים ולקנות חלקים באמת איכותיים שיחזיקו לאורך זמן (המחירים הרי גם יורדים עם הזמן, במיוחד מחירי החומרה).

*הרגע חשבתי על משהו: אם המעבד שלך בסוקט 775, אתה יכול לקנות לוח תומך קונרו, זכרונות וכרטיס מסך סביר בתקציב שלך.

פורסם

תראה, סביר להניח שאת הזכרונות תרצה לשדרג בעתיד הקרוב לג'יגה לפחות, ומכיוון שזכרונות בתדירות כאלה לא מוכרים כבר, ואני מניח שגם הלוח לא תומך בזכרונות בתדירות גבוהה מ-400 (DDR1). מה שאני מציע לך זה לחכות קצת, לחסוך עוד כמה מאות שקלים ולקנות חלקים באמת איכותיים שיחזיקו לאורך זמן (המחירים הרי גם יורדים עם הזמן, במיוחד מחירי החומרה).

הלוח שהוצע תומך DDR ו DDRII 667

פורסם
  • מחבר

כן אני מתכנן בעתיד הקרוב לקנות גיג'ה זיכרון ואני לא רוצה כרטיס מסך בחיבור AGP אני רוצה אותו בPCIE=לוח אם חדש

פורסם

ללוח ההוא יש AGP ויש PCIE וגם DDRI וגם DDRII אז לא תהיה לך בעיה

פורסם
  • מחבר

ללוח ההוא יש AGP ויש PCIE וגם DDRI וגם DDRII אז לא תהיה לך בעיה

לאיזה מהם?
פורסם

Asrock 775Dual-VSTA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים