עבור לתוכן

מחפש כרטיס טלוויזיה בתקציב של 300-400 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצה על כרטיס טלוויזיה כדי לראות סרטים מהמחשב על הפלאזמה וגם בשביל לקלוט ולהקליט את שידורי הלווין על המחשב.

המפרט שלי הוא:

P4 2.8Ghz HT

Asus P4P800 Deluxe

Samsung 512Mb x2

Radeon 9800np

Maxtor 120GB S-ATA

Antec Sonata 380w

והטלוויזיה שלי היא:

Panasonic 42PWD8

DVD Pioneer 383

Receiver Pioneer VSX-515

ממיר 3100 של Yes

אני מחפש כרטיס סביר בעיקר בשביל לצפות בסרטים שנמצאים במחשב על הפלאזמה, תרגישו חופשי להציע כרטיס יותר זול מבתקציב ;)

תודה מראש, אלמוג.

פורסם

קח בחשבון שבשביל להקליט אתה תצטרך לנצל את המעבד עד הסוף ולא תוכל לעבוד עם המחשב בזמן ההקלטה.

בתקציב שלך זה הכרטיס הכי מומלץ:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402256

יש לו שבב טוב ותוכנה טובה.

בעקרון יש לך גם את הכרטיס הזה:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1782

מבחינת חומרה הוא אמור להיות פחות או יותר באותה רמה.

אם כי כנראה שהתוכנה שלו פחות טובה משל הלידטק. כלומר- הוא יהיה פחות נוח לשימוש עם התוכנה הבסיסית.

עם תוכנת צד-שלישי הם יהיה דיי זהים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות, ודרך אגב, מה ההבדל באיכות בין הכרטיסים שכתבתה לבין לדוגמא WinFast TV2000 XP Expert שיותר בתקציב שלי, או הכרטיס שממליצים עליו במפרטים המומלצים?

פורסם

קודם כל- הוא יקר יותר.

החברה שלו מתמחה בכרטיסי טלווזיה וידועה בתור החברה הטובה בתחום (אציין רק כי הכררטיסים של לידטק גם כן זוכים לביקורות טובות לצורך העניין).

הוא אמור לבוא עם באנדל תוכנות דיי טוב. אם כי הוא כנראה בא בלי רדיו.

בגדול- אמור להיות כרטיס מאוד איכותי.

ההבדל העיקרי- הוא תומך בתפיסת וידאו בחומרה. כלומר- ישנו שבב על הכרטיס אשר מעבד את ההקלטה ולא ה CPU.

ככה בזמן ההקלטה אתה לא צריך לדאוג לביצועי המחשב ולכך שההקלטה תקפוץ וכו'.

אם אתה רוצה להשקיע את הסכום שלו, הוא בהחלט מומלץ.

הכרטיס שהצעתי לך פה מציע גם איכות דיי טובה, ההבדל העיקרי הוא רק בהקלטה.

תחליט כמה זה קריטי לך. אם אתה מתכנן להקליט ממש הרבה, לדעתי לך על כרטיס עם תמיכה בהקלטה בחומרה.

אלא אם כן אתה מתכנן להקליט ולא לגעת במחשב באותו הזמן. המעבד שלך מסוגל להתמודד יפה מאוד עם הקלטה של MPEG-2 (שזה מה שהכרטיס תומך בו).

נ.ב.

לא הבנתי למה התכוונת בכך שכתבת שאתה רוצה את הכרטיס בשביל לראות את המחשב על הפלזמה.

בשביל זה הרי יש TV OUT בכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים