פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים פירמטתי את המחשב רק את כונן c ואני לא מצליח להתקין אנטי וירוס ניסיתי להתקין קספרסקי וזה לא נותן גם נוד32 לא ניתן להתקין וכל אחד מהאנטי וירוסים הבעיה היא אחרת אותו דבר עם ה zone alarm ראיתי שיש וירוס תולעת במחשב כשבדקתי באתר של קספרסקי אבל אין שם אפשרות תיקון או מחיקה מה יכולה להיות הבעיה? עדכון: ניסיתי גם AVG לא פועל יש שגיאה באמצע וגם לא נותן להתקין את bitdefender בקספרסקי ו ב bitdefander זה כותב את השגיאה הזאת: http://img222.imageshack.us/img222/1869/2891mz3.jpg
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים תנסו להתקין במצב בטוח "Safe Mode" יכול להיות שיש לכם וירוס שגורם לבעייה הזאת, אבל סביר יותר שזאת בעיית הרשאות בWIN.. נסו במצב בטוח ודבחו
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר יש לי בעיה גם במצב בטוח שאני מנסה להכנס למצב בטוח זה עושה לי ריסט שוב ועכשיו בקספרסקי זה עושה לי שגיאה 1304 ניסיתי עם תוכנות שמנקות ריג'סטרי אבל זה לא עוזר
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים תריץ HIJACKTHIS ב SAFE MODE. ככה אפשר יהיה לנטרל אותו זמנית, ואז תוכל להתקין אנטיוירוס ב NORMAL MODE.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר אבל ה safe mode לא פועל אצלי לא יודע למה ו מה זה HIJACKTHIS?ומה יכול להיות הבעיה זה בטוח וירוס? בדקתי באתר של קספרסקי וזזה מצא וירוס תולעת מייל לא נראה לי שוירוס כזה יכול למנוע התקנת תוכנות לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.