פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים רכשתי את הצורב הזה, והופתעתי לגלות שבנרו זה לא מאפשר לי להעלות את מהירות הצריבה מעל X4הדיסקים שאני משתמש בהם הם סילבר ליין עם תמיכה במהירות 8...(הצורב מסוגל לכתוב על 16). למישהו יש מושג?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר אין לי כל כך זמן ללכת לחפש דיסקים מסוג אחר....אבל אם תגיד לי שהבעייה היא בדיסקים אז זה יספק אותי
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אז אגיד שייתכן שהבעיה מהדיסקים, תנסה סוג אחר. ונראה לנסות סוג דיסק אחר יותר קל מהלחיף את הצורבעוד שאלה הצורב הוא חיצוני? מחובר דרך USB?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר כן מחובר דרך USB. על הדיסקים רשום 8, ולא 4. אני מעט בספק שהגורם זה הדיסקים.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים תהיה בטוח שה USB2 מותקן ותקיןלפעמים צורבים לא תומכי בסוגי מדיה מסוימים, זה לא אומר הדיסק לא בסדר ה אומר הצורב לא תומך בכתיבה על סוג מדיה זו ביותר מ 4תנסה סוג מדיה אחר
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר הקפצה.....עדיין לא קיבלתי תשובה, ואין לי שום אפשרות להשיג מדייה אחרת נכון לעכשיו :-[
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים דבר ראשון - זה הדיסקים דבר שני - זה חרא של דיסקים דבר שלישי - הרבה צורבים לא מצליחים לזהות את הסילבר זבל האלה במהירות 8 אלא רק במהירות 4 ופחות דבר רביעי - תחליף דיסקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.