פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר אני דווקא קראתי איפושהו שיש איזה פקודות בדוסמשהו כזה:ipconfig/renewאו ipconfig/releaseמזה?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים פקודות שאומרת לממשק הרשת שלך (כרטיס רשת בד"כ, אבל יכול להיות גם כל ממשק אחר שמתחזה לכ.רשת, כמו למשל מודם כבלים שמחובר ב USB)לשחרר את ה IP שהוא קיבל מהמכונה שנותנת לו DHCP ולנסות למשוך כתובת חדשהזה לא משנה את ה IP החיצוני שלך באינטרנט !אם אתה מחובר בכבלים ללא חייגן - זה ישחרר את הכתובת IP שלך, ויחדש אותה לאותה כתובת בדיוקאם אתה מחובר בחייגן - הפקודה הזאת לא תעשה שום דבר, אולי תנתק אותך מהאינטרנטבקיצור, אם אתה מחובר באמצעות חייגן, בשביל לשנות IP כל הזמן, אתה צריך להתנתק ולהתחבר שוב לאינטרנטוזה לא יעבוד לך מושלם גם אם תכתוב סקריפט בשביל זהוחוץ מזה אף אחד פה לא יעזור לך לזייף תוצאות הצבעה בשביל איזה אתר מסכן (וגם לא לאתר "לא מסכן") צא מזה כבר כמה שיותר מהר תקלוט את זה, תפסיק לבזבז זמן על זה, תבין שלא תעשה מזה שקל - יהיה יותר טוב בשבילך.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר יאללה איתכם.. אני מנסה לעשות משהו.. מה אכפת לכם אם יצליח או לא? אני סך הכל רוצה עזרה.. :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים תגיד מה אתה רוצה לעשות? אולי מספיק לשנות את ה-COOKIE?אהה, ויש גם תוכנות שמסתירות את ה-IP שלך...
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים פותח הת'ראד, אומרים לך שאתה לא יכול לעשות את זה. ואף אחד לא יעזור לך בזיוף. עוד הודעה אחת בנושא ואתה תורחק מיידית. אתה מוזמן לבדוק אותי.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.