עבור לתוכן

צריך חו"ד למפרט שלי: 8.5K, כולל ה-כ-ל + שאלות (מיועד לOC)

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה,

:hi:

זאת ההודעה הראשונה שלי בפורומים אבל הם לא ממש זרים לי, אני פה קרוב לשנה כבר על תקן משקיף.. מנסה להשכיל קצת :) העניין הוא שאני קונה מחשב חדש ותכף משתחרר (מהצבא, לא מהכלא :)) אז החלטתי להיות קצת יותר פעיל. אני מנסה לבנות מפרט כבר איזה חודש אבל אני לא מצליח להיסגר על חלקים... עברתי כבר פעמיים מקונרו ל-AMD ובחזרה... :kopfpatsch: 'כל אופן הנה המפרט האחרון שלי, מבוסס קונרו למשחקים ומולטימדיה:

KSP

מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache

1 1180

לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ

965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E

1 790 790

דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ

250GB SATA II 7200RPM 16MB

1 460

צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ

LG DVD±RW GSA-H10LK x16 Dual Layer, LightScribe (Black)

1 280

מארזים? כמות מחיר סה"כ

HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU)

1 240

ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ

FMA EG565P-VE 535W

1 540

סה"כ 3490 (עם הנחות)

+

נועה

CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO 1350

פנדה

כמות. מוצרים סה"כ

G.Skill 1GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-1GBLA 695 ש"ח

LG LCD 19 L1970HR 1,999 ש"ח

Genius SlimStar Stylish Slim Multimedia Keyboard 89 ש"ח

Genius Ergo 525 laser gaming Mouse 160 ש"ח

Steelpad Mini QcK 45 ש"ח

סה"כ 2,988 ש"ח

סכום כולל: 7828

בעיקרון התאמתי אותו לOC, אבל אני לא מתכוון לבצע משהו רציני בשלב זה... אולי רק להביא ת'מעבד לרמה של E6400 ולכ.מסך (תלוי מה יהיו הביצועים במשחקים ה"כבדים" i.e FEAR, Oblivion ושכאלה)

אז אני צריך שתגידו איך המפרט בכללי מבחינת ביצועים ואם יש איזהשהן אי-תאימויות בין החלקים שאני לא מכיר אז כמובן שאני רוצה לדעת עליהן!

עכשיו שאלות ספציפיות:

1. איך הלוח לOC? למישהו פה יש אותו אישית והוא כבר הספיק להתעלל בו? :) יכול להיות שיש לו רק 2 חיבורי מאוורים?? (אחד למעבד ואחד system)

2. איך הזכרונות יחזיקו בOC רציני? אני קונה ת'667 האלה רק בשביל הOC, אם לא הייתי קונה את ה800 גירסת PK שלהם (אותם תזמונים) אבל נאמר לי שהם פחות מתאימים ולא בא לי להתחיל לשחק עם מחלקים וכאלה... או שאולי בעצם כן? :nixweiss:

3. הספק אני בטוח יסחוב בOC, השאלה היא השקט...? חשוב לי מאוד הענין הזה. כי יש לו 2 מאווררים... ולמרות שזה NOISETAKER :)

4. יש כבר מבחני ביצועים ל1950PRO? בכל מקרה עדיף על 1900GT נכון?

5. שאלה לגבי אחריות: לדעתםכם זה חכם לפצל ככה את הקניה (של המחשב עצמו הכוונה) בין 3 חנויות<?

לגבי ציוד היקפי:

1. איך המסך? סבבה נכון? הרבה אנשים קונים אותו... קראתי אבל שיש קצת בעיות עם סרטים מבחינת שיחזור גוונים של אפור או משהו כזה.

2. איך העכבר והמקלדת? המנוע לייזר של העבר הוא אותו דבר כמו בG5 ובCOPPERHEAD הבנתי אז הביצועים צריכים להיות דומים.

3. אני לא סגור על רמקולים בגלל זה לא כללתי אותם בתקציב, למרות שכתבתי 8.5K. חשבתי על לקנות את הAL VS 4121, "האח הגדול" של הATP3. קראתי שהוא רמה אחת מעל מבחינת איכות צליל והסאב וופר גם יותר חזק (long throw). שווים את הכסף?

אממ אז בבקשה תגיבו אני רוצה כבר נואשות להזמין ת'מחשב... אני תקוע עם P3 700 mhz!!

תודה מראש.

פורסם

ברוך הבא :yelclap: :yelclap: :yelclap:

לפני הכל נראה ממש טוב תתחדש רק הספק אתה יכול לרדת לliberty 400W או

ל?Noisetaker EG425P-VE 420W? (המפרט מksp נכון?)

תשובות

1) הלוח כנראה יספיק כי נעשה OC ללוח הזה והוא בכלל לא רע

2) לOC עדין הם יספיקו אם אתה רוצה קצת יותר רציני אז כנראה ששוה לעבור ל800

3) נאמר ושניהם שקטים

4) בהחלט עדיף 1950pro על x1900gt (לגבי המבחנים אני לא יודע)

5) לגבי האחריות עדיף שתשאל את KSP כי אני זוכר לחלק מהאנשים היו

בעיות אם האחריות כשהם קנו מכמה חנויות(אבל על כל פנים עדיף לשאול אותם ישירות)

6)לגבי המסך כך את 931BF של סאמסונג אחלה מסך והוא עולה 1785 ש"ח (תחפש בzap)

7) עכברים לא הצד החזק אך שמעתי שG5 אחלה של עכבר ואם אתה אומר שהמנוע לייזר שלו

הוא כמו של G5 אז סבבה.

8) המלצה שלי לך על atp3

תתחדש אחלה מערכת בנית

פורסם
  • מחבר

תודה על המחמאות אחי :xyxthumbs:

אין צורך לדעתי לרדת בספק, למרות שהליברטי מצויין. אני מתכוון שהספק הזהז יחזיק אותי הרבה זמן , נראה לי אני אפילו עדיין אשתמש בו בשידרוג הכללי הבא, מה עוד שדרישות הכוח רק עולות.

מבחינת הלוח, מה בעניין המאווררים...? אי אפשר לעשות OC נורמלי עם 2 מאווררים! מה שעוד מעניין אותי זה בכמה אקסטרא מתח הלוח הזה תומך? כי רציתי במפרט הקודם לקנות M2N-E (AMD) והסתבר שיש לו הגבלה מסויימת של עד 1.95V, אתם בטח מכירים... חשוב לי תמיכה של 2.2V ויותר...

אז בזכרונות לקחת את הPK אתה אומר?

אני לא אוהב את הBF למיניהם... חוצמזה זה מחיר מצויין למסך הזהז בפנדה. הכי זול שיש נראה לי.

עוד דעות אנשים?

פורסם

COLD נתן לך יופי של תשובות....

אם אתה מעוניין שספק יחזיק לך להרבה זמן היתי לוקח ליברטי 500...עוד השקעה לא גדולה...הרבה יותר טוב ממה שלקחת...

היה דיון לפני כמה ימים על OC עם הלוח..הגיע איתו ל3.5 עם 6300..נראה לי שמספיק לא? :D

לOC בלי שום ספק עדיף זיכרונות 800...

פורסם
  • מחבר

למה חייב 800?

מה מהירות הזכרונות מגבילה את פוטנציאל הOC? מתח העבודה שלהם זה הדבר היחיד שמשפיע, לא ככה?

'כל מקרה, מה עם חיבורי מאווררים על הלוח? כמה כאלה יש בדיוק מישהו יכול להגיד לי?

פורסם

800MHZ זה ממש טוב שיש כי זה לא יגביל אותך באוברקלוק , ועל הלוח אם יש מספיק חיבורים (3 נדמה לי)

אין לך מה לדאוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים