עבור לתוכן

למה הרבה אומרים שעדיף זיכרונות 667 ולא 800. אני חושב ש 800MHZ יעבדו מהר יותר...

Featured Replies

פורסם

אני חושב ש 800MHZ יעבדו מהר יותר מ667 על לוח 965 עם מעבד CORE 2 DUO.

לא?

אני קונה 2 של 512 במהירות 800MHZ כך שיהיה לי 1GB שעובדים במקביל.

שווה לא?

פורסם

טוב אם אתה חושב .... אני לא אתקן אותך

אההה -רק שאתה טועה.....

533 DDR זה התדר הטיבעי של המעבד..

פורסם
  • מחבר

טוב אם אתה חושב .... אני לא אתקן אותך

אההה -רק שאתה טועה.....

533 DDR זה התדר הטיבעי של המעבד..

1.מה זאת אומרת התדר הטיבעי של המעבד? אני קונה מעבד 6600 CODE 2 DUO והלוח תומך מעל 1000MHZ אז לא מובן לי...

2. אז אתה אומר שכדי לקנות זיכרונות מהירות של 533? למה הם זולים יותר?

3.יש זיכרונות שעובדים במקביל או שאם אני שם 2 זיכרונות מאותו יצרן באותה מהירות ואותו גודל על לוח שתומך ב 965 אז הם יעבדו במקביל?

אשמח ללמוד...

פורסם

המעבד מתקשר עם הלוח אם במהירות 533MHZ בדואל צ'אנל אז אנשים אומרים שזה 1066MHZ

זכרון שיכול לעבוד יותר מהר בדרך כלל ייתן לך יותר אפשרות ל OC ותזמונים יותר טובים ולכן זה כדאי אבל זכרון 800MHZ זה כבר הרבה מעבר למה שצריך

פורסם

עריכה.@

מעבר לזה -יש סטיקי תקרא... יש שם תשובות לכל השאלות האלו..

יש שם קישור למצגת על איך עובד זיכרון של מחשב כל המספרים האלו שאתה רואה ולא מבין מה הם (4 4 4 12) ועוד כמה דברים מעניינים

פשוט זה המון חומר.

פורסם

אל תטעה סתם אנשים, זכרונות 800 ועוד איך יעבדו יותר מהר מאשר 533 עם קונרו. זה נכון גם הגיונית וזה נכון גם ע"פ בנצ'מרקים. ההבדל לא גדול אבל קיים.

פורסם
  • מחבר

נו, אז עכשיו אני יותר מבולבל ממקודם. איזה זיכרון כדאי לקנות למעבד והלוח הזה(תזכורת : 6600 CORE2 DUO עם לוח 965).

עדיף לקחת זיכרון 2GB של 1GB*2 ואז הם יעבדו במקביל(או שלא - עדיין לא ענו לי כאן....)

או שעדיף לקחת 1GB 2*512

או שעדיף לקחת של חברה לא ידועה זיכרון 2GB = 1GB*2 כי גם ככה אני מקבל אחריות לכל החיים?

פורסם

אל תטעה סתם אנשים, זכרונות 800 ועוד איך יעבדו יותר מהר מאשר 533 עם קונרו. זה נכון גם הגיונית וזה נכון גם ע"פ בנצ'מרקים. ההבדל לא גדול אבל קיים.

אמרתי שזה ייתן יותר אפשרויות OC וגם תזמונים יותר טובים אבל כמה הבדל בדיוק יש בין קונרו עם זכרונות 667 לקונרו עם זכרונות 800?

פורסם

ממש לא הרבה..דיברנו על זה כבר...

זה נותן לך בעיקר ביצועים בOC והזכירונות פחות יגבילו..

עבודה שוטפת וכו'..מעט מאוד הבדל

פורסם
  • מחבר

בבקשה תעזרו לי להבין האם כדאי לקנות זיכרונות 800MHZ 1GB שמורכבים מ 2 של 512 (והאם הם יעבדו במקביל) או שעדיף לקנות 800MHZ או 667MHZ של חברות זולות ובכך לקנות באותו מחיר 2 GB??

פורסם

עדיף לך 667 של חברה מוכרת

פורסם

אם לא יבוצע OC אין לך מה לקנות זכרונות 800...

עדיף לך כמובן לכוון לעבר ה2 GB..של חברות מוכרות! (Zה לא אומר שהם יקרות מאוד..)

אני יודע על 1024*2 של TWINMOS בKSP ב1200...

לא צריך יותר

פורסם

תגיד אולי כמה אתה רוצה להשקיע ?

יש 2 גיגה סבבה לגמרי בפנדה מחשבים ב 1200 ש"ח

DDR 800

והסיבה היחידה שאני ממליץ לך לקנות זיכרון 667 ולא 533 היא כי הם כמעט אותו מחיר..

פורסם

2GB 667MHz יהיו עדיפים תמיד על 1GB 800MHz

פורסם
  • מחבר

כרגע התקציב הוא עז זיכרון 1GB שהוא בנוי מ 512*2 של חברה מוכרת. ככה שבאותו מחיר האם כדאי לקחת תדר נמוך יותר ו2GB או חברה לא ידועה 2GB.

אני מזכיר שוב, באותו מחיר.

ברור שעדיף לקחת את זה ... ואת זה... אבל $ לא צומכים על העצים (לפחות לא אצלי בגינה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים