פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אני יודע שהרוב מדברים פה על מסכי מסך אבל בכל זאת הפורום ניקרא תצוגה וגרפיקה...... אז אני מבקש שתעזרו לי לבחור חתימה שלי זאת החתימה הראשונה אבל לא חשוב הנה זה בא: הראשונה השניה השלישית אני יודע שהן דומות אבל בבקשה תנו לי את האחת הכי יפה
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מה אתה פותח פה ת'רד , זה ממש לא קשור , פעם הבאה בבקשה שים לב איפה אתה פותח ת'רד!.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים יש פורום המיועד לזה, קוראים לו "עיצוב וגראפיקה ממוחשבת".כולם מכוערות, אבל הכי יפה לדעתי הראישונה.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר לא שמתי לב שיש כזה פורום אז מה אתה מתחיל לרדת עליי וזה בין העבודות הראשונות שלי בטח שזה יהיה לא הכי יפה שבעולם אני רוצה ליראות עבודות שלכם לפני שאתם אומרים שזה חרא
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אתה שפוי??יש פורום המיועד לזה, קוראים לו "עיצוב וגראפיקה ממוחשבת".כולם מכוערות, אבל הכי יפה לדעתי הראישונה.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים יש לך עוד הרבה להתאמן זה בערך קישקוש, עליו פילטר וקצת משחק ועל זה טקסט. אין פה שום דבר מעניין ואפילו לא שום דבר יפה. אני ממש לא מנסה לרדת עליך, פשוט זאת עבודה של חמש דקות. אם אתה רוצה חתימה, אתה צריך להשקיע זמן וללמוד את התוכנה. בהצלחה
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185261.msg1604295#msg1604295וגם תשנה את החתימה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.