עבור לתוכן

דחוף מבקש עיצה בקשר להחלפת כרטיס מסך שבאחריות.

Featured Replies

פורסם

לפני כשלוש שבועות התקלקל לי הכרטיס שהיה עוד באחריות. הכרטיס הוא - GIGABYTE GeForce 6800GT 256mb DDR3 - PCX - Retail. שלחתי את הכרטיס לספק. היום הודיע לי הספק שהיבואן טען שאין יותר כרטיס כזה והוא מוכן לתת לי כרטיס במקום - 7600GT ושאלתי האם כדאי ? כמובן שאני יבקש כרטיס חדש...

לפי בנצ'מארק של האתר הבא ה - 7600 חלש יותר בפילטרים AA לינק...

http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2006/test_geforce_7600_gt_7900_gt_7900_gtx/11/

פורסם

יש עוד כרטיסים או רק 7600GT?? של איזה חברה gigabyte???

אם אתה גיימר בינוני אז הכרטיס הזה תפור עליך

פורסם
  • מחבר

cold fire . כמובן שהחברה gigabyte אבל מה זה קשור אם אני גיימר בינוני או לא. השאלה אם הכרטיס שמוצע הוא ברמה של מה שהיה לי...

פורסם

כן הוא ברמה שהיה לך אבל זו האפשרות היחידה??? או שיש עוד כרטיסים

שאתה יכול לבחור?

פורסם
  • מחבר

כן הוא ברמה שהיה לך אבל זו האפשרות היחידה??? או שיש עוד כרטיסים

שאתה יכול לבחור?

אנני יודע אמרתי לספק שיברר עם היבואן לקבל את ה 7800 במקומו. ואמרו שיחזרו אלי...

פורסם

גם ה7600GT ובעיקר ה7800GT עדיפים על פני ה6800GT.

פורסם
  • מחבר

Zzzz . אבל לא התיחסת ללינק שנתתי בפתיחת הטרד. שבו מודגם בבנצ'מארק שה 7600 נתות מה 6800 בפילטרים כמו AA...

פורסם

הייתי רוצה לראות עד בנצ'ים לפני שהייתי מחליט לכאן או לכאן.

פורסם

Zzzz . אבל לא התיחסת ללינק שנתתי בפתיחת הטרד. שבו מודגם בבנצ'מארק שה 7600 נתות מה 6800 בפילטרים כמו AA...

אני מוכן לתת לך הבטחה שהוא עולה על ה6800! ועדיף עליו בלי לחשוב בכלל...

פורסם
  • מחבר

Void . חוץ מלהבטיח ואני לא מזלזל במה שאתה אומר. תוכל לגבות את מה שאתה אומר ע"י השוואה או בנצ'מארק רציני?

פורסם
  • מחבר

Guarding angel . או קיי מקבל את מה שאתה אומר לאור מה שראיתי בלינק ששלחת. אבל אני ימתין למה שהיבואן יציע כי הודעתי אני מעדיף לקבל אפשריות נוספות. הספק שלח מייל ליבואן שיתתן הצעות נוספות. אז רק בשבוע הבא תיהיה תשובה. בכל זאת תודה על התגובות כאן, הייתם לי לעזר ושוב תודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים