עבור לתוכן

מה זה VooDoo3?

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית VooDoo 4 4500. לא הכרתי אף אחד שהיה לו את הדגם הזה.

3Dfx הייתה חברה מעולה. היא הייתה הראשונה שהצליחה לייצר מאיץ תלת מימד אמיתי וכל המוצרים שלהם היו באיכות מעולה. כמעט ולא יצא לי לשמוע על כרטיסי וודו שנשרפו או יצאו פגומים מהמפעל. אפילו אחרי פשיטת רגל חלק מהמפתחים המשיכו לפתח דרייברים בהתנדבות.

• תגובות 84
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם לא ממש פשטו את הרגל... הם נקנו ע"י NVIDIA.

פורסם

אגב,

ל-Riva TNT2 היו 2 גירסאות:

Riva TNT2 (כ-200$)

ו-RIVA TNT2 64 (בשלב מסוים הם כבר הגיעו onboard)

זאת הייתה הפעם הראשונה שבה הוצג דגם מוחלש של כרטיס מסך סדרתי. לצערי, כשהשוק התחיל להבין שTNT2 יותר טוב, שוב אנשים הלכו למותג וקנו את הגירסה המוחלשת (64) שהייתה גרועה. בגלל זה יש פה תגובה על כך שTNT2 היה מעפאן. מול ה64, הכרטיס VOODOO3 היה באמת יותר חזק.

פורסם

יש גיפורס 1

פורסם

אגב,

ל-Riva TNT2 היו 2 גירסאות:

Riva TNT2 (כ-200$)

ו-RIVA TNT2 64 (בשלב מסוים הם כבר הגיעו onboard)

זאת הייתה הפעם הראשונה שבה הוצג דגם מוחלש של כרטיס מסך סדרתי. לצערי, כשהשוק התחיל להבין שTNT2 יותר טוב, שוב אנשים הלכו למותג וקנו את הגירסה המוחלשת (64) שהייתה גרועה. בגלל זה יש פה תגובה על כך שTNT2 היה מעפאן. מול ה64, הכרטיס VOODOO3 היה באמת יותר חזק.

לא בדיוק

כשהם רק יצאו היו שני דגמים TNT 2 או TNT 2 ULTRA

הרבה אחרי זה יצא ה TNT 2 64 שהוא היה באמת גרוע אבל עד שהוא יצא TNT 2 בכלליות כבר לא היה כזה HIGH END

נ.ב. אין כזה דבר GEFORCE 1 קוראים לזה GEFORCE 256

פורסם

יש לי עדיין את דיסק ההתקנה המקורי :cool2: אני שומר אותו כי ההדפס שלו אחד היפים שהיו לדעתי לדיסקים כאלה... V3 3000

פורסם

היה לי TNT2 Ultra... איזה כרטיס חלומי זה היה ]:

פורסם

voodoo 3 זה נוסטלגיה :lol:

לפותח הדיון - טוב ששאלת, תראה איזה דיון מעניין נהייה לנו (לא אשכח איך Baldur's Gate 1 רץ כ"כ יפה על ה- voodoo 3 שלי)

פורסם

למה ש-Baldur's Gate יצתרך מאיץ גרפי?

פורסם

למה ש-Baldur's Gate יצטרך מאיץ גרפי?

הוא לא... זה היה המשחק הראשון שהרצתי על ה- voodoo 3

פורסם

או מיי גוד . . . זה אולי הדיון שהכי נהניתי ממנו בחודש האחרון. שקט, רגוע, מעלה זכרונות :-)

אני כיום בן 22. הייתי בן 13 כשקנו לי את המחשב הראשון לבר מצוה:

PI-166

32RAM

CIRRUS LOGIC 5446 2MB

הייתי מהראשונים, אם לא הראשון שקנה ב חנות OCTAVE בר"ג VOODOO RUSH הראשון שהגיע לארץ. זה עלה לי 600 ש"ח. איזה נוסטלגיה. :smile1:

מה שיותר חשוב הוא שבשבוע שעבר, גלשתי לתומי באתרי חומרה וראיתי ב"מציאון" של לוג'יק פי סי בר"ג, VOODOO 5 5500 למכירה ב 80 ש"ח . . .

מיותר לציין שהתקשרתי בטירוף שיישמרו לי עליו ושאף אחד לא יפיל עליו משהו בטעות . . . :lol:

הבאתי אותו הביתה ואחר כבוד בניתי מחשב ישן:

PIII 450

256 RAM

VOODOO 5 5500

התקנתי

(אני מחפש את ה NFS2 SE, השאר יש לי)

NFS2 SE (Special Edition for 3DFX Acceleration)

NFS 3 Hot Persuit

Turok

Carmageddon 2

תשמעו, פאדיחה להגיד, אבל הגעתי כמעט לאורגזמה כשראיתי שוב, אחרי 8 שנים את הסמל של 3DFX מסתובב לו על המסך שלי לפני תחילת המשחק (אגב זו הגרסה השנייה של הלוגו המסתובב. שהגיע עם כרטיסי ה VOODOO 3. ב VOODOO הקודמים היה סמל כזה עם גרפיקה של פיצוץ ירוק מסביב. מדהים. . . :alien:

======================

מה שמדהים הוא שעדיין מפתחים דרייברים לכרטיסים האלה וש אפשר לעשות להם פאקינג אוברקלוק היום ! ! ! חח

כאן יש דרייברים, והעליון הוא הכי אחרון והכי טוב, הוא מגיע עם V.CONTROL שבאה במקום ה 3DFX TOOLS הישן. אפשר לעשות אוברקלוק מיידי שם.

ראיתי מישהו ששם קירור מים על הVOODOO שלו חח

http://downloads.guru3d.com/download.php?id=11

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

LOL.

פורסם

או מיי גוד . . . זה אולי הדיון שהכי נהניתי ממנו בחודש האחרון. שקט, רגוע, מעלה זכרונות :-)

אני כיום בן 22. הייתי בן 13 כשקנו לי את המחשב הראשון לבר מצוה:

PI-166

32RAM

CIRRUS LOGIC 5446 2MB

הייתי מהראשונים, אם לא הראשון שקנה ב חנות OCTAVE בר"ג VOODOO RUSH הראשון שהגיע לארץ. זה עלה לי 600 ש"ח. איזה נוסטלגיה. :smile1:

מה שיותר חשוב הוא שבשבוע שעבר, גלשתי לתומי באתרי חומרה וראיתי ב"מציאון" של לוג'יק פי סי בר"ג, VOODOO 5 5500 למכירה ב 80 ש"ח . . .

מיותר לציין שהתקשרתי בטירוף שיישמרו לי עליו ושאף אחד לא יפיל עליו משהו בטעות . . . :lol:

הבאתי אותו הביתה ואחר כבוד בניתי מחשב ישן:

PIII 450

256 RAM

VOODOO 5 5500

התקנתי

NFS2 SE (Special Edition for 3DFX Acceleration)

NFS 3 Hot Persuit

Turok

Carmageddon 2

תשמעו, פאדיחה להגיד, אבל הגעתי כמעט לאורגזמה כשראיתי שוב, אחרי 8 שנים את הסמל של 3DFX מסתובב לו על המסך שלי לפני תחילת המשחק (אגב זו הגרסה השנייה של הלוגו המסתובב. שהגיע עם כרטיסי ה VOODOO 3. ב VOODOO הקודמים היה סמל כזה עם גרפיקה של פיצוץ ירוק מסביב. מדהים. . . :alien:

======================

מה שמדהים הוא שעדיין מפתחים דרייברים לכרטיסים האלה וש אפשר לעשות להם פאקינג אוברקלוק היום ! ! ! חח

כאן יש דרייברים, והעליון הוא הכי אחרון והכי טוב, הוא מגיע עם V.CONTROL שבאה במקום ה 3DFX TOOLS הישן. אפשר לעשות אוברקלוק מיידי שם.

ראיתי מישהו ששם קירור מים על הVOODOO שלו חח

http://downloads.guru3d.com/download.php?id=11

תעשה לו אוברקלוק מהר לך לשיא עולם :xyxthumbs::lol: אם חנקן נוזלי :lol:תשיג ותשיג מהר אותו סתם זה בגדר חלום

אבל תעשה לו אוברקלוק עד למתיי תגיעה מעניין

ואם כבר ומישהו יודע מה שיאי העולם באוברקלוק לוודוו לכול הוודווים ?

פורסם

תזהר לא לעשות שיאי עולם ולעבור את CF X1950XTX.

פורסם

סורי, לא הייתי על המחשב כמה ימים.

בקיצור אני רואה שזה מצחיק אותכם הא?! חחחחחחחחחחחח

====================================

326219.png

תגידו מישהו מכם זוכר איך היה ההבדל בין NEED FOR SPEED 2 ל NEED FOR SPEED 2 SPECIAL EDITION על כרטיסי הVOODOO ? ? ?

RACING IN THE JUNGLE, 3DFX RENDERING

326223.png

זכור לי שזה היה די חלומי . . . ,תראו תמונות:

http://www.mobygames.com/game/windows/need-for-speed-ii-special-edition/screenshots

ועכשיו אני אשמח אם מישהו יגיד לי אם יש לו עדיין את המשחק הזה בבית ? ? ?

NFS II

או

NFS II SE ( Special 3DFX Edition

אני לא מוצא אותו בשום רשת שיתוף, יענו מוצא, אבל אין מקורות . . . (כי מן הסתם אי אפשר למצוא אותו ולקנות בחנות, ובאמת שהייתי זורק עליו כמה שקלים לשם הנוסטלגיה והמחשב שלי עם וודו 5500 5 חח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים