עבור לתוכן

[מעוניין לבנות מפרט] אך איני יודע איפה ואיזה חנות היא אמינה - פרטים בפנים!

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המשתמשים היקרים,

קודם כל, אם זה לא שייך לפורום מפרטים - מנהלים אתם מוזמנים להעביר את הנושא, אך בבקשה לא לנעול אותו.

אוקיי, אז כמו שקראתי ב-YNet החלק הקל זה לבנות את המחשב (המפרט) והחלק הקשה זה מאיפה או במילים אחרות מאיזה חנות לרכוש אותו, כדי להיות בטוחים שכל החלקים חדשים, לא משומשים ולא "מחודשים" (כלומר היום מקולקלים ותקנו אותם ומוכרים אותם במחיר קצת יותר נמוך).

אז אני כבר שאלתי בהרבה פורומים באיזה חנות לבנות מפרט למחשב שלי, וקיבלתי את הביקורות הבאות:

שאלתי הראשונה הייתה, האם KSP חברה אמינה ואפשר לרכוש ממנה את המפרט ללא 'פחדים' שיעשו עלי קומבינה ויעבדו עלי? (שאלתי את שאלה זו בגלל המחירים הנמוכים ב-KSP וגרמו לי לחשוד בהם.)

התשובה שקיבלתי מהרבה אנשים על שאלתי הייתה:

- לא, הם מוכרים חלקים מוחדשים (מתוקנים) ולכן הם זולים, אנחנו מכירים אנשים שקנו משם מחשבים ולא היו מרוצים.

שאלתי אליכם, האם זה נכון?

שאלתי השניה הייתה, מהי החנות האמינה ביותר או במילים אחרות חנות שאני לא צריך לחשוש שיעבדו עלי ו/או ימכרו לי חלקים משומשים ו/או מחודשים?

התשובה שקיבלתי מהרבה מאוד משתמשים הייתה:

- Noacomp.co.il - נעה מחשבים. ללא שום ספקות כולם כתבו לי שהם הכי טובים שיש, וגם אם הם לא הכי טובים הם מביאים חלקים מקוריים והם בקיצור אמינים.

שאלתי אליכם, האם זה נכון? אני מחפש הרבה זמן חנות איכותית ואמינה.

תודה רבה לכולם, אלי.

פורסם

פרסום חנויות:

חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.

שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים