עבור לתוכן

Sony Playstation 3 תעלה פחות מ-XBOX360

Featured Replies

פורסם

הצחיקו אותי 600 דולר כפול 4.7 + 17% מע"מ = 3299.4...

פורסם

על קונסולות יש מכס של 30 אחוז

החישוב צריך להיות 600 דולר כפול 4.5 שער הדולר כפול 1.3 מכס ומעמ = 3510

אני רוצה לראות את ישפאר לשם שינוי מוכרים מוצר של סוני בלי לגרוף 518315 אחוזי רווח לא מוצדק

פורסם

מינימום 4000 שקלים

פורסם

על קונסולות יש מכס של 30 אחוז

החישוב צריך להיות 600 דולר כפול 4.5 שער הדולר כפול 1.3 מכס ומעמ = 3510

אני רוצה לראות את ישפאר לשם שינוי מוכרים מוצר של סוני בלי לגרוף 518315 אחוזי רווח לא מוצדק

זה טעות החישוב הזה כי אנחנו נחשבים אזור אירופה

ושם זה 600 יורו ולגירסה הזולה 500 יורו

הבעיה שהגירסה הזולה מסריחה כי אין חיבור פיזי לHD

פורסם

בעקבות פרסום הידיעה, מחברת ישפאר ביקשו להבהיר, כי קונסולת ה-PS3 צפוייה לעלות בין 3,000 ל-3,500 שקל בלבד, ולא כ-5,000 שקל כפי שנמסר. עם זאת, מהחברה ביקשו לציין כי בשל תאריך ההשקה המאוחר, המחיר עדיין אינו סופי, ועוד עשוי להשתנות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300488,00.html

:) זה כבר יותר הגיוני :xyxthumbs:

פורסם

בעקבות פרסום הידיעה, מחברת ישפאר ביקשו להבהיר, כי קונסולת ה-PS3 צפוייה לעלות בין 3,000 ל-3,500 שקל בלבד, ולא כ-5,000 שקל כפי שנמסר. עם זאת, מהחברה ביקשו לציין כי בשל תאריך ההשקה המאוחר, המחיר עדיין אינו סופי, ועוד עשוי להשתנות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300488,00.html

:) זה כבר יותר הגיוני :xyxthumbs:

יש על זה דיון כבר :kopfpatsch:

פורסם

לא על זה אלה על זה שמכירה 5K ועל זה שהיא תצא לאירופה באיחור.

פורסם

כן בטח, 3500 ש"ח, גם הקונסולה הזולה יותר עולה 500 יורו (שכן בכתבה לא התייחסו לשתי הגרסאות השונות), גם בהמרה ישירה 500 יורו זה יוצא 2800 ש"ח, אין סיכוי שהם יעמדו בתג מחיר כזה.

בייחוד לאור העובדה שסוני דחתה את ההקשה האירופאית כי הם לא יכולים לייצר מספיק יחידות, ובהשקה העולמית, מספר הקונסולות הזמין ביפן וצפון ארה"ב יחד עומד על 500 אלף.

פורסם

גם אם היא תעלה 5 שקל אני לא הייתי קונה אותה(בעצם כן והייתי מוכר אותה לPS FANBOY ב 4000 ;D)

ועכשיו אני אפרט:

קודם כל מחירי המשחקים בשמיים ואתם לא תוכלו להוריד כי גם לא ייצא צ'יפ לפי מיטב ידיעתי לא לפחות בשנה הקרובה או ב 10 חודשים הקרובים כי קשה לפצח את הPS3

פורסם

גם אם היא תעלה 5 שקל אני לא הייתי קונה אותה(בעצם כן והייתי מוכר אותה לPS FANBOY ב 4000 ;D)

ועכשיו אני אפרט:

קודם כל מחירי המשחקים בשמיים ואתם לא תוכלו להוריד כי גם לא ייצא צ'יפ לפי מיטב ידיעתי לא לפחות בשנה הקרובה או ב 10 חודשים הקרובים כי קשה לפצח את הPS3

גם שיצא ציפ מחירי המדיות והצורבים בלו רי מאוד יקרים

ככה שיקח זמן גם מבחינת הציפ וגם מבחינת הצרובים

ובינתים מחירי המישחקים יעברו את ה500 שקל בארץ

הדבר היחיד הטוב זה שכניראה הPS3 יהיה רב אזורי

ולמי שיש נגישות יוכל ליקנות מישחקים מכל חור בעולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים