פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים הבנתי תודההזכרת גם שיש לך מערכת 7.1 t7900 של craetive , לי יש את p 7800 ... אתה יודע אולי מה ההבדל ביניהם?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים תבורך.עוד שאלה קטנטונת.. ידוע אם ב CRYSIS תהיה תמיכה בסאונד x-fi .. כמו בbattlefield 2 ?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אני חושב שקריאייטיב עושה חוזים עם חברות בשביל זה, אז תקווה שיהיה קשר בין החברות כדי שזה יהיה, ואם כן אנשים יחשבו שיש חייזרים בבינייןבכל מקרה, סראונד, עד 7.1 יש בכל משחק עם סביבה תלת מימדית שמשתמש בdirectsound או openALלמשל בדום 1 בדוס לא יהיה אני חושב אבל אם תפעילו אותו בפורט לwinxp אז כן יהיה כי זה משתמש בדיירקט סאונדככה שהסראונד אוזניות יכול לתרום במלא משחקים\סוף לקטילות של אנשים שדוחים מערכות 7.1
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר 7.1 זה לדעתי הגזמה פראית.. אפשר עם הגדרה מדוקדקת להגיע לאיכות דומה עם מערכת 5.1..שקלתי 7.1, בסלון יש לי 6.1... אין לי פשוט מקום בחדר לכזאת מערכת
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים 7.1 זה לא לסלון הישראלי כי תמיד מדביקים את הספה לצד של הסלון ואין איפה לשים מעמדים ויש רק קיר מאחורה ויש את מקדימהבגלל זה הסטנדרט זה 5.1אבל גם בגלל שאפשר לשים עוד סנטר אחד שיהיה מאחורה בין האחוריים אז יש 6.17.1 זה לחדר מחשב למשחקים, זה בא מהתחלה בשביל משחקים כי רק משחקים יודעים לנצל את זהחדר שהוא 4 קירות, עדיף שווים ושלא חדר יותר מדי גדול, למשל שלי זה 3 על 3 ופירוט הסראונד במשחקים מעולה, הרבה פעמים יכולתי לדעת שהאוייב שלי בא מהצד ואז מתגנב מאחורה וזה כמו מין עזר משחקבדרך כלל צריך לתכנן את החדר כדי שהוא יהיה מתאים בלי לתלות כל מיני דברים דפוקים על הקיר ולשים ארון באמצע אבל שלי יצא במקרה מצויין כי החדר שינה שלי הוא ממ"ד 3 על 3
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר שלי קצת פחות טוב.. בעדינות..אז שמתי את הרמקולים קרוב קרוב אליי (בערך מטר)ושומעים לא רע בכלל
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים בכל מקרה כל אחד והעדפה שלויש גם כאלה שתגיד להם רמקולים הם יגידו לך "מה? אני רק אוזניות!"לרוב lan gamersכשאני חושב על זה עכשיו, איזה תותח זה סראונד ווירטואלי באוזניות במסיבות רשת, אתה מוצא איפה כולם מתחבאים מהר
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים לפחות לך יש אוזניות סוני מסויימותלי יש אוזניות שקונים בשתי שקל בשוקכן הcmss3dheadphones שאתה בוחר בגיימינג מוד במצב אוזניות ואז הולך לתווית שם בהגדרות ובוחר enable cmss3dheadphones
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים הבאתי אוזניות sennheiser HD212 ב-60$ (אפשר למצוא בפחות). בארץ עולים לפחות 320ש"ח. אני חייב לומר שהם פשוט מצויינות ! מעולם לא הייתי מרוצה כל כך מאוזניות. הולך בובה עם ה-xfi ממליץ בחום. הם גם קיבלו אחלה ביקורות ברשת.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר בדיוק עכשיו שיחקתי QUAKE עם הרמקולים החדשים..חוויה מדהימה! מדהימה...הלוואי על כל גיימר
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים הבאתי אוזניות sennheiser HD212 ב-60$ (אפשר למצוא בפחות). בארץ עולים לפחות 320ש"ח. אני חייב לומר שהם פשוט מצויינות ! מעולם לא הייתי מרוצה כל כך מאוזניות. הולך בובה עם ה-xfi ממליץ בחום. הם גם קיבלו אחלה ביקורות ברשת. תתחדש אני חושב שאני יקנה את ה sennheiser hd 201 שעולים 160 שקלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.