עבור לתוכן

BF2 & עדכון דרייבר ל-X-FI

Featured Replies

פורסם

הבנתי תודה

הזכרת גם שיש לך מערכת 7.1 t7900 של craetive , לי יש את p 7800 ... אתה יודע אולי מה ההבדל ביניהם?

פורסם

יש לי 2 וואטים יותר ברמקול סנטר

יש לי טוויטרים ברמקולים הקדמיים

זה ההבדל

פורסם

תבורך.

עוד שאלה קטנטונת.. ידוע אם ב CRYSIS תהיה תמיכה בסאונד x-fi .. כמו בbattlefield 2 ?

פורסם
  • מחבר

יש להאמין שכן, רוב המשחקים החדשים בשוק תומכים בזה

פורסם

אני חושב שקריאייטיב עושה חוזים עם חברות בשביל זה, אז תקווה שיהיה קשר בין החברות כדי שזה יהיה, ואם כן אנשים יחשבו שיש חייזרים בביניין

בכל מקרה, סראונד, עד 7.1 יש בכל משחק עם סביבה תלת מימדית שמשתמש בdirectsound או openAL

למשל בדום 1 בדוס לא יהיה אני חושב אבל אם תפעילו אותו בפורט לwinxp אז כן יהיה כי זה משתמש בדיירקט סאונד

ככה שהסראונד אוזניות יכול לתרום במלא משחקים\סוף לקטילות של אנשים שדוחים מערכות 7.1

פורסם
  • מחבר

7.1 זה לדעתי הגזמה פראית.. אפשר עם הגדרה מדוקדקת להגיע לאיכות דומה עם מערכת 5.1..

שקלתי 7.1, בסלון יש לי 6.1... אין לי פשוט מקום בחדר לכזאת מערכת

פורסם

7.1 זה לא לסלון הישראלי כי תמיד מדביקים את הספה לצד של הסלון ואין איפה לשים מעמדים ויש רק קיר מאחורה ויש את מקדימה

בגלל זה הסטנדרט זה 5.1

אבל גם בגלל שאפשר לשים עוד סנטר אחד שיהיה מאחורה בין האחוריים אז יש 6.1

7.1 זה לחדר מחשב למשחקים, זה בא מהתחלה בשביל משחקים כי רק משחקים יודעים לנצל את זה

חדר שהוא 4 קירות, עדיף שווים ושלא חדר יותר מדי גדול, למשל שלי זה 3 על 3 ופירוט הסראונד במשחקים מעולה, הרבה פעמים יכולתי לדעת שהאוייב שלי בא מהצד ואז מתגנב מאחורה וזה כמו מין עזר משחק

בדרך כלל צריך לתכנן את החדר כדי שהוא יהיה מתאים בלי לתלות כל מיני דברים דפוקים על הקיר ולשים ארון באמצע אבל שלי יצא במקרה מצויין כי החדר שינה שלי הוא ממ"ד 3 על 3

פורסם
  • מחבר

שלי קצת פחות טוב.. בעדינות..

אז שמתי את הרמקולים קרוב קרוב אליי (בערך מטר)

ושומעים לא רע בכלל

פורסם

בכל מקרה כל אחד והעדפה שלו

יש גם כאלה שתגיד להם רמקולים הם יגידו לך "מה? אני רק אוזניות!"

לרוב lan gamers

כשאני חושב על זה עכשיו, איזה תותח זה סראונד ווירטואלי באוזניות במסיבות רשת, אתה מוצא איפה כולם מתחבאים מהר

פורסם
  • מחבר

סראונד ווירטואלי עם אוזניות של סוני? ;D

פורסם

לפחות לך יש אוזניות סוני מסויימות

לי יש אוזניות שקונים בשתי שקל בשוק

כן הcmss3dheadphones שאתה בוחר בגיימינג מוד במצב אוזניות ואז הולך לתווית שם בהגדרות ובוחר enable cmss3dheadphones

פורסם

הבאתי אוזניות sennheiser HD212 ב-60$ (אפשר למצוא בפחות). בארץ עולים לפחות 320ש"ח.

אני חייב לומר שהם פשוט מצויינות ! מעולם לא הייתי מרוצה כל כך מאוזניות. הולך בובה עם ה-xfi :)

ממליץ בחום. הם גם קיבלו אחלה ביקורות ברשת.

פורסם
  • מחבר

בדיוק עכשיו שיחקתי QUAKE עם הרמקולים החדשים..

חוויה מדהימה! מדהימה...

הלוואי על כל גיימר

פורסם

הבאתי אוזניות sennheiser HD212 ב-60$ (אפשר למצוא בפחות). בארץ עולים לפחות 320ש"ח.

אני חייב לומר שהם פשוט מצויינות ! מעולם לא הייתי מרוצה כל כך מאוזניות. הולך בובה עם ה-xfi :)

ממליץ בחום. הם גם קיבלו אחלה ביקורות ברשת.

תתחדש

אני חושב שאני יקנה את ה sennheiser hd 201 שעולים 160 שקלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים