פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים שלום ;D מאז עדכון הדרייבר של הכרטיס קול (X-FI) שלי, ה-BF2 פשוט ממאן לעבוד . דאבל קליק על האייקון, ו... כלום. חזרתי לדרייבר המקורי ולא נתקלתי בסיוע נוסף מצידו. מה יכול להיות העניין?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אבל הוא מוחק את הרישומים שנשארים בדרך כלל ברג'יסטריטוב לא יודע בכל מזה זה מה שעלה לי בראש
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר המפרט לא מעודכן :}ה-ATP3 עברו לאחותי, אני כבר משתדרג לי עם X530... וההזמנה של האוזניות זלמן בוטלה, האוזניות קקה של סוני ב-H10
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אהאני לא משחק באטלפילד 2 אבל שאני משחק משחקים אני משתמש ב creative inspire t7900 7.1ובלילה לצערי באוזניות ג'נריות מעפנות זמניתאיזה אוזניות של זלמן רצית? הסראונד?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אחי לא כדאי לךמלא אנשים שהיו עם אוזניות סראונד אמרו שהcmss3dheadphones של הכרטיס יותר טוב מאוזניות סראונד של זלמן וחבריהםאתה מקבל שם סאונד של 8 כיווניםעדיף זה יחד עם אוזניות סטריאו טובות למחשב כמו sennheiser hd
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים יש שיפור משמעותי בסאונד כשאתה משתמש בכרטיס קול של X-FI? במה זה מתבטא בעיקר?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אתה יכול לשמוע עד 128 קולות תלת מימדייםיש לך סאונד היקפי יותר טובאתה יכול לתפוס צלף שבא לך מאחורי הגב באוזניות עם הcmss3dheadphones
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.