עבור לתוכן

ה- PowerMac G4 החדש בידיי ורציתי לשאול איפה להשיג אנטי וירוס

Featured Replies

פורסם

הבטחתי שאכתוב ביקורת מלאה על המחשב והמערכת החדשה. אני אכתוב את זה מחר לאחר קצת משחק עם המערכת.

רציתי לשאול האם יש אנטי וירוס חינמי שאני אוכל להוריד?

פורסם

תחפש ב-Tucows שיש אגף מיוחד לתוכנות בשביל מחשבי מק בטוח תמצא תוכנת אנטי וירוס.

או שתקנה מ-Symantec אנטי וירוס למק

פורסם
  • מחבר

מצאתי מספר תוכנות חינמיות שאמורות לעשות את העבודה. העיניין הוא שאני לא רוצה להוריד סתם תוכנה, מישהו מכיר תוכנת אנטי וירוס חינמנית שווה להוריד?

ד"א, הודעה זו נכתבה בעזרת פאור מק עם מערכת ההפעלה יגואר.

פורסם

יש כמה כלים טובים, אבל לי אין אנטי וירוס למק, וזה לא שמושי.

אני בספק אם זה נכתב מיגואר, ספק עצום, אם זה נכתב, אולי תשתף אותנו ברזיך?

פורסם
  • מחבר

למה חוסר האמון הזה באנשים?!

פורסם

לפי מה שאני יודע התמיכה בעברית ביגואר (10.2) על הפנים! איך אתה כותב עברית ביגואר?

פורסם

הבטחתי שאכתוב ביקורת מלאה על המחשב והמערכת החדשה. אני אכתוב את זה מחר לאחר קצת משחק עם המערכת.

כפי שכתבתי קודם, אם הביקורת תהיה מספיק מעניינת ומפורטת כדאי שתיצור קשר עם מישהו מהאחראים על האתר כדי שהיא תפורסם באתר עצמו ולא בפורום.

רציתי לשאול האם יש אנטי וירוס חינמי שאני אוכל להוריד?

למיטב ידיעתי אין (לא כולל גרסאות trial שעליהן אתה אמור בסוף לשלם).

לא שזה ממש משנה, אתה לא ממש צריך אנטי-ווירוס במק. מספיק שתקפיד על מספר כללי בטיחות בסיסיים ולא צריכה להיות לך שום בעיה.

למה חוסר האמון הזה באנשים?!

אני מניח שמקור הספקות של אמיר הוא בעובדה שאי אפשר להשתתף ולכתוב בפורום הזה בעברית תחת IE ל-OS X (כולל ביגואר).

יכול להיות שכתבת את ההודעה מקימרה או ממוזילה, אבל בגרסאות האחרונות שלהן יש בעיות אחרות בפורום (באג שגורם ללוגין להתבטל מיד כשאתה מנסה להגיב להודעה).

בקיצור, אני בטוח שכתבת את ההודעה הזאת מיגואר, אבל אשמח מאוד אם תשתתף אותנו ותסביר איך בדיוק הצלחת במשימה המאוד מאתגרת הזאת.

Prog.

פורסם

הספק נובע מכך שבIE לא הצלחתי לכתוב בעברית, ובקימירה לא הצלחתי לשלוח הודעה, בכלל. אני מצטער אם אני טועה, אבל אשמח אם תשתף אותנו בדרך שבה עשית את זה.

פורסם

יכול להיות שכתבת את ההודעה מקימרה או ממוזילה, אבל בגרסאות האחרונות שלהן יש בעיות אחרות בפורום (באג שגורם ללוגין להתבטל מיד כשאתה מנסה להגיב להודעה).

Prog.

באג זניח שניתן לפתירה בדרך פשוטה מאד, פשוט לא להשתמש במנהל הסיסמאות הפנימי של מוזילה ולהשאיר את העבודה לקוקיז.

פורסם

צודק, נסיתי את זה, עשיתי לוגאין, ועדין היתה כתיבה דפוקה כמו באקספלורר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים