פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים צריך עזרה בעייה איתה שבזמן המשחק התמונה איתה קופצת ולפעמים רואים אותם כפולפתרתי את הבעייה הזו התקנתי דריביר של הכרטיס מסך בעבר היה מותקן הגירסה אחרונה של NU התקנתי גירסה של החברה שיצרה את הכרטיס PNYאז החשב המשחק עובד אבל לי שיש את המשחק אז במפה של הכוכבים התמונה זזה והכוכבים רוקדים וקשה לסמן אותם משהו יודע מה הבעייה
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר איזה מצחיק את הרגתה אותי דרך הגב זה הדמו אז למה לקנות את המשחק המלא אם הדמו לא עובד???ובקשר לקנות מהחנות אז זה לא הבעייה שלי אני לא צריך לבקש מאבא כסף
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים הבעיה נובעת מזה שיש לך עותק לא חוקי, לך תוריד אותו, מהמדף בחנות. מספיק! כולנו מורידים את המשחקים שלנו אני כבר סיימתי את המשחק אז עם אתה צריך עזרה תגיד ואתה פותר את הבעיה של הכוכבים הרוקדים על ידי קניית משהוא מסויים מתחנת הסחר הקרובה (תגלה לבד )
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים ברור שכולם מורידים את המשחקים, אבל הוא גם מצפה שיעזרו לו במשחק לא מקורי.כשאני מוריד אני מיסתדר לבד.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אתם לא מבינים אני מנסה את הדמו לא הורדתי שום כלום אם הדמו היה עובד איתי קונה אותה זה לא הבעייה שלי אישית אני מעדיף לא להוריד משחקים כי אני אוהב לקנות מקורי בגלל הקופסא והחוברת בדרך כלל אני מנסה את הדמו אם אהבתי את המשחק אז אני קונה אותו דרך הגב אני חיי בחול אז מה זה לקנות משחק ב 50 דולר אולי לכם זה קצת בעייה ? לבקש מהורים אני עובד ועושה כסף כך שאני לא צריך לבקש כסף ועוד דבר אם אני רוצה גם זה לא בעייה יש לי חיבור של 10 מגה
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אחי זאת בעייה ידועה בגרסא שיצאה לרשת. אלה מעללי ההגנה החדשה שנקראית TAGS.תחסוך לעצמך את הטרחה. אני אגב ממש לא נגד WAREZ. פשוט עוד לא פתחתי את המשחק בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.