עבור לתוכן

צריך כמה עצות לפני שאני קונה...

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה! אני כבר מודה לכל מי שינסה לעזור לי..

אז ככה יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה מחשב חדש... בקשר לרכיבים..

דבר ראשון איזה מעבד עדיף כיום... הקורנו E6300 או D950? מה חשוב יותר...? המהירות שעון? או הדגם?

דבר שני... איזה לוח כדאי? האם שווה להשקיע בלוחות 975X או ש 965 עושים את העבודה? בכל מקרה איזה דגם מומלץ? תמיד היתי עם ASUS

לאחר GYGABYTE אחד... (שהצטערתי עליו) אבל האם ASUS עדין מובילים? או שאולי עדיף INTEL?

דבר נוסף מה חשוב יותר... המעבד הגרפי בכרטיס המסך? או הזיכרון? X1600PRO 512MB או X1800 256MB?! לדוגמה..

או שאולי בכלל עדיף NVIDIA? למרות שאני דיי חושב שאני נעול על ATI...

עכשיו לזכרונות... עדיף מהירות או כמות? 1GB 667MHZ? או ללכת על 2GB 533MHZ? אולי 1GB 800MHZ ולחכות לירידת

מחירים לפני רכישה של עוד 1GB?

עכשיו להארדיסקים... MAXTOR? או WESTERN DIGITAL? אני רוצה 250GB 7200RPM 16MB SATA2... איזה חזק יותר?

הגרסה של MAXTOR? או WD?

ולדבר האחרון.. האם כדאי להשקיע בקירור מים וכו'.. למעבד? או שאפשר להסתפק בקירור אקטיבי של מאוורר חזק?

תודה רבה מראש לכולם!! :hi:

פורסם

דבר ראשון הקונרו עדיף בהרבה על פנטיום די (עיין בטבלה שצירפתי )

אם אתה לא מתכנן אוברקלוק (המהרה ) אתה יכול להסתפק בלוח אם בעלות של 600 ש"ח

חוצמזה אני ממליץ לעיין הרבה בפורומים פה באתר

ורק אחרי זה לקנות מחשב

כבר פגשתי אנשים שקנו מחשב שלא על פי דעתנו "ואכלו אותה "

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי תודה.. אז אני אלך על הקורנו.. הE6300 מספיק טוב? או שהשדרוג ל6400 משתלם? (כלכלית...)

ולפי מה שקראתי בפורומים כאן.. נראה לי שאני אלך על הP5B (עדין לא יודע איזה גרסה..) אני כן מתכנן OC בעתיד..

פורסם

יש מחלוקת איזה מעבד עדיף לקנות 6300/6400

במהירות רגילה(ללא אוברקלוק ) ה 6400 חזק משמעותית מה 6300

אבל אומרים(בצדק) שעל ידי אוברקלוק קטן ה 6300 ישתווה לו

אני אישית מעדיף את ה 6400

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע עוד קצת כסף אז קח את הE6400, הרבה אנשים פה ובחו"ל עשו איתו אוברקלוק על קירור סטוק, והתוצאות מעולות,

עוד עם הלוח שאתה הולך לקחת בכלל..

תתחדש.. :xyxthumbs:

פורסם

אם הבחירה במפרט למשחקים למשל היא בין E6300 ל-E6400

אבל השדרוג בא על חשבון הכרטיס מסך לך על ה-E6300 והכרטיס מסך החזק יותר

פורסם
  • מחבר

אוקי נראה לי שאני אלך על הE6300.. אני חושב שאני אסתפק בו.. אלה אם כן ההורים יעזרו לי עוד קצת ואני אוכל לשדרג אותו ל6400...

היתי רוצה לשחק באמת משחקים אז איזה כרטיס מסך יריץ לי יותר טוב משחקים כמו Call of duty ... או half life וככה.. הX1600PRO עם 512MB

או X1800 עם 256MB.. אם תוכלו לענות לי על שאר השאלות ששאלתי בהתחלה.. אני רוצה להחליט על מפרט סופי וללכת לקנות עד השבוע הבא.. :)

בכל אופן המון תודה!! ;):xyxthumbs:

פורסם

X1950Pro הכי טוב ואת זה אפילו אני יודע (והידע שלי בכרטיסי מסך שטחי)

פורסם
  • מחבר

X1950Pro הכי טוב ואת זה אפילו אני יודע (והידע שלי בכרטיסי מסך שטחי)

סבבה גבר... ואללה את זה גם אני יודע... :) אבל לפני שאתה מגיב... תעשה טובה תקרא את -כל- מה שכתבתי.. :) כי אין שום קשר ... לא שאלתי מה הכרטיס הכי חזק בשוק... שאלתי מה יותר חשוב... כמות הזיכרון של הכרטיס... או המעבד הגרפי שלו.. ולכן הצבתי את השאלה... :

מה עדיף? X1600 PRO 512MB או X1800 256MB ... (זיכרון.. 512VS256 ומעבד X1600PRO VS X1800)

אז אם מישהו (אולי אתה?!) יודע את התשובה... (על סמך עובדות..) שיגיד לי.. :) תודה רבה!

פורסם

על סמך עובדות

גם אם תתקע 16GB זכרון על הכרטיס מסך עם ליבה פחות טובה הוא לא ייתן ביצועים כמו ליבה יותר מתקדמת עם פחות זכרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים